tiistai 26. syyskuuta 2017

Tukholmaan, sinne palaan aina vaan

Hej! Voi kun tästä Tukholman reissustakin on jo aikaa ja ikävä kesää. Tukholma on sellainen kaupunki, jossa olen käynyt usein ja varmasti sinne palaan vielä uudelleen takaisin. Tukholmassa on mielestäni sopivasti nähtävää ja koettavaa pariksi päiväksi, sinne pääsee edullisesti ja se on juuri sopivan lähellä Suomea. Me oltiin tosiaan kaksi päivää ja yksi yö Tukholmassa ja se riitti hyvin! Tuo oli vähän tuollainen minireissu pidemmän reissun jälkeen.

Yövyttiin Rex nimisessä hotelissa lähellä Tukholman keskustaa. Hotelli oli sijainniltaan hyvä sekä melko edullinenkin. Aamupala oli myös maistuva ja hotelli oikein viihtyisä. Menisin kyllä uudelleenkin tuohon hotelliin! Lennettiin jälleen Norwegianilla ja lennot edestakaisin per henkilö olivat vain 60 euroa. Yksi yö hotellissa maksoi sen 120 euroa aamupaloineen kahdelta eli ei pahan hintainen ollenkaan.
 Mitä me sitten tehtiin Tukholmassa? Käytiin vanhassa kaupungissa tottakai! Jokainen kaupunki, jossa on vanha kaupunki on aina mun mieleeni😍 Vanhassa kaupungissa on kauniita värikkäitä rakennuksia, hyviä ravintoloita sekä suloisia pikkuputiikkeja! Yksi Instagram seuraajani vinkkasi minulle StikkiNikki nimisestä jäätelöbaarista johon suuntasimme heti. Oli kyllä herkullista jäätelöä, suosittelen👍 Vanhassa kaupungissa käytiin myös juomassa aivan liian vahvat mansikkamargaritat.

Yllättävän vähän tuli otettua kuvia, ehkä olin jo väsynyt kuvaamiseen Wienin ja Bratislavan jäljiltä. Kierreltiin kuitenkin Tukholmaan keskustaa ja käytiin molempina päivinä syömässä italialaisissa ravintoloissa. Molemmissa oli hyvää ruokaa, toisessa söimme pastat ja toisessa pizzat. Molemmat ravintolat löytyvät vanhasta kaupungista! Käytiin myös Sephorassa ja Zarassa, mutta en ostanut mitään ja hyvä niin. Galleriassa käytiin myös ja syötiin herkulliset jäätelöt Frozen Yogurt Factoryssa.
Mulla ei ole oikestaan mitään uutta kerrottavaa Tukholmasta. Olisin halunnut kovasti löytää uusia paikkoja, mutta lähinnä tuli kierreltyä samoja paikkoja kuten aina. Olisin kovasti halunnut mennä kasvitieteellisen puutarhaan, mutta sekin jäi kokematta. Ehkä ensi kerralla sitten? Kyllä me onneksi silti kukkia nähtiin!🌸 Joonas oli innoissaan ja tykästyi Tukholmaan kun ei ollut ennen käynyt ihan ajan kanssa siellä vaan pelkästään laivamatkoilla. Erilaisia kuvia tuli ainakin otettua kuin viime vuoden Tukholman reissulla! Tukholmasta ei myöskään tullut shoppailtua mitään, mutta silti rahaa meni ihan vaan syömiseen ja liikkumiseen. Mielestäni Tukholmassa on kallis hintataso ja metrolla liikkuminen ei ole koskaan ollut helppoa! Jopa New York on edullisempi kuin Tukholma ja siellä on helpompi liikkua. Ihan näin vertailuna😁 Kiva reissu kuitenkin ja varmasti mennään uudelleen! Muutamia kuvia reissusta tulee vielä myöhemmin kuvakollaasi postauksessa.

Milloin sinä viimeksi kävit Tukholmassa?😊

22 kommenttia:

  1. Mä en oo ikinä käynyt Tukholmassa, mutta se vaikuttaa kyllä kauniilta kaupungilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä joskus käydä, on kuitenkin lähellä ja tosi ihana kaupunki! :)<3

      Poista
  2. Lähelläkin voi olla niin kauniita paikkoja! Itekin on tullut käytyä Tukholmassa aina vain laivareissujen yhteydessä enkä ole koskaan yöpynyt maissa. Onneksi laivareissuillakin kerkiää vähän ihastella maisemia, mutta usein se kiertely kumminkin lähtee painottumaan shoppailuun.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, oon ihan samaa mieltä! :) Juu mäkin oon suurimmaks osaks vaan käynyt Tukholmassa melko pikasee, mutta enemmän kaupungista saa irti kun on aikaa kiertelyyn.

      Poista
  3. Tukholma on kyllä ihana kaupunki, tekisi niin mieli sinne pitkästä aikaa ♥ Varsinkin vanhaan kaupunkiin, jossa en oo käynyt aikoihin. Tukholmassa on aina pakko käydä tuolla Frozen yoghurt factoryssa, nam ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Eikun reissua varaamaan! ;) Tuo vanha kaupunki on mun lempparipaikkoja sekä tuo Frozen yoghurt on kyllä niin hyvää :)

      Poista
  4. Tosi kiva reissupostaus jälleen kerran :) voi vitsi mikä ikävä tuli Tukholmaan! Pienenä siellä tuli lomailtua useinkin, mutta nyt tän postauksen myötä rupesin miettimään, että ei oo kyllä aikuis iällä tullut käytyä vissiin vuosiin :O tilanne täytyy korjata ihan asap! Onhan tää nyt noloa kun niin lähelläkin se on :DDD pistän myös tuon jäätelöbaarin korvan taakse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja heii kannattaa ehdottomasti suunnata jos edellisestä reissusta on jo aikaa! Monesti unohtaa käydä niissä lähimaan maissa :) Juu tuota jäätelöbaaria suosittelen, löytyy tosiaan ainakin vanhasta kaupungista ja saa herkullista jäätelöä.

      Poista
  5. Oi, Tukholma on aina niin kiva <3 Siitä on jo 2-3 vuotta kun viimeksi kävin siellä, mutta hieman on poikaystävän kanssa puhuttu josko lähdettäisiin joulun alla käymään hänen sukulaisten luona. Tukholma on kyllä kaunis, ja vanhat kaupungit aina ihania <3 Tosi kivoja ja kesäisiä kuvia :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Kuulostaa kivalta, joulun alla tuolla on kauniita valoja ja joulutorikin taitaa olla :) Mä tykkään myös tosi paljon tuosta vanhasta kaupungista <3 Kiitos!

      Poista
  6. Mun tekisi kovasti mieli päästä Tukholmaan mutta ihan laivalla, koska halajan päästä laivallekin:D Toisaalta olisi hauska viettää Tukholmassa myös ihan päiviä hotellissa yöpyen, se olisi täysin erilainen kokemus kuin yleensä, sillä aina on laivalla menty vain päiväksi.

    Tukholma on paikka jonne mielelläni menen kerta toisensa jälkeen, jopa joka kesä tekisi mieli laivalla sinne reissu heittää. Ihana myös lukea sulta näitä Tukholma postauksia, upeita aina on kuvatkin ♥ Jännä muuten miten sitä aina samoihin paikkoihin eksyy vaikka voisi kokea jotain uutta, sitä vaan taitaa olla joillain reissulla liian mukavuudenhaluinen ja tuttujen juttujen perään:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taas oikee tykkää olla laivalla, joten enemmin meen lentäen :D Suosittelen kyllä yöpymään tuolta, se on ihan erilaista kun mennä laivalla :) Mäkin oon monen monta kertaa käynyt Tukholmassa ja aina vaan uudelleen meen sinne. Kiitos paljon, ihana kun tykkäsit tästä postauksesta :)<3 Juu mäkin oon vähän tuommoinne, että tulee käytyä samoissa paikoissa, en tiiä miksi :D

      Poista
  7. Mä oon käynyt Tukholmassa vaan kerran, mutta ihastuin kyllä välittömästi siihen kaupunkiin! Erityisesti vanha kaupunki oli aivan ihana ja sinne haluaisin uudemmankin kerran :) Sephoran takia mä nyt ennen kaikkea haluaisin sinne Tukholmaan päästä, mutta jotenkin mun on niin vaikeeta saada ketään lähtemään mun kanssa :D Laivalle kaverit sun muut kyllä suostuu lähtemään, mutta siihen se sitten jääkin eikä maihin meno onnistu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla!:) Tuo vanha kaupunki on kyllä munkin mieleen <3 Sephora on myös hyvä Tukholmassa ;) Ihme ettei ihmiset halua lähteä, mä taas just tykkään Tukholmasta mutten niinkään laivalla olemisesta :D

      Poista
  8. Omista tukholmanmatkoista on jo aikaa, ja ois kyl ihana päästä käymään Tukholmassa nyt taas :D Ihanat kuvat jälleen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset pian taas Tukholmaan! :) Kiitos paljon! <3

      Poista
  9. Ei tosiaan oo pahan hintanen lentää ja yöpyä hotellissa, jotenkin aina miettii että menee laivalla tukholmaan!:) mä taisim käydä viime syksynä viimeksi tukholmassa ses on kyllä aina nii kiva paikka:) ja kivoja kuvia muutes!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ookkaan :) Ja siinä kerkeeä tosiaan kauemmmin olemaan Tukholmassa kuin laivalla mentäessä. Munkin mielestä Tukholma on aina kiva paikka :) Kiitos!

      Poista
  10. Mä kävin viimeksi helmikuussa Tukholmassa :D Olisin halunnut mennä myös kesällä, mutta siihen ei tullut mahdollisuutta :/ Tukholma on kyllä tosi kiva kaupunki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kävin myös talvella Tukholmassa viime vuonna ja oli erilainen kokemus :) Kesällä tuolla on kyllä tosi kaunista! Ja oon samaa mieltä.

      Poista
  11. Siis tuon viimeisimmän kysymyksen luettuani tajusin, että siitä on kyllä aivan liian monta vuotta, kun olen viimeksi käynyt Tukholmassa ihan ajan kanssa... Ajattelin tosin ensi vuonna ottaa pientä lomaa töistä - ehkä pidennetty viikonloppuvapaa - että pääsisin tuolla käymään! Mulla asuu sukulaisia aika lähellä Tukholmaa niin ei majoituksesta ole ainakaan pulaa :)

    Mutta tämä oli kyllä todella kiva postaus, ihania kuvia! <3 Näitä katsellessa tulee vähän ikävä kesää... Tai ehkä vähän enemmänkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin eli nyt olisi hyvä hetki matkustaa taas Tukholmaan! :) Kuulostaa hyvältä. Mullakin asuu sukulaisia Ruotsissa, harmi ettei lähellä Tukholmaa :D Kiitos paljon! <3 Mullakin on ikävä kesää :(

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥