lauantai 27. tammikuuta 2018

Kymmenen suosikki Instagram-tiliä!

Moikka!💕 Olen jo pitkään halunnut tehdä postausta mun suosikki Instagram-tileistä. Näitä olisi löytynyt helposti vaikka kuinka monta, mutta päätin rajata tämän postauksen näihin kymmeneen tiliin, jotka liittyvät jollain tapaa matkustamiseen🌍 Haen paljon inspiraatiota matkustamiseen Instagrammista sekä jaan sinne myös omia matkakuvia, joten tälläinen postaus sopii todella hyvin myös tänne blogin puolelle. 
Ihastuin Jasminin Snapchattiin hetki sitten, jossa aloin aluksi häntä seuraamaan. Videoita en niinkään katsele, mutta Instassa ja Snapissa seurailen häntä ahkerasti. Kohteina on monesti eri Euroopan kohteet, viimeisimpänä mm. Kööpenhamina, Pariisi ja Amsterdam. Tykkään Jasminin aitoudesta ja kuvat ovat nättejä!

Myös Veeralta löytyy todella kauniita kuvia ja mielenkiintoisia matkakohteita. Veeralla on Instassa hyviä Instastoreja, joita on mukava katsella. Sekä tietenkin ihana blogi! Mutta itse Instagrammissa nuo kuvat inspiroivat mua suuresti.

Vaikken pääse luontoon niin usein kuin haluaisin niin pääsen onneksi aina Konstan kautta ihastelemaan mitä upeimpia paikkoja!  Sekä tietenkin eläimiä. Konsta on mun mielestä todella lahjakas valokuvaaja. Pidän sekä luontokuvista että suloisista eläinkuvista!

Otolla on paljon sellaisia kohteita jotka ovat myös mun lemppareitani, kuten New York ja Lontoo, joten tietty mä seuraan! Otolla on myös matkablogi, jota seurailen ja hänen tapansa kuvata ja kirjoittaa ovat semmoisia mistä pidän. Kuvissa on tunnelmaa ja niistä saa myös inspistä omiin kuviin.

Mä rakastan tämän naisen kuvia! Ja blogia tietty. Kuvat ovat jollain tapaa niin täynnä valoa, elämää ja hyvää mieltä, että ne saavat mut aina iloiseksi. Kohteena on koko maapallo ja voisi sanoa melkein, että Anna-Katri on mun sellainen idoli matkailun suhteen!

Leonie on yksiä näitä harvoja kuuluisia Instagrammaajia joita seuraan ja jolla on kuvia lähes tulkoon vain hänestä itsestään. Kuvat ovat kuitenkin niin kauniita ja inspiroivia, että en voisi olla seuraamatta! Kohteet vaihtelevat milloin mihinkin, eniten tykkään kuitenkin Leonien (ylläri) Lontoo sekä Eurooppa aiheisista kuvista.

Seurailen tämän tapaisia Instagram-tilejä loppujen lopuksi hyvin vähän, mutta Passion Passportissa on sellaisia kuvia ja teemoja, joista pidän todella paljon! Ja hyvin monipuolisesti kuvia kaikkialta. Eniten tykkään kuvista, joissa on ihmisiä. Olen itse suht huono kuvailemaan ihmisiä, joten tuollainen lisää vaan kiinnostusta kokeilla edes joskus!

Luanna on myös yksi sellainen mun idoleista. Todella kaunis nainen, jonka tilistä kiinnostuin itseasiassa enemmän vasta, kun hän alkoi matkustamaan enemmän. Luanna asuu New Yorkissa, joka on se jo itsessään todella mielenkiintoista, mutta hänellä on käytynä paljon myös muita hienoja kohteita kuten Islanti, Lissabon, Israel jne.

Näille kuville ei voi muuta sanoa kuin vau! Kaikki sopii niin täydellisesti yhteen ja nämä kuvat ovat harmoniaa silmille. Jotenkin kuvista sekä Emiliestä tulee todella maanläheinen fiilis ja sellainen, että mäkin haluan ottaa noin hienoja kuvia!

Tässä tilissä tykkään eniten, että kuvia tulee sen mukaan mikä vuodenaika on. Eli nyt on menossa talvisia kuvia ja varmasti keväällä tulee sitten kevääseen liityviä kuvia. Näitä kuvia on uskoakseni muokattu hyvin rankallakin kädellä, joten ne eivät tunnu niinkään aidoilta, mutta kauniita ne joka tapauksessa ovat. Kuvia löytyy niin eläimistä, luonnosta kuin kaupungeistakin, joten ne tekevät tästä tilistä monipuolisen.

Löytyikö tuttuja tai uusia seurattavia? 

Ps. Lähdetään pian reissuun, joten meidän reissua voi seurata Instagrammissa sekä Snapchatissä nimimerkillä ddeepstar 👌 Ja hei jos en seuraa sua Instassa vielä niin laita ihmeessä sun nimimerkki kommenttiin niin alan seurailemaan😊 Ihanaa viikonloppua!

22 kommenttia:

  1. Wauu tosi upeita kuvia jokaisessa! Löyty kans yks uusi seurattava :3

    VastaaPoista
  2. Ei ollut tuttuja näistä yksikään, mutta vautsi mitä kuvia! Mä oon vähän turhankin "rajoittunut" noiden Instassa seuraamieni tilien suhteen, mutta tässä oli kyllä monta sellaista, joiden kuvia katselisin enemmän kuin mielelläni omassa feedissäni :) Tosi kiva postaus Niina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta, niin upeita kuvia jokaisella! :) Mäkin olin ennen, mutta tykkään tosiaan seurata kaikenlaisia tilejä, kunhan on kauniita kuvia! Kiitos, kiva kun tykkäsit <3

      Poista
  3. Olipas kiva postaus, löytyi uusiakin seurattavia ja paria jo seurasin ennestään :) Oon miettinyt tälläisen postauksen tekemistä itsekin jossain kohtaa, näistä saa aina niin hyviä vinkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Ja hei kiva kuulla, että löysit uusia seurattavia! Tälläiset postaukset on kivoja kun saa uusia seurattaviakin monesti :)

      Poista
  4. pitääpäs käydä tutustumassa noihin insta tileihin vähän paremmin :) vaikuttaa kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kannattaa! :) Kauniita kuvia noissa kaikissa :)

      Poista
  5. Suurin osa näistä Instagram-tileistä olikin meikäläiselle jo tuttuja, mutta on myös kiva tietää, minkälaisista tileistä sä tykkäät :) Tuon Konstan tiliin ihastuin kyllä ihan todenteolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, hauska, että löytyi myös tuttuja tilejä :) Ja näistä saa tosiaan tietää vähän mitä muut seurailevat! Juu nuo Konstan kuvat ovat niin upeita <3

      Poista
  6. Oi miten ihania tilejä! oma suosikki noista taitaa olla luanna mut kaikki muutkin kyllä iskee <3

    VastaaPoista
  7. Moikka Niina! Terkkuja sinne reissunpäälle :) Toteutin 3 hyvää asiaa haasteen blogissani: www.jennahola.com, josta heittäisinkin pallon sulle :) Mukavaa loppu reissua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii miten kiva juttu! <3 Pitääkin toteuttaa tuo jossain vaiheessa, kiitos :) Ja kiitos vielä uudelleenkin! :D<3

      Poista
  8. Ihania tilejä! Muutama lähtee ehdottomasti seurauslistalleni, nimittäin adalminasandevtures ja jasminsofi! Jasminia seurasin blogini alkuaikoina kun hänkin bloggasi, pidin kovasti hänen blogistaan! Olipa ihana löytää hänet nyt myös instasta monien vuosien jälkeen 8) Voih kylläpä matkakuume iski kun selailin Anna-Katrin instaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Kiva kun löyty uusia tilejä seurattavaksi :) Ja vielä tuollee uudelleen! Juu hänen kuvista nousee semmonen matkakuume, että :D <3

      Poista
  9. Wau, kaikki oli mulle ennestään tuntemattomia, mutta tosi upeita tilejä kyllä kaikki! ♥ Oton blogia oon kyllä seurannut jo aika kauan aikaa, mutta instagramia en oo aiemmin seurannut ollenkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä kaikki upeita tilejä ja kiva myös, että kaikki olivat uusia :)<3 Mullekkin käy monesti, että seuraan jonkun blogia mutten sitte Instassa :D

      Poista
  10. olipa hyvä postaus sillä nää kaikki oli mulle uusia tuttuja!!:)

    VastaaPoista
  11. Oi vau mitä kuvia noilla kaikilla!<3 Osa noista olikin mulle tuttuja, mutta tuossa joukossa oli myös paljon uusia tuttavuuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! <3 Kiva kuulla, että oli jo tuttujakin, mutta myös uusia käyttäjiä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥