perjantai 20. heinäkuuta 2018

Värikäs ja monipuolinen Lontoo!

Heippa! Tähän väliin olisi hyvä palata vielä Lontooseen ja siihen mitä kaikkea me vielä siellä tehtiin. Ensimmäiseen osaan pääset tästä. Eli torstaina lähdimme aamusta Camden Towniin. Tuo alue on ihana siitä, miten paljon siellä on kaikkea värikästä! Niin rakennuksissa kuin kaupoissakin. Kiertelimme ympäriinsä kunnes lähdimme kohti vahakabinettia. Ajattelin, että pääsisimme nopeammin jonon ohi, kun olimme ostaneet liput etukäteen, mutta siitä ei ollut mitään hyötyä. Jonotimme tunnin kunnes pääsimme sisälle. Me kyllä tykkäsimme tuosta nähtävyydestä. Yleensä turistirysät kierrän kaukaa, mutta tuo oli kyllä hyvä nähtävyys ellei jonottamista lasketa. Emme olleet myöskään aikaisemmin käyneet missään vahakabinetissa, joten tuo oli mukava kokemus. Lempparialueeni oli tietenkin Star Wars! Julkkikset olivat myös mielenkiintoisia, mutta Star Wars hahmot olivat parhaita.
Torstaille meillä oli suunniteltuna myös käyminen Notting Hillin alueella. Tuo alue oli yksi iso pettymys. Googlailusta huolimatta löydettiin vain muutama värikäs rakennus. No onneksi olin niitä Brightonissa ja Camden Townissa nähnyt, mutta kyllä vähän harmitti. Tunti haahuiltiin eikä löydetty. Tuonne en ole kyllä uudelleen enää menossa😄 Onneksi tuon jälkeen suunnattiin kohti vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla koristeltua taloa. Olin Instagrammista tuon bongannut ja niin innoissani siitä. Sanoin Joonakselle haluavani mennä katsomaan yhtä juttua ja voi toisen pettymystä! Hän luuli, että menemme katsomaan jotain nähtävyyttä, mutta menimmekin katsomaan jonkun kotia! Onneksi mulla on ihana mies, joka oli valmis ottamaan musta kuvia autotiellä, että sain kivoja kuvia. Ex temporena kävimme myös katsomassa Kensingtonin palatsin ja puutarhan. Palatsi ei ollut minkäänlainen ainakaan ulkoa, mutta puutarha sen sijaan oli todellinen helmi! Todella ihana paikka. Sekä sen läheinen kahvila, niin hyvää kuppikakkua sieltä sai. Ja jottei päivä olisi ollut liian täynnä ohjelmaa, suuntasimme vielä ihailemaan Sky Gardenista maisemia. Tuo paikka oli niin upea ja kaiken lisäksi ilmainen! Ei ole mitään siistimpää kuin ihailla Lontoota pilvenpiirtäjästä keskellä palmuja! Illalla vielä nälän yllättäessä kävimme syömässä ravintolossa, jossa söin yhden elämäni parhaimmista annoksista. Fig & Olive on tunnelmallinen paikka, josta saa niin hyvää tonnikalapihviä. Lämmin suositus tuolle ravintolalle!
Perjantai oli onneksi vähän kevyempi päivä. Silloin suuntasimme kohti Lontoon eläintarhaa, jossa olin jo aikaisemmalla reissulla käynyt. Päivä oli lämmin ja ihmisiä paljon, mutta reissu oli kuitenkin todella onnistunut. Eläintarhassa suosikeitani oli tietenkin pingviinit sekä huone, jossa perhoset lentävät vapaana. Myös tila, jossa rengashäntämakit olivat vapaana oli ihana. Perjantaille ei oikeastaan ollut mitään muuta ihmeellistä suunniteltuna, joten ajeltiin bussilla paikasta toiseen. Se on vaan niin parasta Lontoossa! Lisäksi käytiin syömässä Manchesterin kautta tutuksi käyneessä Bella Italia ravintolassa. Suositus myös tuolle ravintolalle. Käytiin myös valtavassa Hamleys lelukaupassa sekä juomassa pirtelöt Shaketastic paikassa. Lauantaina olikin aika lähteä kohti kotiin ja alkaa suunnittelemaan seuraavaa Lontoon reissua! Tuonne haluan nimettäin pian takaisin, kuusi vuotta oli liian pitkä aika väliä Lontoosta.

Mikä on sun suosikkipaikka Lontoossa? Kivaa viikonloppua kaikille!

14 kommenttia:

  1. En kyllä osaa sanoa Lontoosta lempipaikkaa, koska se on kauttaaltaan niin ihana <3. Mutta Lontoon eläintarha on kyllä huippu :).

    VastaaPoista
  2. Shaketasticin pirtelöt on ihan superhyviä! Oon melkein jokasella reissulla käyny hakemassa ainakin yhen.

    Mun lempipaikka Lontoossa on varmaankin Brick Lane, ja tietenkin sitten koko Westminsterin alue. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Mä maistoin nyt ensimmäistä kertaa ja ens kerralla on pakko taas ottaa sellanen. Brick Lanen alue on kyllä sellainen mistä mäkin tykkään!

      Poista
  3. Mä niin tykkään näistä sun matkapostauksista ja -kuvista ♥ Itse tykkäsin myös tuosta Vahakabinetista :) me ei jonotettu sinne itseasiassa ollenkaan :o Harmi, että tuo Notting Hill oli pettymys, oon aina itsekin halunnut käydä siellä ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Vahakabinetti oli kyllä hauska paikka :) Okeii hyvä! Juu me ei vaan osattu liikkuu siel:D

      Poista
  4. Hei mä en kestä noita burgereita, kauhee nälkä tulee lukiessa! :D Harmi kuulla et Notting Hill oli sulle pettymys, sitä kun kaikki niin hehkuttaa! Mutta tiedän ton fiiliksen :/ Ihania kuvia kuitenkin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli kyllä herkulliset hampparit! :p Joo mä en jotenkin siitä niin tykännyt :D Kiitti paljon <3

      Poista
  5. Oijoi kuin kivoja kuvia! Täytyypä pitää toi Camden Town mielessä, jos joskus Lontooseen suuntaan. Kirahveja ois niin siisti nähdä livenä :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo se on ihana alue! Kirahvit on upeita eläimiä, niitä haluaisin joskus nähdä luonnossa :)

      Poista
  6. Lontoossa en ole itse ehtinyt vielä käymään, mutta näitä kuvia katsellessa ja postauksiasi lukiessa tulee sellainen olo, että tuonne on kyllä pakko päästä jossain vaiheessa elämää :) Monet ovat kehuneet Lontoota ihanaksi paikaksi, vaikka jokaisessa maassa ja kaupungissa on varmasti niitä huonojakin puolia. Mutta ehkä jonain päivänä pääsen itsekin matkustamaan tuonne, tuolla Vahakabinetissa olisi kyllä niin huippua päästä käymään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä! <3 Lontoo on niin ihana kaupunki, uskon että tykkäisit siitä :) Totta, kaikissa maissa on omat huonot puolensa, mutta Lontoossa on paljon enemmän niitä hyviä puolia. Vahakabinetti oli kyllä kiva kokemus!

      Poista
  7. ♡♡♡ Lontoo ei petä koskaan! Toi Pretty Little Thingsin auto on kyllä best, tulee bongattua se melkein jo reissulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin <3 Juu se oli kyllä niin suloinen :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥