torstai 26. heinäkuuta 2018

IHANA kesä!


Tämä kesä on ollut ihana. Välillä on ollut raskasta, mutta kaikesta selviää. Kaikilla on ylä- ja alamäkiä, mutta on kesä ihanaa aikaa! Nämä upeat säät, lämpö, aurinko, uiminen, läheiset ihmiset. Haluaisin kesän jatkuvan aina. Mutta mikä siitä kesästä on tehnyt niin ihanan?

💜Siskon kanssa oleminen. Mun sisko on mulle maailman rakkain ihminen ja hänen kanssaan on ihana tehdä kaikkea! Sisko oli meille yötä vähän aikaa sitten ja käytiin perinteisellä Suomenlinnan reissulla, joista osa näistä kuvista on. Meidän olisi tarkoitus vielä tänä kesänä tehdä retki Särkänniemeen.

💜Huomenna me lähdetään Brysseliin Sofian kanssa neljäksi päiväksi! Ihana reissu varmasti tulossa. Ja yli huomenna pääsen ensimmäistä kertaa elämässäni Tomorrowlandiin! Bryssel on varmasti mukava kaupunki ja niin siistiä päästä kaverin kanssa reissuun.

💜Elämäntapamuutos. Tupakan lopettamisen myötä aloin miettimään omaa elämääni laajemminkin ja tajusin, että mulla on ylipainoa liikaa. Tajusin myös, että syön liikaa herkkuja, joten ne ovat jääneet ihan minimiin. Olen lisännyt myös paljon liikuntaa elämääni, syönyt terveellisesti ja olen voinut paremmin. Niinhän se menee elämässä, hyvistä asioista syntyy lisää hyviä asioita.

💜Työ. Mä olen koko kesän töissä. Tai no koko kesän, on mulla pari viikkoa palkatonta, joista viikko meni jo. Silti mua ei haittaa. Olen tehnyt tosi paljon kaikkea kesän aikana ja ehkä välillä rentoutunutkin vähän. Mä viihdyn kuitenkin hyvin töissä, koska mulla on niin parhaat työkaverit sekä asukkaat. Yleensä ihmiset on surullisia, kun on niin vähän lomaa tai ei ollenkaan, mutta mä tykkään enemmin käyttää aikana hyödyllisesti, eikä sellainen makoilu ja liian pitkät lomat sovi mulle. Ellen sitten lähde reissuun.
💜Tampere miitti. Järjestettiin muutamien bloggaajien kesken ihana miitti Tampereella! Tampere on mukava kaupunki ja oli ihana nähdä kanssabloggaajia.

💜Roadtripit. En vaihtaisi koskaan ulkomaille matkustamista Suomessa matkustamiseen, mutta tänä kesänä on tullut reissattua paljon Suomessakin. Olen käynyt Helsingissä vaikka missä upeissa paikoissa, mutta lisäksi olen käynyt Tampereella blogityttöjen kanssa, Porvoossa Joonaksen kanssa, Tuurissa perheen kesken ja Fiskarsissa Joonaksen, Jasun ja Maken kanssa. Teen luultavasti kesän lopussa koosteen noista reissuista.

💜Tuleva reissu rakkaan kanssa. Pian on aika kertoa mihin seuraavaksi reissataan rakkaan kanssa. Kohde on uskomattoman kaunis, monipuolinen, kaupunkia, rantaa ja luontoa. Reissu on kiertelemistä useammassa kohteessa sekä kahdessa maassa.

💜Aurinko ja lämpöiset säät. Mä tykkään ottaa aurinkoa. On kiva mennä jonkun kanssa rannalle, mutta tykkään myös mennä yksin ja ottaa hyvän kirjan mukaani. Mua nämä helteet ei ole haitanneet muuta kuin oikeastaan töissä. Mutta parempi näin, kohta on taas pimeää ja kylmää!

Kivaa viikonloppua just sulle! Nauttikaa kesästä ja elämästä💜

21 kommenttia:

  1. Ihana postaus, tuli hymy huulille! Musta on ollut tosi mielenkiintoista lukea Instagramista päivityksiäsi elämäntapamuutoksiin ja tupakan lopettamiseen liittyen. Voit olla ylpeä itsestäsi, ihan huikeaa! :)<3

    Mäkin oon koko kesän töissä lukuunottamatta viikon palkatonta... Lohduttavaa, että joku muukin on. Töistä huolimatta voi viettää ihan super kesän! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Oii mahtavaa kuulla :) Niitä siis jatkossakin lisää. Ja kiitti vielä’

      Juu on se etenkin opiskelijoille tuttua ettei paljoo kesälomia pidetä :D Jep oon samaa mieltä :)

      Poista
  2. Ihania asioita mahtunut kesääsi ja varmasti lisää tulee <3 Mä ootan kovasti tuota koostetta sun Suomen sisäisesti tehdyistä reissuista 8) Mä haluaisin kans käydä jossain Suomen kesäkaupungissa, mutta ei taideta ehtiä enkä halua ottaa siitä stressiä nyt :D Ihanaa reissua sulle ja Sofialle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! <3 Juu pitää tehdä sellainen postaus :) No niinpä, käytte jossakin, jos on aikaa jne. Kiitti <3

      Poista
  3. Hei unohtumatonta reissua Brysseliin, nauttikaa <3

    VastaaPoista
  4. Ihanan positiivinen postaus<3 Kiva kuulla ettei sua ole haitannut vähäinen loma vaan oot hyvin viihtynyt kesän töissä :) Mulle tuli kesäloma todella tarpeeseen, sillä olin jotenkin ihan puhki tosi rankan kevään jälkeen. Oon nyt ollut loman jälkeen kuukauden verran töissä ja sisällä olevaa kuumuutta lukuun ottamatta on ollut tosi kiva taas olla töissä! Ja oi vitsit oon ehkä ihan vaan hitusen kade tosta Tomorrowlandista<3 :D En malta odottaa, että kirjoittelet fiiliksiäsi sieltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Juu ei mua sillee oo haitannut :D Joskus loma tulee kyllä niin tarpeeseen! Tosi kiva kuulla :) Joo siitä on tulossa kyllä varmasti postausta!

      Poista
  5. Ihania kesäjuttuja edessä ja takana! Pidä hauskaa reissulla <3

    VastaaPoista
  6. Ihanan kesäinen postaus, ja niin ihania kuvia ♥ Oot kyllä ehtinyt tekemään vaikka mitä kivaa! Oli niin kiva käydä teidän kanssa Fiskarsissa, seuraavaksi pitää lähteä johonkin pidemmälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Jep, tää kesä on ollut tapahtumarikas. Niin oli ja pitää tehdä joku reissu uudelleen :)

      Poista
  7. Siun kesä kuulostaa tähän mennessä tosi ihanalta! :) Täälläkin ollaan osattu nauttia kaikista kivoista jutuista, ja töissäkin on ollut kiva käydä. Olen samanlainen, että lomalla miulla täytyy olla jotain tekemistä/suunnitelmia, sillä monen viikon pelkkä "makoilu" ei tulisi kuulonkaan vaan alkaisin hyppiä seinille :D Katsoinkin instasta että olit käynyt tuolla Tomorrowlandissa, oli varmasti huippu kokemus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! :) Ihana kuulla Tuuli <3 Haha joo mä oon kans just sellainen :D Tomorrowland oli upea kokemus! :)

      Poista
  8. Tykkäsin tästä postauksesta :) Jotenkin niin kivan positiivinen ja tästä tuli hyvä kesäfiilis <3

    VastaaPoista
  9. Voii tää oli kyllä niin positiivisuutta täynnä oleva postaus, tulipa hyvä mieli! <3

    VastaaPoista
  10. Melkein samat sanat kirjoitin äsken Tuulin blogiin - hyvä tulee hyvän luokse! <3 Ihanaa, että siun elämään mahtuu noin paljon positiivisia juttuja ja oon tosi onnellinen, että oot päässyt tupakasta eroon - siihen ei moni pysty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, samaa mieltä <3 Jep, just näin! Ja mäkin oon tosi onnellinen siitä :)

      Poista
  11. Ihana ja mieltä piristävä postaus :) Mulla tuli oikein kunnon hymy huulille, kiitos siitä ♥

    Mun kesäni on ollut lähes sen kaikissa aspekteissa aivan kamala, joten on ihanaa lukea, miten hyvin muilla on mennyt. Itse olen kärsinyt vakavistakin terveysongelmista heinäkuun alusta alkaen, joten toivon tosiaan, että elokuu olisi edeltävää kuukautta parempi myös meikäläisen kohdalla.
    Olet laittanut tähän postaukseen ihania kuvia, tykkään etenkin tuosta, missä sinä olet Joonaksen kanssa. Olette niin kaunis pari! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ihana kuulla tälläistä :)

      Oon tosi pahoillani sun puolesta! Toivon, että sun terveysongelmat helpottuvat ja saisit nauttia elokuusta <3 Kiitti paljon vielä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥