perjantai 18. toukokuuta 2018

Seuraavat matkakohteet: Lontoo ja Bryssel

Moikka! Mainitsinkin jo aikaisemmin, että kesän matkakohteet tulevat olemaan jotain niin ihanaa ja niinhän ne ovat! Eli lähdetään Joonaksen kanssa Lontooseen tässä kuussa ja Sofian kanssa Brysseliin heinäkuussa. Lontoo on mun lempikaupunki koko maailmassa ja oon niin iloinen, että vihdoin päästään matkustamaan yhdessä Joonaksen kanssa sinne. Jo vuosia mun sydän on kaivannut takaisin Lontooseen ja nyt se vihdoin toteutuu. Lontoo on niin kaunis ja monipuolinen suurkaupunki. Se on täydellinen kohde nähtävyyksien ja shoppailun vuoksi. Uskon, että rakastun Lontooseen uudelleen. Mua on kovasti koskettaneet kaikki se mitä Lontoo ja Englanti ovat joutuneet kokemaan. Mua ei kuitenkaan pelota yhtään matkustaa sinne, toisin oli vuosi sitten. Hyvin mielin lähden kohti mun lempikaupunkia!

Lontoossa meidän olisi tarkoitus käydä katsomassa perus nähtävyydet Big Ben, London Eye, Tower Bridge, Hyde Park jne. Lisäksi aion shoppailla Primarkissa joka päivä (toivottavasti en) ja käydä lempilaukkumerkkini liikkeessä. Ja totta kai Camden townissa kiertelemässä ja kirppareilla! Myös Nothing Hillissä on pakko päästä tällä kertaa käymään sekä aion etsiä kaunista katutaidetta. Kahvilla ja kakulla on pakko päästä käymään Peggy Porschen Cakes- kahvilassa. Vaikka mitä on suunniteltuna, mutta tarkoitus olisi myös ottaa rennosti ja mennä mihin mieli tekee! Tätä reissua on kuitenkin pakko hiukan suunnitella, että varmasti keretään näkemään kaikki mitä halutaan😊

Tuohon seuraaviin matkakohteisiin olisi voinut lisätä myös Brightonin, koska suunnataan sinne yhdeksi päiväksi. Brighton on kiinnostanut mua jo pitkään, johtuen ylläri Ummikot ulkomailla sarjasta. Tuo sarja on niin ihmeellinen, monta matkakohdetta olen löytänyt sen kautta. Brightonissa olisi tarkoitus käydä katsomassa suosittua Brighton Pier -laituria sekä ottaa aurinkoa rannalla! Oikeastaan muita suunnitelmia meillä ei ole, mutta kiva päästä käymään ihan uudessa kaupungissa, jossa on myös rantaa. Paljon suunnitelmia siis reissuun, mutta varmasti huippu reissu tulossa!
Brysseliin me lähdemme Sofian kanssa heinäkuussa! Syynä tähän reissuun on Tomorrowland. Olen jo muutaman vuoden haaveillut, että pääsen tuonne festareille ja nyt se vihdoin toteutuu. Olen todella innoissani! Itse festareille menemme yhdeksi päiväksi, joten kaupunkia on sitten muutama päivä aikaa kierrellä. Odotan noita festareita todella paljon, kaikkia niitä värejä, valoja, musiikkia ja tanssimista!

Brysseli mua kiinnostaa jollain tavalla melko paljonkin! Muutamia juttuja haluaisin Brysselissä nähdä ja kokea. Yksi on tietenkin vohvelin ja suklaan syönti! Grand Place on tietenkin perusnähtävyys sekä Brysselin portti. Yksi mielenkiintoinen nähtävyys on myös Mont des Arts -puutarha. Myös Atomium- museossa ja Euroopan parlamentissa olisi tarkoitus käydä. Eli aika paljon suunnitelmia myös Brysselin reissulle. Todella kiva lähteä reissuun ystävän kanssa ja vielä ihan uuteen kaupunkiin.

Odotan molempia reissuja todella paljon! Onko tuttuja kaupunkeja? Kerro ihmeessä vinkkisi kaupunkeihin! 😉

20 kommenttia:

  1. Mitä hittoa, mä en tiennyt että Tomowworland pidetään Brysselin lähellä! Onko se aina ollut sielä?! :D Eniveis Brysselille multa isot suositukset, se muistuttaa tosi paljon Pariisia :') Ja vohvelit on todellakin must!<3 Kannattaa myös maistaa kirsikkaolutta, sekin on sielä "the thing"! Tosi hyvää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo :D Se on melko lähellä Brysseliä! Mun mielestä se on aina ollut siellä :D Kiva kuulla, että tykkäsit Brysselistä! Kirsikkaolut kuulostaa erikoiselta, mutta voishan sitä kokeilla :D

      Poista
  2. Lontoo on kyllä aivan ihana kaupunki, se jäi niin sydämeen <3. Sinne mieli haluaa aina uudestaan ja uudestaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on !<3 Mäkin olen pitkään jo halunnut sinne uudestaan :)

      Poista
  3. Oo miten huippuja suunnitelmia! Lontoo on kyllä tosi kiva ja yllättävän kotoisa kaupunki koostaan huolimatta, ehdottomasti yksi omistakin lempparikaupungeista :)

    Brightonissa olin aikaa, aikaa sitten kuukauden kielikurssilla, ja kannattaa tosiaan ehdottomasti käväistä Brighton Pierissä ja käppäillä rannalla & rantakadulla kaikessa rauhassa, sieltä löytyy kivoja, rentoja ruokapaikkojakin (esim. Pitcher & Piano). Bella Italia (Brighton Market Street) on symppis italialainen ravintola parin korttelin päässä rannasta.

    Jos on sadepäivä tai haluaa olla hetken sisällä, tsekatkaa Royal Pavilion (rakennettu 1700-1800 luvun vaihteessa muistaakseni), se on upea niin päältä kuin sisältäkin, ehdottomasti käymisen arvoinen. Kannattaa myös käydä tsekkaamassa Grand Hotel, se on nähtävyys jo itsessään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon samaa mieltä Lontoosta! :) Oii vähän siistiä! Kiitos Piia paljon vinkeistä <3 Noissa ruokapaikoissa pitää varmasti jossakin käydä. Luultavasti päädytään tuohon Bella Italiaan, ollaan käyty Manchesterissa myös Bella Italiassa :D Hauska sattuma!

      Ja heii tuolla Royal pavilionissa on pakko päästä myös käymään, todella upeen näkönen paikka! Kiitos vielä vinkeistä :)

      Poista
  4. Nyt oon kyllä niiin kateellinen ettei ole tosikaan :D Ihania matkakohteita<3 Lontoo on ehdottomasti munkin suosikkikaupunkini ja haluaisin niin taas matkustaa sinne! Harmi, kun poikaystävä ei ole yhtään kiinnostunut siitä ja luulen syynä olevan juuri se, että Lontoossa on ollut niin paljon kaikkia terrori-iskuja sun muita eikä hän oikeen oo innostunut menemään tollasiin isoihin kaupunkeihin niiden takia :/

    Bryssel mua ei sinänsä matkakohteena juuri houkuta, mutta Tomorrowland olisi kyllä niin huippua kokea joskus! Teidän reissusta tulee varmasti ihan unohtumaton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä ihania reissuja tulossa :) Mutta älä turhaan kateellinen ole, vaikka tiiän kyllä mitä meinaat :D Eikun vaan reissua varamaan! ;) Lontoo on kyllä ihanista ihanin kaupunki <3 Harmi ettei hän ole, mutta kun tarpeeksi pitkään puhut siitä, niin eiköhän hän innostu. Kokemusta löytyy haha :D Noi terrori-iskut on kyllä pelottavia ja surullisia, mutta pelolle ei saa liikaa antaa valtaa, koska sitä ne tekijät vaan haluavat :/

      Muakaan ei sillee ennen Bryssel kiinnostanut, mutta siellä on kyllä paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä! Ja etenkin Tomorrowland <3 Mä uskon myös, että tulee huikee reissu :)

      Poista
  5. Ohh todella kivat kohteet tiedossa <3 Bryssel on ihan uutukainen, on kiva päästä lukemaan siitä sun blogissasi kun en ennen oo osannut siitä kiinnostua (voiko noin sanoo..). :'D

    Enkä malta oottaa kuvia Lontoosta, koska se vaan on ihana ja tuttu kaupunki <3 Mä oon Lontoossa käynyt parikin kertaa ja nyt oon funtsinut että lähtisin siskon kanssa käymään taas. Serkkua siis näkemään ja hänen luokse toki pääsisi asettumaan, kun hän asuu siellä ja sisko ei oo Lontoossa käynyt niin häntä lähtee samalla käyttämään :D Toisaalta tekis mieli ottaa mies matkaan, hänkään ei oo käynyt ikinä Lontoossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Ja Brysselissä on yllättävän paljon kaikkia mielenkiintoisia kohteita :) Joten etköhän innostu! :D

      Lontoosta on varmasti paljon kuvia tulossa. Se on kyllä ihana kaupunki <3 Ja miksei sinne voisi mennä yhä uudelleen ja uudelleen :D Ja olis vielä kätetävää, kun ois jo majapaikkakin valmiina! Ja eiku mieskin mukaan, isommalla porukalla vois olla kiva reissata joskus :)

      Poista
  6. Mäkin oon lähdössä Lontooseen heinäkuun alussa ja kivoja vinkkejä heittelit tekstissä missä kannattaisi käydä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee tosi kiva juttu! :) Lontoossa on kyllä niin paljon nähtävää ja koettavaa.

      Poista
  7. Siis oon niin kateellinen tuosta Tomorrowlandista, kyllä mäkin vielä joskus! :D ja ah Englanti ja Lontoo<3 ootan niin kovasti meidänkin reissua sinne kuukauden päästä. Brighton on tosiaankin myös symppis paikka! Brighton Pierissä on ihan valtava pelisali, niin kannattaa varata kolikoita mukaan jos tekee mieli pelata :D ja mäkin heitän suosituksen Royal Pavilionille, se oli aika vaikuttava myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ihan varmasti vielä pääset sinne! :) Kiva, kun tekin lähdette Lontooseen! Brightonista mulla onkin sellanen symppis fiilis :) Aa hei kiitti, kun vinkkasit! Ehdottomasti ois hauska päästä pelailemaan :D Ja tuota Roayal Pavilionia pitää käydä myös katsomassa.

      Poista
  8. Oon kyllä niin kade tuosta Lontoosta, mäkin haluun! :D Se on aivan ihana kaupunki ja nähtävää on niin paljon<3 Ja Primark♥ Onneksi sä vähän helpotat mun vierotusoireita ;) Ja kiva saada kuulla enemmän Brysselistäkin, mä ehdin käväistä siellä niin nopeasti, että ei jäänyt oikein mitään mielikuvaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku Lontoon reissua varaamaan ;) Lontoo on kyllä niin ihana kaupunki ja oot oikeessa, siellä on paljon nähtävää! :) Sekä tietty Primark! Haha joo :D Ja postauksia on varmasti sieltä tulossa.

      Poista
  9. Oi todella ihanat matkakohteet sulla seuraavana listalla ♥ Mukavaa, että tuohon jo aiemmin koettuun Lontooseen yhdistätte uuden paikan Brightonissa :) Voin vain kuvitella kuinka suuri tapahtuma tuo tomorrowland on ja siellä on ihan varmasti panostettu noihin kaikkiin valoihin yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on! <3 Juu munkin mielestä oli kiva idea mennä myös Brightoniin, kun se on itselleni ja meille ihan uusi kohde :) Tomorrowland on varmasti upea kokemus myös! :)

      Poista
  10. Onpas kivat matkakohteet listattuna! Lontoossa olisi kyllä todella kiva käydä joskus, kun kaikki tuntuvat kehuvan sitä aina ihan maasta taivaisiin :) Olisi mukava päästä kokemaan sen kaupungin tunnelma itsekin!
    Toivottavasti myös tuo Tomorrowland tulee olemaan mahtava kokemus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Lontoo on ehdottomasti kehujensa arvoinen, suosittelen! <3 Mä uskon myös, että Tomorrowland tulee olemaan huikee kokemus :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥