maanantai 23. tammikuuta 2017

Rooma Top 10

Moikka!💕 En ole ennen tehnyt tälläistä postausta matkoilta, mutta mielestäni tässä on todella kiva idea. Eli kerron teille mun top 10 suosikki juttua Roomasta. Voi olla, että tulevaisuudessa teen myös vastaavia postauksia. Mutta aloitetaan!😊
1.Maisemat 
Roomassa oli niin paljon kauniita maisemia ja tässä on yksi mun suosikkini. Nuo sillat ovat niin kauniita! Tämä kuva on otettu Castel Sant'Angelon vierestä, Tiber joen varrelta. Tähän voisi mainita vielä tuon lämpöisen sään joka oli viimesinä päivinä.

2.Valot 
Roomassa joulu näkyi mielestä hyvin. Joulukuusia oli useassa paikassa ja upeita valoja näkyi myöskin. Tykkään joulussa juuri kauniista valoista, joten nuo olivat ilo mun silmille😊

3.Panna Cotta
Olen tainnut hehkuttaa tuota Tonnerellon Panna Cottaa jo muutaman kerran, mutta tuollainen annos kelpaisi tänne vaikka heti!😋Jälkkärit ja jäätelö olivat muutenkin herkullisia Roomassa, suosittelen.

4.Villa Borghese
Mä pidän kovasti luonnosta ja melkein jokaisessa reissussamme olen hinkunut johonkin puistoon! Villa Borghese on iso ja näyttävä puisto ja siellä pääsee hyvin karkuun kaupungin hälinää. Tuolla oikeesti saa olla rauhassa. Tai ainakin me saatiin. Puistossa voi vuokrata pyörän, suunnata piknikille tai ihastella suloisia lintuja.

5. Sephora
Olen käynyt muutaman kerran aikaisemminkin Sephorassa enkä ole ennen ostanut sieltä mitään. Nyt hakusessa oli muutama juttu ja tuoltahan ne löytyivät. En oikein ymmärrä kalliiden meikkien päälle, mutta Sephoran oma merkki Sephora on mielestäni hyvä ja meikit myös melko edullisiakin. Kyllä tuonne suunnataan taas ensi reissulla, taisin vähän ihastua😍

6.A.S Roman peli
Tästäkin olen ennen maininnut, mutta käytiin tosiaan katsomassa Roomassa myös jalkapalloa. Musta on tullut itsestänikin pieni futisfani ja tämä oli kolmas kerta kun olen ulkomailla kattomassa futista. Varmasti menen myös tulevaisuudessa! Pelissä oli ihan hyvä tunnelma vaikkei täynnä ollutkaan.

7. Rakennukset
Mä fanitan myös rakennuksia! Olin missä tahansa, ihastelen vaan kauniita rakennuksia, oli ne nähtävyyksiä tai ei. Oli hiukan vaikea valita kymmeniä kauniiden rakennusten joukosta tähän yhtä kuvaa, mutta valitsin tämän vaaleanpunaisen. Roomassa oli paljon näitä rakennuksia ja mä tykkäsin😊

8. Nähtävyydet
Tämäkin kaunis riemukaari kuului yksiin suosikki nähtävyyksiini Roomassa. Olen sanonut tämänkin aikaisemmin ja sanon vielä kerran.. Roomassa nähtävyyksiä riittää ja koko kaupunki on suuri nähtävyys. Varmasti jäi meiltäkin upeita nähtävyyksiä näkemättä, mutta jos tykkäät nähtävyyksistä, tykkäät Roomasta.

9. Auringonlasku
Tuo auringonlasku on mun mielessä varmasti aina. Olen myös auringonlaskujen ystävä, ne ovat vaan niin ihania hetkiä. Ja romanttisia. Roomassa on varmasti monta hyvää paikkaa katsoa auringonlaskua, mutta suosittelen kapuamaan Espanjalaisten portaiden huipulle.

10. Ystävälliset ihmiset
Olin valmistautunut, että Roomassa olisi törkeitä ihmisiä ja huonoa palvelua. No ei ainakaan meidän kohdalla! Saatiin aina hyvää palvelua, tässäkin kuvassa tarjoilija nappasi kameran multa ja halusi ottaa meistä kuvan😊 Kaikkialla saatiin hyvää palvelua ja vaikka italialaiset osaavat olla törkeitä, niin osaavat he myös olla ystävällisiä ja antaa hyvää palvelua.

16 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus!! + aivan ihastuttavia kuvia :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Mukava kuulla, että tykkäsit :)

      Poista
  2. Ihana tiivistelmä kaikesta kivasta! Tosi ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus, tälläistä listaa oli kiva lukea :) Ihana tuo auringonlasku, ei ihme, että se löytyy tästä postauksesta ♥ Noi rakennukset myös on tosi kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ihana kuulla että tykkäsit! :) Tuo auringonlasku oli niin kaunis <3 Ja Roomassa oli paljon kauniita rakennuksia :)

      Poista
  4. Tämä oli mun mielestä todella kiva tiivistelmä teidän reissustanne ja kaikesta siitä, mistä itse pidit :) Tällaisia voisi lukea tulevaisuudessa teidän muistakin matkoista! Ja sanon tämän (niin kuin lähes aina), mutta nämä kuvat on aivan ihania! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä tämä oli hyvä tiivistelmä meidän matkasta ja aion varmaankin jatkaa näiden tekemistä :) Kiva kun tykkäsit <3 Ja voii kiitos paljon! :)

      Poista
  5. Oi ihana postaus ♥ Tuo panna cotta näyttää älyttömän herkulliselle♥♥ Ja vähänkö ihana tarjoilija tuossa viimeisessä kohdassa :) Usein kuulee puhuttavan, että jossain on palvelu huonoa ja ihmiset törkeitä, mutta sitten ne osaakin yllättää :D Auringolaskut ja rakennukset ovat aina myös mun mieleen :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tuo panna cotta oli niiin hyvää, nam! :D Ja tuo tarjoilija oli tosi mukava, niinkuin muissakin paikoissa :) Ja meidät tuo hyvä palvelu yllätti kyllä tosiaankin, halusin ehdottomasti kumota tuon väitteen että italialaiset olisivat törkeitä! Mä tykkään kanssa kovasti auringonlaskuista ja rakennuksista :)

      Poista
  6. Roomassa olisi kyllä kiva käydä! Kuulostaa ainakin hyvältä matkakohteelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rooma on matkakohteena todella ihana, suosittelen! :)

      Poista
  7. olipa hyvä postaus ja ihania kuvia!!:))

    VastaaPoista
  8. Aivan IHANA postaus, tällaisen voisin itsekin alkaa toteuttaa aina lomilta 8) Ja mikäpä siinä jos palaa menneisiinkin matkoihin ja listaa top 10 juttua. Voin kyllä samaistua näihin, etenkin maisemat, rakennukset ja nähtävyydet Roomassa on se juttu unohtamatta sitä erilaista sanoinkuvailematonta tunnelmaa mikä on lähes koko ajan kun kaduilla kävelee ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Heii sultakin olisi kiva lukea vastaavaa postausta, joten tee ihmeessä! :) Ja mukava lukea, että pystyt samaistumaan, juuri nuo kolme asiaa tekevät Roomasta niin ihanan <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥