lauantai 27. tammikuuta 2018

Kymmenen suosikki Instagram-tiliä!

Moikka!💕 Olen jo pitkään halunnut tehdä postausta mun suosikki Instagram-tileistä. Näitä olisi löytynyt helposti vaikka kuinka monta, mutta päätin rajata tämän postauksen näihin kymmeneen tiliin, jotka liittyvät jollain tapaa matkustamiseen🌍 Haen paljon inspiraatiota matkustamiseen Instagrammista sekä jaan sinne myös omia matkakuvia, joten tälläinen postaus sopii todella hyvin myös tänne blogin puolelle. 
Ihastuin Jasminin Snapchattiin hetki sitten, jossa aloin aluksi häntä seuraamaan. Videoita en niinkään katsele, mutta Instassa ja Snapissa seurailen häntä ahkerasti. Kohteina on monesti eri Euroopan kohteet, viimeisimpänä mm. Kööpenhamina, Pariisi ja Amsterdam. Tykkään Jasminin aitoudesta ja kuvat ovat nättejä!

Myös Veeralta löytyy todella kauniita kuvia ja mielenkiintoisia matkakohteita. Veeralla on Instassa hyviä Instastoreja, joita on mukava katsella. Sekä tietenkin ihana blogi! Mutta itse Instagrammissa nuo kuvat inspiroivat mua suuresti.

Vaikken pääse luontoon niin usein kuin haluaisin niin pääsen onneksi aina Konstan kautta ihastelemaan mitä upeimpia paikkoja!  Sekä tietenkin eläimiä. Konsta on mun mielestä todella lahjakas valokuvaaja. Pidän sekä luontokuvista että suloisista eläinkuvista!

Otolla on paljon sellaisia kohteita jotka ovat myös mun lemppareitani, kuten New York ja Lontoo, joten tietty mä seuraan! Otolla on myös matkablogi, jota seurailen ja hänen tapansa kuvata ja kirjoittaa ovat semmoisia mistä pidän. Kuvissa on tunnelmaa ja niistä saa myös inspistä omiin kuviin.

Mä rakastan tämän naisen kuvia! Ja blogia tietty. Kuvat ovat jollain tapaa niin täynnä valoa, elämää ja hyvää mieltä, että ne saavat mut aina iloiseksi. Kohteena on koko maapallo ja voisi sanoa melkein, että Anna-Katri on mun sellainen idoli matkailun suhteen!

Leonie on yksiä näitä harvoja kuuluisia Instagrammaajia joita seuraan ja jolla on kuvia lähes tulkoon vain hänestä itsestään. Kuvat ovat kuitenkin niin kauniita ja inspiroivia, että en voisi olla seuraamatta! Kohteet vaihtelevat milloin mihinkin, eniten tykkään kuitenkin Leonien (ylläri) Lontoo sekä Eurooppa aiheisista kuvista.

Seurailen tämän tapaisia Instagram-tilejä loppujen lopuksi hyvin vähän, mutta Passion Passportissa on sellaisia kuvia ja teemoja, joista pidän todella paljon! Ja hyvin monipuolisesti kuvia kaikkialta. Eniten tykkään kuvista, joissa on ihmisiä. Olen itse suht huono kuvailemaan ihmisiä, joten tuollainen lisää vaan kiinnostusta kokeilla edes joskus!

Luanna on myös yksi sellainen mun idoleista. Todella kaunis nainen, jonka tilistä kiinnostuin itseasiassa enemmän vasta, kun hän alkoi matkustamaan enemmän. Luanna asuu New Yorkissa, joka on se jo itsessään todella mielenkiintoista, mutta hänellä on käytynä paljon myös muita hienoja kohteita kuten Islanti, Lissabon, Israel jne.

Näille kuville ei voi muuta sanoa kuin vau! Kaikki sopii niin täydellisesti yhteen ja nämä kuvat ovat harmoniaa silmille. Jotenkin kuvista sekä Emiliestä tulee todella maanläheinen fiilis ja sellainen, että mäkin haluan ottaa noin hienoja kuvia!

Tässä tilissä tykkään eniten, että kuvia tulee sen mukaan mikä vuodenaika on. Eli nyt on menossa talvisia kuvia ja varmasti keväällä tulee sitten kevääseen liityviä kuvia. Näitä kuvia on uskoakseni muokattu hyvin rankallakin kädellä, joten ne eivät tunnu niinkään aidoilta, mutta kauniita ne joka tapauksessa ovat. Kuvia löytyy niin eläimistä, luonnosta kuin kaupungeistakin, joten ne tekevät tästä tilistä monipuolisen.

Löytyikö tuttuja tai uusia seurattavia? 

Ps. Lähdetään pian reissuun, joten meidän reissua voi seurata Instagrammissa sekä Snapchatissä nimimerkillä ddeepstar 👌 Ja hei jos en seuraa sua Instassa vielä niin laita ihmeessä sun nimimerkki kommenttiin niin alan seurailemaan😊 Ihanaa viikonloppua!

perjantai 19. tammikuuta 2018

3 x Matkabloggaajan näkökulmasta

Heippa! Kaikki haastepostaukset ovat aina olleet mun mieleeni ja tällä kertaa teen jälleen haasteen, mutta matkabloggaajan näkökulmasta. Löysin tämän haasteen alunperin Unelmatrippi- blogista😊

3 x paha matkatapa

Valittaminen. Liian usein tulee valitettua milloin mistäkin.. "Miks on näin kuuma?", "Mua väsyttää", "Mulla on nälkä!" jne. Tästä pahasta olen koittanut parhaani mukaan päästä eroon ja nykyään näihin osaa jo varautua paremmin esim tuohon nälkään.

Kärsimättömyys. En jaksa odottaa koskaan kärsivällisesti, että pääsen lennolle saatika koneessa, että oltaisiin perillä. En myöskään tykkää jonottamisesta saatika turhasta odottelemisesta..

Somettaminen. Joonasta ei haittaa, että kuljen kamera kädessä ja otan satoja reissukuvia, mutta somettaminen kyllä. Useamman kerran olen tästä kuullut, mutta voin myöntää olevani someriippuvainen ja rakastan somettamista! Tämä mun tapa voi ärsyttää myös seuraajiani, mutta itse taas seurailen enemmän kuin mielelläni muiden sometilejä matkoilta.

3 x outo matkatapa

Ikkunapaikka. Halun aina istua ikkunapaikalla jos mahdollista. Mulla on siitä ihana mies, että Joonas ei välitä missä istuu joten saan lähes aina istua hänen paikallaan, jos se on siis ikkunapaikka. Mun mielestä on ihana katsoa taivasta ja mahdollisia maisemia sekä kun kone nousee ja laskeutuu.

Matkalippujen kerääminen. Kerään reissuilta aina jonkun bussi-/metrolipun talteen ja multa löytyykin lähes jokaisesta maasta missä olen käynyt joku tuommoinen matkamuisto.

Paikallisuuteen tutustuminen. Tämä ei nyt periaatteessa ole outoa, koska moni haluaa tutustua paikallisiin juttuihin kuten ruokaan ja kulttuuriin. Mulla on kuiteki aina tapana, että haluan käydä paikallisissa isommissa ja pienimmissä ruokakaupoissa ostoksilla. En tiedä miksi, mutta haluan :D Samalla vertailen tuotteiden hintoja Suomeen ja mietin mitä ostaisin kotiin jos asuisin kyseisessä maassa. Lisäksi on tullut käytyä paikallisessa Jumalan palveluksessa, kirjastossa jne. Lisäksi aina vitsillä mietitään missä oltais töissä jos asuttais kyseisessä kohteessa. Mä olisin monesti Sephorassa tai ruokakaupassa😃 Olisi joskus myös kiva tutustua paikallisiin ihmisiin paremmin ja käydä jonkun kotona syömässä paikallista ruokaa.
 
3 x paras paikka, jossa olen käynyt

Lontoo. Tämä kaupunki pysyy ykkösenä, toivotaan että päästäisiin sinne tänä vuonna matkustamaan. Lontoo on vain niin ihana💜

New York. Myös Nyc on vaan niin upea kaupunki ja meidän reissu sinne tosi onnistunut!

Split. Rakastuin Krotiaan ja Splittiin kesällä 2015 ja haluaisin kovasti matkustaa sinne uudelleen. Kroatia on vain niin kaunis maa luontonsa ja merensä takia, että sinne on päästävä uudelleen.

3 x paikka, johon haluaisin (mutta jossa en ole vielä käynyt)

Islanti. Tämä on ollut mulla pitkään haaveena. Yksi syy miksemme ole Islantiin vielä matkustaneet on matkan korkea hinta, mutta olemme pikku hiljaa alkaneet suunnittelemaan matkaa, joten voi olla, että jossain vaiheessa pääsen vihdoin Islantiin. Islannissa kiinnostaa kaikki luonnon kohteet kuten vesiputoukset ja maisemat.

Aasia. Mulla on monta kohdetta Aasiassa joihin haluasin kuten Bali, Thaimaa, Japani, Kiina ja Malesia. Jossain kohtaa tulen varmasti Aasiaan matkustamaan, mutta nyt se ei ole suunnitelmissa. Aasiassa puoleen vetää suuret kaupungit, mutta myös rennommat rantalomat.

Australia. Oikeestaan samaa syy kuin Islannin kanssa miksen ole matkustanut Australiaan vielä. Matka vaatisi pitkää säästämistä sekä myös ajallisesti siellä pitäisi olla ainakin se pari viikkoa. Tämä on yksi unelma, joka toteutuu varmasti vielä joku päivä, muttei lähivuosina. Australia vaan vaikuttaa niin upealta paikalta. Erilainen luonto, eläimet sekä kaupungit kiinnostavat.
 
3 x inhokkipaikka, jossa olen käynyt

Monaco. Olenkin monta kertaa jo blogissani maininnut etten pitänyt Monacosta ja näin se vain on. Kaikista matkakohteista ei vaan voi pitää, tämä on yksi niistä. Syitä on muutama, mm. Monacossa oli vaikea liikkua eikä siellä ollut juuri mitään tekemistä/nähtävää mulle.

Rooman turistirysät. Rooma itsessään oli ihan jees, mutta kaikki tuo turistirysät olisi pitänyt kiertää kaukaa. Tosin sitten olisi monet kuuluisat nähtävyydet jääneet näkemättä. Kaupustelijoita oli aivan liikaa kokoajan ja he olivat myös joskus aggressiivisia turisteja kohtaan eli suuttuivat kun ei vastattu mitään. Liiallinen määrä ihmisiä ei vain iske muhun.Yritin muuten epätoivoisesti etsiä kuvaa Rooman turistirysistä enkä millään meinannut löytää kuin tuon vahingossa otetun kuvan Fontana Di Treviltä😄

Amsterdamin keskusta. Sama juttu kuin Roomassa. Olisi kyllä jäänyt monet nähtävyydet kokematta jossai tuonne keskustaan olisi mennyt. Amsterdamin keskusta oli tupaten täynnä ihmisiä ja pilvi haisi jatkuvasti joten nämä ovat syy miksen siitä tykännyt.

3 x eniten matkalla ärsyttää

Turistirysät. No niin, eiköhän jo tuossa edellisessä tullut selväksi etten pidä turistirysistä. Pienet määrät menevät, mutta jossain on vain liikaa ihmisiä eikä sillon ole kovin mukava olo.

Uusien paikkojen löytäminen. Mitä enemmän matkustaa, sitä paremmin yleensä löytää uusiin paikkoihin. Mutta joskus sitä menee vain hermo kun ei löydä jotakin paikkaa kartasta huolimatta tai johonkin on hankalaa kulkea.

Väsymys. Ennen olin matkoilla todella väsynyt kaikesta kävelystä ja uusista asioista, nykyään pidetään enemmän taukoja ja otetaan rauhallisemmin. Kaikkea ei tarvitse nähdä ja kokea kerralla. Mitenkään kovin energinen en kyllä reissuilla ole, vaikka yleensä tuleekin nukuttua hyvin ja pitkään.

3 x matkatavara eli näitä ilman en matkusta

Vara-akku. Jätin tästä kohdasta pois perinteiset kamerat, passit jne, koska ne nyt ovat itsesäänselvyyksiä. Päivitän reissussa paljon somea sekä käytän puhelintani karttanani, joten akkua kuluu myös paljon. Vara-akkua tulee käytettyä paljon ja se pelastaa mut reissulla!

Matkakirjat. Lähes jokaiseen matkakohteeseen johon olen matkustanut, olen ottanut mukaani vähintään yhden matkakirjan. Sitä on mukava lukea lentokoneessa ja etsiä hyviä ravintoloita ja mielenkiintoisia kohteita, joissa käydä reissussa.

Käsirasva. Mietin tätä kohtaa hetken aikaa ja toinen minkä olisin tähän voinut laittaa olisi ollut nenäsumute. Mutta lentokoneessa ja reissusa kuivuu kädet helposti ja ne on mulla muutenkin kuivat, joten ilman käsirasvaa en lähtisi reissuun tai jos se unohtuisi kävisin sen heti ostamassa.

3 x turhin matkatavara

Suoristusrauta. Aluksi mulla oli aina reissussa mukana suoristusrauta, mutta luovuin siitä melko nopeasti. Enkä nykyään muutenkaan sitä usein käytä, silloin tällöin. Hiukset saavat hengähtää ja suoristusrauta vie ihan turhaa tilaa matkalaukusta.

Liika määrä vaatteita. Nykyään pakkaan liian vähän kuin liikaa. Shoppailen reissuista yleensä muutamia vaatteita ja nykyään alan käyttää niin jo suoraan reissussa. Muutama pusero, hame ja farkut riittävät reissuun hyvin. Ei tarvitse ottaa joka päivälle eri asua, kun niitä voi vaihdella enemmin keskenään.

Shampoo ja suihkugeeli. Jokaisessa hotellissa jossa olen koskaan ollut on ollut vähintääkin shampoo ja suihkugeeli, joskus jopa hoitoaine. Ja myös vartalovoi kuuluu tähän ryhmään. Joten en koskaan ota mukaan shampoota enkä suihkugeeliä, koska ne ovat ihan turhaan mukana viemässä tilaa laukusta. Hoitoaineen yleensä otan mukaan, koska mun hiukset ei voi elää ilman sitä. Ja juu sen pitää olla oma kunnon hoitoaine!

3 x ihanimmat kokemukset matkalla

Auringonlaskut esim New York, Rooma, Split, Nizza. Mä rakastan auringonlaskuja, joten muistan hyvin nuo kaikki hetket kun olen nähnyt reissuissa niitä. Ne jäävät hyvin mieleenä kauniina muistoina.

Ensimmäinen ulkomaanmatka Joonaksen kanssa Madridiin. Oltiin me käyty Tallinnassa ja Tukholmassa ennen Madridia, mutta tuo oli meidän semmoinen kunnon ensimmäinen matka yhdessä. Se on jäänyt kyllä hyvin mieleen, olin niin onnellinen silloin(olen kyllä nytkin) ja kaikki oli ihanaa. Madrid oli muutenkin kohteena mun mielestä todella mukava!

Kun tajusin etten voi elää ilman matkustamista Splitin reissun jälkeen. Tämä Splithän on nyt jokaisessa kohdassa, mutta tuo reissu muutti oikeestaan todella paljon. Madridin jälkeen ajattelin, että no reissataan välillä, mutta Splitin jälkeen tajusin, että en halua matkustaa välillä, vaan haluan matkustaa kokoajan. Tuon jälkeen olenkin/ollaankin matkustettu aina kun siihen on tilaisuus ja säästetään rahaa uusiin matkoihin.

Mitäs tykkäsitte postauksesta?😊

perjantai 12. tammikuuta 2018

Mistä inspiraatiota matkustamiseen?




Tätä kysymystä varmasti jokainen miettii joskus. Joidenkin voi olla vaikea kuvitella, mutta myös matkustamiseen haetaan paljon inspiraatiota. Ja minä teen sitä oikeastaan joka päivä. Eniten minua inspiroi matkustamisessa uusien asioiden näkeminen ja kokeminen. Maailmassa on niin paljon kaikkea kaunista mitä haluan nähdä ja jännittävää mitä haluan kokea. Ei tarvitse lentää kuin tunti pari Helsingistä ja on jo aivan erilaisessa paikassa. Euroopassa reissaaminen on minun juttuni, kuten olette ehkä huomanneet. Haen inspiraatiota myös paljon Instagrammista, blogeista ja läheisiltä ihmisiltäni. Tässä postauksessa kerron paitsi ebookersin uudesta palvelusta Hintakartasta niin myös tarkemmin, miten ja mistä olen saanut inspiraatiota valitsemiini matkakohteisiin, ja mihin haluaisin matkustaa tulevaisuudessa. Haen itse inspiraatiota matkoihini, mutta haluan myös inspiroida ihmisiä matkustamaan enemmän omilla kertomuksillani ja kuvillani. 

Minua kohteissa kiinnostaa aina hintataso! Ja yleensä myös Suomea edullisempi hintataso. Mitä edullisempi hintataso, sitä enemmän innostun. Esimerkiksi tulevat matkakohteeni Krakovan ja Riian valitsin osittain edullisen hintatason vuoksi. Tykkään katsoa etukäteen tuotteiden hintoja ja nyt tämä on mahdollista myös ebookersin uudessa Hintakartta- palvelussa. Palvelussa on 78 eri kaupunkikohdetta ympäri maailman. Palvelussa voi saada hyvinkin tarkan tiedon jostakin tuotteesta kuten vaikkapa paljon olut maksaa Tallinnassa sekä keskimääräisiä hintoja hotelille ja lennoille. Aika kätevää eikö? Käykää ihmeessä tutustumassa palveluun täältä! Aion ehdottomasti käyttää tuota jatkossa, kun selvittelen hintatasoja kohteissa.
Inspiraatiota matkustamiseen saan eniten netistä ja somesta. Luen jonkun verran matkablogeja, joista olen saanut uusia kohteita mihin haluan matkustaa. Lisäksi blogeissa on hyviä vinkkejä niin matkakohteisiin kuin yleisestikin matkustamiseen. Lontoo ja New York olivat pitkäaikaisia unelmiani, mutta moniin kohteisiin olen matkustanut, koska ihmiset ovat kertoneet kohteesta ja kehuneet sitä. Tai olen vaan nähnyt niin upeita kuvia kohteesta, että on ollut ihan pakko päästä käymään samassa paikassa!  Monesti joku vain kertoo käyneensä tai matkustavansa johonkin ja yhtäkkiä huomaan itsekin haluavani samaan kohteeseen! Näin on käynyt monesti meidän tuttavapiirissä, joissa minulla on useita samoja kohteita käytynä kuin muillakin. Kohteessa pitää aina olla jotakin mikä minua kiinnostaa, oli se sitten nähtävyydet, kauneus, shoppailu tai jokin muu vastaava.

Tulevaisuudessa haluan matkustaa uudelleen Lontooseen sekä suurimpia unelmiani ovat Islanti ja Australia! Lontoo on vaan niin ihana, sinne haluaa palata uudelleen. Islanti taas kiinnostaa kauniin luontonsa vuoksi ja olen nähnyt sieltä toinen toistaa upeampia kuvia! Australia vaan näyttää niin kauniilta ja mielenkiintoiselta paikalta, jonka haluaisin itsekin kokea. Ja kaikkihan sitä kehuvat!

Jos tuntuu, että haluaisi matkustaa johonkin, mutta sopivaa kohdetta ei löydy voi inspiraatiota hakea myös ebookersin arpomisgeneraattorilla, joka arpoo sattumanvaraisesti kohteen sinulle sekä tietoa kohteesta. Tuo sopii myös semmoiselle, joka haluaa yllättyä! Välillä itsellänikin on ollut kohde harkinnassa ja olen vain selaillut Google mapsia ja miettinyt mihin sitä seuraavaksi matkustaisi. No ensi kerralla voin kokeilla tuota!
Yhteistyössä ebookersin kanssa (En hyödy linkeistä mitenkään)


Mistä sinä saat inspiraatiota matkustamiseen?

perjantai 5. tammikuuta 2018

Goodie Bagin sisältö!

Moi!💖 Matkustaminen on asia jota rakastan, mutta toinen on asia mitä rakastan on kosmetiikka! Tällä kertaa siis luvassa postaus täynnä kosmetiikkaa ja herkkuja! Järjestimme siis Sofian kanssa bloggaajille pikkujoulut ja lahjaksi jokainen osallistuja sai kassillisen kosmetiikkaa ja herkkuja. Teemana meillä oli eläinkokeettomuus ja luonnonkosmetiikka. Osa tuotteista on myös vegaanisia ja kaikki syötävät olivat vegaanisia. Oli mukava koota bloggaajille nämä kassit ja samalla itsekin saada kassi täynnä uutta ja mielenkiintoista kosmetiikkaa😊
Herbina on mulle tuttu merkki vaikka melko vähän kyseistä merkkiä on tullut käytettyä. Herbinan puhdistusvaahto on päässyt mulla kuitenkin lähes joka päiväiseen käyttöön! Se puhdistaa ihon hyvin ja on myös riittoisaa. Plussaa aivan ihanasta tuoksusta! Huulirasvat ovat mulla myös käytössä, molemmat kosteuttavst huulia hyvin ja ovat makean makuisia. Lisäksi noita on mukava laittaa tuosta putellista. Olen rakastunut kookosen tuoksuun kosmetiikassa, joten tämä kookoksen tuoksuinen huulirasva Hurrawilta oli ihana yllätys. Mulla on entuudestaan pari Hurrawin huulirasvaa, jotka ovat oikeestaan Joonaksen käytössä, joten nyt mullakin on sitten oma. Nuo huulirasvat ovat hyviä ja kostuttavat hyvin huulia.

Urtekramilta saatiin testiin herkullinen pesto sekä marjaisa shampoo. Tuosta pestosta tein heti pestopastaa ja nam kun se oli hyvää! Aion jatkossakin ostaa tuota pestoa, ei edes huomannut, että se oli vegaanista! Tuo shampoo oli mukava yllätys, tykkäsin sen tuoksusta sekä siitä miten se vaahtoutu hiuksia pestessä. Perus hyvä shampoo, hiukset sillä ainakin sai puhtaaksi! Mossa oli mulle aivan uusi merkki, vaikka olinkin siitä kuullut hyvää. Tuo vartalovoide on mielestä ihan perus hyvä vartalovoide, jota on helppo levittää ja voide tarpeeksi paksua omaan makuuni. Tuota kasvonaamiota voi käyttää kahdella eri tavalla eli joko levittää ohut kerros yön ajaksi tai paksu kerros kasvonaamion tapaan. Mä olen käyttänyt useamman kerran tuota yöksi jätettävällä tavalla. Naamiona olen kokeillut pari kertaa ja toimii tämä tuote myös niin. Tuo tuote tuoksuu mielestäni aivan persikka jugurtilta, ihana tuoksu!

Organic shop on mun yksiä suosikki merkkejä sen edullisten hintojen sekä tuotteiden toimivuuden vuoksi. Tuota vartalovoita en ollut testannut aikaisemmin enkä oikein pitänyt siitä. Rasva on liian ohutta eikä sitä ole mieluisaa levittää. Tuoksukaan ei ole mikään ihmeellinen vaikka mansikan tuoksuisista tuotteista yleensä pidänkin.  Olen tätä kuitenkin käyttänyt, koska haluan aina käyttää kaiken kosmetiikan loppuun. Rasva jättää ihon kuitenkin pehmeäksi, joten siitä plussaa. Tuo vartalokuorinta taas oli oikein toimiva tuote kuten muutkin Organic shopin kuorinnat. Kuorinta tuoksuu mielestäni ihan hyvälle ja se on helppo levittää iholle samalla sen jättäen ihon miellyttävän tuoksuiseksi ja tuntuiseksi. Ekopharma oli semmoinen minkä halusin ehdottonasti mukaan meidän kassiin kotimaisuutensa ja mielenkiintoistenn tuotteiden vuoksi. Tuo oli toinen puhdistusvaahto kassissa ja mielestäni sekin ihan toimiva tuote. Vadelman tuoksulta odotin kuitenkin paljon ja tuo tuoksu ei ollut yhtään niin hyvä kuin odotin. Tuote ei myöskään ole riittoisaa yhdellä painauksella. Olen tätä kuitenkin käyttäny vuorotellen Herbinan puhdistusvaahdon kanssa. Tuo kasvovesi on niin kätevä! Tuota saa siis levitettyä suihkuttamalla sitä ihoon, ei voisi olla kätevämpää! Tuote kosteuttaa hyvin ihoa, joten kasvovettä on tullut käytettyä päivittäin.

Laveraan olen täysin ihastunut ja heidän tuotteitaan niin meikkejä kuin muutakin kosmetiikkaa tulee varmasti ostettua jatkossakin. Tuo käsirasva ei ollut paras mahdollinen käsirasva, mutta mielestäni ajoi kuitenkin asiansa ohuesta koostumuksestaan huolimatta. Pienestä koosta plussaa sekä tuoksusta joka on hyvin mieto, joten tätä on ollut kiva käyttää myös töissä. Suihkugeeli on tämän kassin lempparituotteitani. Kookoksen ja vaniljan tuoksu hurmaa mut ja tällä on ihana pestä itsensä! Tykkään. Tuo kahvikuorinta oli näyte, mutta olen tätä kokeillut pari kertaa ja tämä kuorii ihon todella hyvin. Mulla on toiselta merkiltä käytössä kahvikuorinra vartalolle ja kahvikuorinnat kuorivat kyllä paljon paremmin kuin esimerkiksi sokerikuorinnat. Tuoksuhan tuossa on kyllä aika voimakas enkä oikein tykkää, mutta pääasia että tuote ajaa asiansa eli ihon kuorimisen. Lisäksi sain vielä Laveralta ylimääräisen tuotteen eli kookossaippuan! Ylläri kookosta, oon kyllä iloinen että tässä pussukassa oli useampi kookokselta tuoksuva tuote. Tuota saippuaa en ole pahemmin vielä käyttänyt, mutta tuoksu on ainakin mitä ihanin ja pesee kädet hyvin. Näytteitäkin olen kokeillut jonkun verran ja ne olivat mielestäni kiva lisä kokeilemaan uusia tuotteita.
 
Vaikka lahjakassi sisälsi paljon kosmetiikkaa, oli mukana myös muutamia vegaanisia herkkuja. Tuo Nirwana- suklaalevy on kyllä parhaimpia suklaita mitä olen koskaan syönyt! Se maistuu hasselpähkinältä eikä siitä koskaan uskoisi, että on vegaaninen suklaa kyseessä. Aion ostaa ehdottomasti uudelleen. Tuo energiapallo oli mielestäni hauska idea, vaikken huomannutkaan sen tuovan energiaa päivääni. Maku oli ihan jees, kookokselta maistui melko paljon. Goodion raakasuklaasta en valitettavasti pitänyt. En ole oikein raakasuklaiden ystävä ja tuossa maku oli liian voimakas.

Iso kiitos vielä meidän sponsoreille! Mitäs tykkäsitte tuotteista? Löytyikö vanhoja suosikkeja tai herättikö joku tuote sun mielenkiinnon?😊