torstai 26. huhtikuuta 2018

Ihana päivä Tallinnassa!

Moikka!💗 Vihdoin pääsen kertomaan teille parin viikon takaisesta risteilystä Tallinnaan. Mulla tulee aina nämä postaukset hiukan viiveellä, mutta ei se mitään! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan😊 Tarkoitus oli lähteä Tallinnaan isommalla porukalla, mutta ikävä kyllä moni perui risteilyn. No se ei onneksi haitannut, koska saatiin kokoon huippu viiden hengen porukka! Jälkikäteen kun miettiin, niin tuo viisi bloggaajaa oli hyvä määrä. Kerettiin hyvin juttelemaan keskenämme, kuvailemaan, syömään ja shoppailemaan.

Mentiin Tallinnaan  Eckerö Linella, joka oli mun ensimmäinen kerta kyseisellä laivalla. Oon mennyt yleensä Viking Linella ja joskus Tallinkilla, joten tuo oli kivaa vaihtelua. Laiva yllätti mut positiivisesti. Tax Free oli mielestäni monipuolinen, löysin sieltä monipuolisesti kosmetiikkaa. Laivan aamupala oli herkullinen, vaikkakin tunti oli liian lyhyt aika syödä. Laivalla oli myös hyvää musikkia ja hyvä meininki, joten ehdottomasti voisin mennä uudelleenki!
Olin lukenut Sofian blogista Telliskiven alueesta, josta löytyy mm. aivan upeaa katutaidetta! Suunnattiin siis satamaan saavuttuamme suoraan tuonne ja kaikki tykkäsivät tuosta paikasta tosi paljon! En ollut siis ennen käynyt tuolla, mutta ehdottomasti oli käymisen arvoinen paikka. Katutaide on lähellä mun sydäntä ja tuolla oli kauniita taideteoksia.

Telliskiven jälkeen suunnattiin kohti vanhaa kaupunkia. Bongailin taas toinen toistaa ihanempia vaalenapunaisia rakennuksia. On tuo vanha kaupunki vaan niin kiva paikka! Löydettiin myös suloinen kahvila ja oli hauska olla bloggaajien kanssa liikenteessä, koska ruoka kuvataan aina ennen syömistä! Jossei kameralla, niin vähintään someen😃 Mä olin jo viime keväänä käynyt pinkillä ovella, mutta muut olivat iloisia otettuaan asukuvia pinkin oven luona. Ja onhan tuo pinkki ovi kaunis!
Vanhan kaupungin jälkeen lähdettiin shoppailemaan ja mäkin löysin muutaman kivan jutun. Säästelen rahoja kesän reissuihin, joten en paljoa shoppaillut. Käytiin myös Vapianossa syömässä, Vapianon salaatit ja pastat on vaan niin hyviä. Loppuilta menikin laivalla jutellessa ja kuunnellessa hyvää musiikkia.

Oli aivan ihana ja onnistunut reissu! Sää oli ihanan keväinen ja seura parasta😊 Kiitos vielä Jasu, Elli, Sofia ja Ane 💖

20 kommenttia:

  1. Tää teidän Tallinnan reissu kuulostaa aina niin ihanalta, tuun aina hyvälle fiilikselle kun luen jonkun teidän postauksen tästä päivästä <3 Harmi etten päässyt matkaan tällä kertaa, päivä kuulostaa niin ihanalle irtiotolle arjesta ja teillä kuulostaa olleen niin upee päivä. Ja se kun ootte käyneet Tallinassa just sellaisissa paikoissa joihin ei itse ehkä eksyisi, ellei vahingossa eksy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo reissu oli todella ihana!<3 Kiva kun fiilis välittyy myös sinne :) Muaki harmitti, kun et päässyt mukaan, mutta joku kerta sitten! Ja oli todella kiva käydä sellaisissa paikoissa, joissa ei yleensä käy :)

      Poista
  2. Kiitos sulle ihanalle reissun järjestämisestä ♥ Oli kyllä upea päivä ja upea seura! ♥ Ihania kuvia oot ehtinyt kaiken sen höpöttelyn ja kävelyn välissä napsimaan :) Ja tuli kyllä todella onnistunut tuosta meidän kuvasta <3 Pian uudelleen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eii mitään!<3 Kiitos itsellesi, kun tulit mukaan :) Munkin mielestä tuo päivä oli todella onnistunut! Ja seura mitä parasta <3 Kiitos, mä tykkäsin kans näistä ja kuvista ja niiden tunnelmasta! Tuo meidän kuva on yks lemppareita:) Ja todellakin pian uudelleen ;)<3

      Poista
  3. Ihania kuvia ja teidän päivä kuulostaa kaiken kaikkiaan ihan täydelliseltä<3 Mua harmittaa ihan hurjan paljon, kun multakin jäi toi väliin :/ Jasun blogissa jo kerroinkin, mutta siis pääsiäinen sekoitti meillä töissä kaikki päivystysvuorot ja koska mulla oli koko pääsiäinen vapaa, en sitten saanutkaan tota miittiviikonloppua vapaaksi, vaikka niin alunperin piti olla. Olisi ollut niin kiva nähdä teitä! Mutta eiköhän me vielä päästä näkemään :) Telliskivi näyttää tosi upealta, tonne pitää ehdottomasti joskus päästä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Tuo päivä oli kyllä todella ihana :) Muakin harmittaa niin paljon, kun et päässyt :/ Mutta eihän tuollaiselle mitään voi. Ensi kerralla sitten! Juu tuo Telliskivi on mahtava paikka :)

      Poista
  4. Ihanaa, että teillä oli kiva reissu 😍 ja Vapianossa on kyllä niin herkulliset ruuat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sanoppa muuta! <3 Ja Vapianosta saa todella hyvää ruokaa :)

      Poista
  5. Ihania kuvia! <3 Teillä on kyllä varmasti ollut hyvä reissu! <3 Mä niin toivon, että pääsen seuraavalla kerralla mukaan kans! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja oli tosi onnistunut reissu :) Olis tosi ihana päästä näkemään taas!

      Poista
  6. Ihanan postauksen teit tuosta ihanasta päivästä<3 Oli kyllä niin kiva reissu, lisää tuollaisia :) Ihastuin jotenkin Tallinnaan nyt tosi kovin, kun tuli nähtyä uusia paikkoja ja sää oli niin upea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Mäki toivon, että tulee lisää tuollaisia ihania reissuja :) Mäkin tykästyin Tallinnaan ihan uudelle tavalla!

      Poista
  7. Tallinna on kyllä niin kaunis paikka ! Siellä on niin ihania rakennuksiakin ja on uskallettu käyttää värejä 8) Etenkin vanha kaupunki on ihana <3 (Ja tuo vaaleanpunainen ovi!!:D♥) Ah Vapiano, alkoi tekemään hulluna mieli pastaa 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!<3 Mä tykkään myös, kun on käytetty niin paljon värejä ja rakennukset ovat vanhoja :) Myös vanha kaupunki on ihana! Vapianon pastat ja salaatit on kyllä parhaita :D

      Poista
  8. Tuo pinkki ovi ja katutaide, ihania <3 Tuonne Telliskiven alueelle on kyllä päästävä seuraavalla Tallinnan reissulla! Tässä tuli vähän erilaista Tallinnaa esille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!<3 Juu suosittelen sitä kyllä, oli todella kiva paikka :) Ja mukavaa, kun on välillä vähän erilaistakin!

      Poista
  9. Toi reissu oli niin kiva! Iso kiitos sulle järjestämisestä<3 Toivottavasti nähdään pian uudelleen ja hei seuraava reissu täytyy ottaa jo suunnitteluun ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! <3 Kiitos itsellesi, kun tulit mukaan :) Mä toivon myös, että nähdään pian! Ja olisi kiva alkaa suunnittelemaan seuraavaa reissua ;)

      Poista
  10. Mä tulen hieman myöhässä kommenttini kanssa, mutta toivottavasti se ei haittaa! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? :'D

    Mua harmittaa todella paljon, etten töiden takia päässyt tälle reissulle mukaan :( Teillä kuulostaa olleen todella ihana päivä, joten olen ehkä hieman kateellinen. Täytyy kuitenkin toivoa, että joskus tehdään uusi bloggaajien miittinki vaikka juuri Virossa, mihin itsekin pääsisin osallistumaan! :)
    Ihania kuvia olet onnistunut ottamaan, tuonne Telliskiven alueelle myös mun on kyllä pakko päästä joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se haittaa! :D Ja ihan totta, musta on kiva kun aina kommentoit :)

      Muakin harmittaa ettet päässyt :/ Mutta ehkä joku toinen kerta sitten? :) Ja kiitos paljon! <3 Tuo Telliskiven alue oli kyllä tosi kaunis.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥