maanantai 13. helmikuuta 2017

Rooman ostokset

Heippa! Ja terkkuja New Yorkista😊 Unohdin tosiaan kokonaan viime postauksessa kertoa, että lähdetään reissuun piakoin. Mutta täällä ollaan ja ihanaa on! Jos haluatte seurata meidän reissua, niin Instagrammista löydätte mut nimimerkillä ddeepstar 😉Mulla on niin paljon postauksia tulossa, että päätin julkaista tämän luonnoksissa olleen postauksen vaikka olenkin matkalla. Tiedän, että ostospostaukset ovat suosittuja ja monia kiinnostaa mitä bloggaajat matkoiltaan ostavat. Joten katsotaan mitä reissulta tarttui mukaani😊
Olen vasta nyt tykästynyt Sephoraan, hiukan hitaasti, mutta sitäkin varmemmin! Aion ehdottomasti käydä Sephrossa jatkossakin, sillä tuo Sephoran oma merkki on mielestäni todella hyvä. Mulla ei ole yhtään huultenrajauskynää, joten tuollainen tuli enemmän kuin tarpeeseen. Tuo kynä on todella hyvä, kestää huulilla hyvin. Ostin saman sävyisen huulipunan kynän kanssa. Sävy on ihana, mutta huulipunan lähtiessä pois huulilta näyttävät huulet hiukan hassuilta😁 Myös ripsari tarttui mukaan ja olen tykännyt siitä. Sillä saa pitkät ja tuuheat ripset nopeasti! Kynsilakan ostin Yves Rocherilta, tuollainen neutraali sävy on hyvä mulle vaikkei nyt enää tulekkaan niin usein kynsiä lakattua.
Tämän ihanan paidan ostin Zuiki nimisestä liikkeestä! Oon Star Wars fani ja tämän paidan nähtyäni nappasin sen heti mukaani😍 Tuo R2-D2 on vaan niin suloinen!
Zara on toinen kauppa johon olen nyt vasta tykästynyt. Tuo hame on siis Zarasta ja niin kiva!😊Tyylikäs, mutta rento. Sukkahousut ovat Tezenistä, josta saa hyviä sukkahousuja edullisesti.
Mä tarvitsin jotain juhlavampaa jouluksi. En tiennyt Alcott nimisestä kaupasta Roomassa mitään, mutta nähtyäni tämän neuletakin(vai miksiköhän tuota kutsuisi) näyteikkunassa halusin tämän! Jopa yksi nainen liikkeessä tuli kysymään mistä tuon löysin.Muutamissa juhlissa tuota käyttänyt ja tuo on juuri sopivan juhlava sekä sopii niin hameiden kuin housujenkin kanssa.
Tottakai perus turistin matkamuistot! Tuo pyrypallo on niin suloinen, olisi pitänyt alkaa kerämään noita jo aikaisemmin, mutta nyt on ainakin yksi muistona😊 Meillä on jääkaappi ihan täynnä magneetteja, mutta kyllä sinne vielä muutama mahtuu!

Mitä tykkäsitte ostoksista? Olen todellakin vähentänyt ostamista, mutta New Yorkissa se ei taida olla ihan niin helppoa😄 Palaillaan ihanat!😘

16 kommenttia:

  1. Sephoran meikit on ihan älyttömän hyviä!♥ Ihana ostopostaus :')

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja ostoksia! Varsinkin toi paita on ihan mahtava :D
    Mäkin oon alkanut lämpenemään tolle sephoralle ja sinne on pakko paukata heti kun seuraavaksi reissuun päästään :) kiva kuulla kehuja tosta niiden omasta merkistä :) pitääkin sitte ostaa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi paita on kyllä niin paras:D
      Sephora on todella hyvä kauppa ja tuo Sephoran oma meikki on mun mieleen :) Joten suosittelen, hinnaltaan ei edes kamalan kalliita, mutta kuitenkin hyviä meikkejä.

      Poista
  3. voi miten ihania ostoksia ♥ hame ja tuo neuletakki varsinkin näyttää aivan ihanilta!! :) myös sephoran meikit on kyllä kivoja, voi että haluaisin sephoraan ostoksille. voin vaan kuvitella mitä kaikkea ihanaa sä new yorkista löydät ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!<3 Ne on molemmat tosi ihania :) Sephoran meikit on myös mun mieleen, toivottavasti pääset pian sinne;) Ja kyllä täältä aika ihania juttuja on löytynyt<3

      Poista
  4. Kaikki on ihan täydellisiä ostoksia <3 *_*

    VastaaPoista
  5. oi kivoja ostoksia!! Varsinkin tuo hame aivan ihana<3 jaaa uuuu en malta oottaa sun postauksia nykistä1!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Tuo hame on kyllä ihana<3 Ja postauksia on tulossa!

      Poista
  6. Oii kiva, että teit postauksen, vaikka ootkin lomalla :) Kivoja ostoksia, noi meikit himottais muakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!:) Tää oli luonnoksissa ja mulla on postauksia tulossa nii halusin vihdoin julkaista tämän;D Ja kiitos!:)

      Poista
  7. Eikä, miten ihana hame!! <3 Ihanaa reissua teille ja kuulumisia täällä odottelen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!!<3 Ja kiitos paljon, kiva kuulla että odotat!;)

      Poista
  8. Tosi kivoja ja käytännöllisiä ostoksia! Tuo R2-D2-paita on aivan mielettömän suloinen, ja voisin myös itselleni kaapata tuollaisen jos jostain löytäisin :D Toivottavasti me päästään näkemään tuosta juhlavasta neuletakista parempaa kuvaa jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Juu tuo paita on ihana, tuollaisia varmasti löytyy jostain! Ja eiköhän tuo neuletakki joissain mun kuvissa vielä esiinny:)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥