perjantai 23. maaliskuuta 2018

Hetkiä Krakovasta

Rakastan graffitteja ja olin tosi iloinen, kun löydettiin tuo taideteos yhdeltä kujalta.
Wawelin linnan huipulla oli kaunis kirkko.
Aivan ihanan värinen talo!
Mä tykkään erilaisista lukkosilloista ja olisi ihana joskus itsekkin laittaa lukko johonkin siltaan.
Todella herkulliset jäätelöannokset Hard Rock Cafessa! Nam, suosittelen. Löytyy myös täältä Suomesta.
Koskettava käynti Auschwitzissa.
Juutalaismuseosta. Tämä oli jonkun päiväkirjasta. 
 Kazimierzin kaduilta. Ränsistyneitä taloja, mutta juuri niissä oli sitä tunnelmaa.
  Sairaala juutalaisalueella Kazimierzissä.


Ihana rakas!
Suloinen kirkko!
Tää kuva on ristiriitainen😄 Mun ilme on ku hullulla ja ryhti ihan huono, mutta kuitenkin ihana kuva, kun perhonen lensi juuri mun kädestä.
Syömässä hyvässä ravintolassa Krakovan keskustan lähellä. Herkullista pastaa, Joonaksella taas keitto leivän sisässä. Lisäksi vielä Puolalaista viiniä ja olutta!
Krakovassa oli paljon puluja, etenkin keskustorilla.
Nämä talot ovat vaan niin ihania! 

Sellaisia kuvia tällä kertaa! Kivaa viikonloppua kaikille, palaillaan taas😍

28 kommenttia:

  1. Oii toi perhoskuva on aivan ihana♥ Ja toi punavalkoinen kirkko on kyllä söpöin kirkko minkä oon nähny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti! <3 Juu tuo kirkko oli munkin mielestä niin suloinen :D<3

      Poista
  2. Vitsi miten IHANA postaus, sellainen rento lukea. Mä tykkään kuvapostauksista <3 Multakin löytyy kamerasta aina tällaisia kuvia reissujen jäljiltä, mutten osaa koskaan julkaista niitä blogissa kun ne on just vähän sellasia sekalaisia räpsyjä jotka on vaan räpsäisty. Tässä oli jotenkin tunnelmaa, joten voisi itsekin tästä lähin tehdä tällaisen kuvapostauksen, jossa lauseella parilla kertoo siitä kuvasta.

    Toi perhoskuva on kyllä aivan ihana, mutta mä hihittelin tuolle sun lausahdukselle "mun ilme on kun hullulla.." :'D Ihana Niina <3 Tuollaisia aitoja kuvia pitäis ehdottomasti laittaa, koska tuo on todella aito, kaunsi ja suloinen otos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ihana kun tykkäsit :) Mäkin tykkään kuvapostauksista, muilla sekä itselläni. Kirjoitan melko pitkiä postauksia, niin nää on hyvää vaihtelua ;) Aa juu, sellaisia kuvia on hyvä hyödyntää myöhemmin, kun esimerkiksi kirjoittelee matkustamisesta. Myös kuvapostauksiin ne on just hyviä! Ja myös sun kuvapostaukset on aina olleet kivoja <3

      Haha joo, tuo kuva oli mun mielestä kanssa kiva :D Ja kiitos paljon ihana, oon sun kanssa samaa mieltä, että tuommoisia pitäis olla enemmän :)<3

      Poista
  3. Oi ihania kuvia ja hetkiä<3 itelläki nous omat muistot krakovan reissulta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Saara! <3 Ihana kun tuli muistoja mieleen :)

      Poista
  4. Ihanan tunnelmallisia kuvia Krakovasta :) Haluaisin kyllä itsekin käydä vielä joskus Auschwitzissa, sen verran merkittävä kohde!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Auschwitz on sellainen paikka missä ehdottomasti kannattaa käydä!

      Poista
  5. Ei vitsi miten älyttömän ihania rakennuksia tuola on! Etenkin nuo vaaleanpunaiset 8)♥ Tuossa perhoskuvassa on mun mielstä jotenkin "maaginen" tunnelma, kaunis se on! Ja ei vitsi, kävittekö auschwitzissa? Ois mielenkiintoista kuulla siitä lisää :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! <3 Mä niin tykkään just tollaisista rakennuksista! Ja vaaleanpunaiset rakennukset on ihan mun lemppareita :) Kiitti paljon, mäkin tykkään sen kuvan tunnelmasta. Juu käytiin! Siitä löytyy postausta täältä: http://www.wheretonext.fi/2018/02/pysayttava-auschwitz.html

      Poista
  6. Aivan ihania kuvia ja ihanan rento postaus ♥ Ompa tuollakin kauniita taloja, voi vitsit! Oispa kaikkialla tuon näköistä ja kerrostalot tehtäisiin edelleen vanhalla tyylillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Mäkin yllätyin miten kauniita taloja tuolla on :) Niinpä, oon samaa mieltä!

      Poista
  7. Mitä enemmän näitä sun Krakova kuvia katsoo, sitä enemmän sinne haluan! :D

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia jälleen kerran varsinkin nuo ihanat vaaleanpunaiset rakennukset ♥ Ja tuo kuva susta ja perhosista on just ihana ja kertoo vain siitä kuinka paljon tykkäät perhosista, sen voi aistia kuvan välityksellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Vaaleanpunaiset rakennukset on mun lemppareita <3 Eeikä, siis ihanasti sanottu! Tosi ihana kuulla, että oot tuota mieltä :)<3

      Poista
  9. Me ollaan kaverin kanssa menossa Krakovaan huhtikuun lopussa. Aivan ihania taloja, ihania värejä, parvekkeita ja tunnelmaa. Mä niin tykkään myös rappioromantiikasta. Mikä tuo perhospaikka on?

    Me käydään kaikesta kauheudesta huolimatta myös Auschwitzissä. Onko antaa jotain vinkkejä? Otitteko opastuksen? Varasitteko retken vasta Krakovasta? Vai menittekö omatoimisesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähänkö ihanaa! :) Teille on tulossa huippureissu varmasti. Oon tekemässä Krakovasta vielä vinkkipostausta, joten sieltä voi löytyä vielä jotakin. Nuo talot tuolla ovat niin ihania ja niitä on kaikkialla. Myös ns. ränsistyneet rakennukset ovat hienoja, niissä on tunnelmaa. Tuo perhospaikka oli siis perhosmuseo Krakovan ihan keskustassa :)

      Hienoa, että meette myös Auschwitziin! Huomasinkin sun toisen kommentin, joten vastaan siinä sitten enemmän :)

      Poista
  10. Ihana kuvapostaus<3 Vaikka tykkäänkin kun kerrot aina kaikesta tosi perusteellisesti niin välillä on ihan kiva katsella vaan kuviakin ja lukea lyhyitä kuvatekstejä! Krakovaan täytyy ehdottomasti jossain vaiheessa päästä, kaupunki vaikuttaa tosi kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Juu munkin mielestä tälläiset rennommat postaukset on mukavaa vaihtelua välillä :) Juu lämmin suositus Krakovalle, se on oikeesti tosi kiva kaupunki!

      Poista
  11. Oi, ihania kuvia! Tykkään tuosta viimeisimmästä niin paljon, siinä on aivan ihanat värit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja tuossa viimeisessä kuvassa on kyllä kauniit värit <3

      Poista
  12. Hei vitsit miten kiva toteutustapa sulla tässä! Tällaisen postauksen voisin itsekin tehdä joskus joltain tulevalta reissulta :) Meillä oli romanttisesti Tigeristä ostettu sydämen muotoinen lukko, joka meidän piti laittaa Lontoossa johonkin, mutta unohdettiin se tietysti... :D

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mun mielestä tälläiset postaukset on kivoja, joten sultakin olisi ihana lukea ja katsella kuvapostausta! Oii, vähänkö ihana idea :) Meillä varmaan kävis samalla tavalla, että unohdettaisiin koko lukko :D

      Poista
  13. Toi perhoskuva on mun mielestä ehdottomasti paras! :D ♥ Krakovassa on kyllä tosi kauniin näköisiä rakennuksia, joten ihan niidenkin takia olisi kiva joskus päästä käymään siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on kyllä hauska otos :D Sanoppa muuta, todella kauniita rakennuksia!

      Poista
  14. Ihania kuvia kertakaikkiaan! Ja tuo perhoskuva on aivan mainio tilannekuva :) Kivaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haha niin munkin mielestä :D Kiitti samoin!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥