sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Kesäinen Kööpenhamina

Heii taas!😻 On jälleen aika palata ihanaan Köpikseen, johon palaisin kyllä mielelläni vaikka heti uudelleen😉 Mutta tällä kertaa tyydyn katselemaan kuvia ja kertomaan teille vielä meidän yhdestä onnistuneimmista matkoista. Aion ehdottomasti tulevaisuudessa ottaa rennommin matkoilla ja nauttia. Matkustaminen ei ole suorittamista eikä kiirehtimistä paikasta toiseen. Se on uuden kokemista ja elämästä nauttimista.

Toisena päivänä suuntasimme kauppakeskus Frederiksberg Centrettiin ja Sephoraan. Mä en kauheesti meikkaa enää esimerkiksi töihin joten meikeille ei ollut varsinaisesti tarvetta, mutta yhden huulipunan nappasin mukaani. Muuten osti alusvaatteita ja sukkahousuja, mielenkiintoista😄 Tuon jälkeen kävimme sairaalassa näyttämässä haavaani ja sain siihen lääkettä. Ihana respaneiti hotellissamme oli varannut mulle ajan lääkärille, joten kauaa ei päivystyksessä pitänyt odotella. Tuon jälkeen oli helpottuneempi olo ja suuntasimme hyvin mielin reissun odotuimpaan nähtävyyteen eli Tivoliin.
Aluksihan meidän piti käydä vain ihastelemassa, kuvailemassa ja syömässä Tivolissa, mutta päätimme ostaa myös rannekkeet joilla pääsi huvipuiston laitteisiin. Ja voi miten kivoja, vaikkakin todella hurjia ne olivat! Käytiin ainakin kymmenessä laitteessa ja kaikki olivat hurjia meille😃Itselleni pahin oli tuo keinukaruselli, joka kohosi todella ylös. Pidin silmiäni kiinni lähes kokoajan, samalla kun pidin yhä kovemmin kiinni Joonaksen kädestä. Välillä uskalsin kurkkia ja upeat maisemathan sieltä oli Köpiksen ylle. Tivolin paras laite on kyllä vuoristorata, se on paljon hurjempi kuin esimerkiksi Linnanmäen, mutta tuo laite sai meidät molemmat nauramaan eikä kiroamaan niinkuin muissa laitteissa😁 Jokaisen jälkeen oltiin miks me tultiin tähän laitteeseen ja silti mentiin vaan seuraavaan. Voi meitä!

Tivolissa oli paljon ravintoloita ja valitsimme italialaisen ravintolan jossa söimme herkulliset pastat. Lisäksi tuolla oli vaikka mitä hyviä paikkoja mistä sai jäätelöä, hattaraa jne. Niitä oli valtavasti! Oli myös kiva ottaa jäätelöä kokoa "pieni", joka vastasi Suomen kokoa iso😏 Tivolissa oli myös panostettu huvipuiston ulkonäköön, kukkia oli joka paikassa sekä esimerkiksi tuo palatasi oli todella upea! Tivolin jälkeen suunnattiin vielä kaupungille pyörimään, ei mitään ihmeempiä. Oli kyllä hauskaa ja mukava käyttää tuo yksi päivä Tivoliin!😍
Sunnuntana meillä oli vielä hyvin aikaa kierrellä Köpiksessä ennen illan lentoa, joten suuntasimme katsomaan Pientä merenneitoa. Eikä se edes ollut niin pieni! Vaan jotenkin todella suloinen💜 Ihmisiä sen ympärillä oli melko paljon, joten otimme muutamat kuvat ja jatkoimme matkaamme läheiselle kirkolle, St Albans Churchille, jossa oli tuo upea suihkulähde! Köpiksessä tuli sattummalta vastaan kaikkia ihania paikkoja ja oli kiva kun niistä ei ollut mitään ennakkokäsitystä, kaikki tuli yllätyksenä👐

Tuon jälkeen suuntasimme Strøgetille, mutta mitään ei tullut ostettua. Tuo katu oli kyllä todella pitkä ja olihan sitä mukava kävellä. Suuntasimme vielä uudelleen Nyhavniin, koska tykättiin molemmat todella paljon kyseistä alueesta. Siellä oli oma tunnelmansa ja nuo kaikki talot niin värikkäitä ja suloisia. Kävimme myös syömässä Nyhavnissa, siellä oli paljon ravintoloita, joissa nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta. Tuon jälkeen kävimme hakemassa laukut hotellilta ja lähdimme kohti lentokenttää ja kotia. Kokonaisuudessa Kööpenhamina oli oikein ihana kohde, jonne kannattaa ehdottomasti suunnata keväällä/kesällä😊 Me ihastuttiin molemmat Köpikseen!
Mielestäni kuvani Köpiksestä ovat yksiä parhaimpia kuviani reissuista ja aion ehdottomasti panostaa kuviin enemmän reissuillani😉 Voisin vielä tehdä teille vinkkipostauksen Kööpenhaminasta mikäli kiinnostaa? Seuraavaksi luultavasti postaillaan Nizzasta💜

14 kommenttia:

  1. Voi, nämä kuvat on niin kauniita - ja aivan varmasti yhdet parhaista sun reissukuvista! <3 Mä haaveilin että ehtisin Göteborgista käymään Köpiksessä, mutta en ehtinyt :( Harjoittelu lähenee jo loppuaan.. Eli täytynee tehdä oma reissunsa sinne! Ihania nää kuvat, niin kesäisiä ja kauniita <3 Ja tuo tivoli ja kaikki vaikuttaa niin hauskalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos paljon! <3 Tosi harmi kuulla ettet kerennyt käydä Köpiksessä, mutta toivottavasti saisit tehtyä reissun sinne! :) Nää kuvat on kyllä niin kesäisiä, että :) Tivoli oli todella hauska paikka, suosittelen!

      Poista
  2. Mua harmittaa kun miehelläni on mennyt joskus pienenä tasapainoaisti ja sen vuoksi joskus koki kovia huvipuistossa ja näin ollen ei nyt uskalla mennä jos tulee huono olo vähästäkin.:D Ois hurjan hauska mennä ulkomailla käymään joskus jossain kun ne on varmasti niin erilaisia kuin Suomessa - myös Lintsi tai Särkkis miehen kanssa ois hauska, mutta hän ei vaan uskalla kokeilla jos menee pää pahasti sekaisin ja tulee huono olo.
    Tosiaan Kööpenhamina on nyt kovasti haaveissa täällä ja sinne on joku kesä suunnattava. Ensin kyllä on koettava Barcelona josta oon haaveillu pitkään ja se varmasti tulee kesällä 2018 olemaan kohteenamme:) Mutta Köpis, haluan sinne vaikka jonkun pidennetyn viikonlopun lähteä viettämään!
    Alussa tätä postausta lukiessa just ajattelin että pitää toivoo sulta vinkkipostaus Köpiksestä, eli kiinnostaa todellakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, tosi ikävä juttu! :/ Ja tuolle kun ei vaan voi mitään. Tivoli on kyllä siitä kiva paikka, että vaikkei laitteisiin voisi mennä niin siellä voi syödä mukavissa paikoissa, ihastella tunnelmaa jne :) Ja ainahan voi mennä vaikka jonkun kaverin kanssa huvipuistoon!

      Köpistä suosittelen kyllä! :) Mä haluaisin myös jossain kohtaan Barcelonaan, kun siinä yhdistyisi hyvin sekä ranta-, että kaupunkiloma :) Köpiksessä riittää hyvin viikonloppu kaikkeen nähtävään. Ja vinkkipostaus pitää tehdä Köpiksestä!

      Poista
  3. Ihanaa, että tuli lisää Tanskapostauksia! <3 meidän reissuun on enää 58 yötä ja sitten miekin pääsen ihaileen noita paikkoja! Nyhavn, Tivoli ja Pieni merenneito on meidänkin listalla :) Ja vinkkipostausta ehdottomasti! Ruokapaikat, maksukorttien toimivuus, huomioitavat jutut, kaikki tervetulleita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihana kuulla, kun tykkäät! :) Ihanaa kun lähdette Köpikseen ja Tanskaan, livenä nuo paikat on vielä kauniimpia! :) Nuo kolme kannattaa käydä ehdottomasti katsomassa ;) Vinkkipostausta tulossa!

      Poista
  4. Aivan ihania kuvia ♥ Sun kuvaustaidot kehittyvät varmasti matka matkalta, vaikka ne ovat nyt jo omaan silmääni aina niin kauniita :) Tuo Tivoli oli varmasti mahtava kokemus ja mukavaa, että kävitte lopulta myös noissa laitteissa :D Itse rakastan huvipuistoja, mutta olisipa joku jonka kanssa niissä käydä, kun S ei oikein niistä välitä :D

    Ehdottomasti vinkkipostausta Köpikseen, sillä sun kaikissa vinkkipostauksissa on ollut todella hyviä ja käytännöllisiä vinkkejä, joista tulee varmasti hyötyä matkustaessaan :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Oon huomannut myös, että kuvaustaidot kehittyy kokoajan enemmän ja se on vaan tosi kiva asia :) Tivoli oli hauska ja oon iloinen kun mentiin noihin laitteisiin! Harmi kun S ei tykkää, oisko ketään kaveria kenen kanssa voisi vaikka mennä? :) Ja heii kiitos taas, vinkkipostaus pitää tehdä!

      Poista
  5. Olipa kiva lukea teidän kokemuksia Tivolista, mä kun vaan kurkin sitä aitojen raosta. Ja sieltäkin käsin se näytti niin kauniille! Juttusi perusteella haluan entistä isommin palata Köpikseen ja viedä perheeni Tivoliin. <3

    Ja täysin samaa mieltä Pienestä merenneidosta. Ei ollut ollenkaan niin pieni, kuin luulin! Minustakin se oli vain söpö! Vaikka naurattikin kaikki selfieiden ottajat patsaan ympärillä. :D

    Minustakin sun kuvat on todella onnistuneita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! :) Tivoli on hurjan kaunis paikka<3 Ja lapset varmasti tykkäisivät sekä toki aikuisetkin!

      Pieni merenneito ei tosiaan ollut niin pieni kun luulin :D Kiva kuulla, että joku toinenkin on samaa mieltä :) Ja kiitos paljon!

      Poista
  6. Vitsit miten ihania kuvia taas ♥ Niin värikkäitä :) Kööpenhamina kuulostaa koko ajan vain paremmalta, pakko kyllä joskus päästä sinne ja varsinkin Tivoliin! Saat kyllä aina tän matkakuumeen ihan huippuunsa :D Tee siis ehdottomasti vinkkipostaus Köpiksestäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3 Mä tykkään kans näiden väreistä! Köpis on tosi ihana ja suosittelen sitä kyllä kaikille :) Sorii, tiiän kyllä tunteen kun matkakuume nousee :D Juu pitää tehdä tuo vinkkipostaus!

      Poista
  7. Nämä kuvat on kyllä ihan tosi kivoja, tuli taas sellainen fiilis että Köpikseen on vielä päästävä! ♥ Tuo Tivoli on ollut varmasti hauska paikka, vaikka laitteet hieman hurjia olivatkin :D Itse en varmaan uskaltaisi enää mennä mihinkään vähän hurjempaan laitteeseen, kun tulee niin herkästi huono olo..:s Oii, niin suloisia nuo joutsenet! ♥ Nyhavn vaikuttaa kyllä todella viihtyisältä alueelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että näistä tulee tuollainen olo! <3 Tivoli oli hauska paikka vaikka osa laitteista oli turhan hurjia meille :D Tuolla oli kyllä myös sellaisia ei niin hurjia laitteita, jotka olivat myös kivoja :) Nuo joutsenet olivat ihania, oli kaksi aikuista joutsenta, mutta en saanut kaikkia samaan kuvaan :D Tuo Nyhavn on tosiaan todella viihtyisä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥