tiistai 11. heinäkuuta 2017

Seuraavat matkakohteet: Wien, Bratislava ja Tukholma!

 Kuva täältä.
Heii! Kerroinkin tuossa aikasemmin, että ollaan varattu reissu/reissuja elokuuksi😎 Tällä kertaa kohteena mulle ainakin melko tuntematon ja samalla myös mielenkiintoinen nimettäin Wien! Meillä oli paljon vaihtoehtoja mihin menisimme, mutta lopuksi päädyimme Wieniin. Meillä on paljon kohteita joihin haluaisimme matkustaa, mutta välillä teemme näitä reissuja, jotka eivät ole must see kohteita. Miksi? Koska olemme huomanneet, että ne kohteet ovat kaikista parhaita! Mitä vähemmän odotuksia, sitä enemmän onnistuneita hetkiä. Menemme Wieniin kuudeksi päiväksi, koska tarkoitus on tehdä ainakin muutama reissu pois Wienistä, joten siksi ollaan siellä pidempään😊 Wienistä mulle tulee mieleen ainakin viini, upeat rakennukset, puistot sekä kakut! Wienissä olisi tarkoitus käydä katsomassa Schönbrunnin ja Belvederen linnoja, Praterin puistossa, käydä katsomassa Wienin eläintarha sekä ihastella kaupunkia ja sen lukuisia kauniita rakennuksia sekä puutarhoja ja puistoja. Lisäksi jokiristeily olisi mukava, koska semmoinen jäi Budapestissä kokonaan kokematta! Shoppaillemaan pääsen jälleen ihanaan Primarkkiin ja pitää katsoa mitä muita kivoja kauppoja Wienistä löytyy😙 Aika rennolla asenteella mennään jälleen, uskon että meille tulee oikein mukava reissu!
 
Wienistä meidän olisi tarkoitus matkustaa Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan. Olen lukenut paljon hyvää Bratislavasta ja on niin kätevää kun kaupungit ovat vain tunnin junamatkan päässä toisistaan. Haluaisin myös käydä Budapestissa, mutta vielä ei ole varmaa matkustammeko sinne. Olemme käyneet Budapestissa ennenkin ja se vei silloin sydämeni. Haluaisin siis kovasti käydä myös siellä päivän ajan, mutta katsotaan mitä keretään. Budapest on myös yksi syy miksi menemme Wieniin ja Bratislavaa, ne jollain tapaa muistuttavat toisiaan. Bratislavassa olisi tarkoitus käydä katsomassa kaunista ja suurta Bratislavan linnaa sekä kierrellä vanhassa kaupungissa. Lähinnä tarkoitus olisi vain kävellä ympäriinsä, koska sillä tavalla löytää yleensä parhaat paikat!😉 Mä en tiedä miksi, mutta mulle tulee Bratislavasta hiukan mieleen Tallinna, joten liikaa en halua odottaa tuolta kaupungilta!
Viimeisenä muttei vähäisempänä varasimme vielä matkan Tukholmaan! Kovasti koitin ehdottaa Köpistä, mutta sitten se olisi tullut taas niin kalliiksi ja Tukholmaan saatiin edulliset lennot sekä hotelli, joten sinne mennään pariksi päiväksi heti Wienin jälkeen. Ajateltiin, että kun meillä on reilu viikko lomaa niin käytetään se sitten kokonaan reissaamiseen! Lisäksi en ole käynyt vuosiin kesällä Tukholmassa, joten tuolla on varmasti tosi kaunista silloin😻 Joku tuossa Tukholmassa vetää mua puoleensa, kun siellä on niin usein tullut käytyä! Tukholmassakin otetaan rennosti, kierellään vanhassa kaupungissa, pysähdytään istuskelemaan eri puistoihin sekä nautitaan🙆

Onko teillä jotain matkoja tulossa vielä kesällä?😗 Ja jos teillä on mitä vaan vinkkejä Wieniin, Bratislavaan tai Tukholmaan, niin kertokaa ihmeessä! Kiitos💕

26 kommenttia:

  1. Musta Bratislava kuulostaa mielenkiintoiselta! Mun oli tarkoitus matkustaa Tukholmaan tai Tallinnaan tässä kesällä, mutta koiranpentu tulikin yllättäen niin se sitten vähän rajottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä ja uskon, että se on myös mielenkiintoinen kaupunki! :) Niin, ihan ymmärrettävää, mutta reissuihin ehtii varmasti vielä :)

      Poista
  2. Oon ite kans halunnu jo jonkin aikaa käydä Wienissä! Mun haaveissa oli päästä tänä kesänä käymään Tukholmassa, mutta päädyttiinkin sitten reissaamaan ihan vaan täällä Suomessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii mukava kuulla! :) Toivottavasti pääsisit matkustamaan Wieniin! Ja Suomessakin löytyy reissatavaa, onneksi Tukholmaan pääsee lähes millon vaan ja yleensä ihan edullisestikkin :)

      Poista
  3. Bratislava kyllä kieltämättä kuulostaa mielenkiintoiselta matkakohteelta! Toivottavasti tulette kuitenkin nauttimaan jokaisesta kohteesta ja olisi myös kiva jos pääsisitte käymään siellä Budapestissa :) Onhan se ihan mahtavaa päästä kohteisiin, jotka ovat vieneet sydämen aiemmilla kerroilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä! :) Uskon, että tykätään kaikista, aika vähän on paikkoja joista en olis tykännyt :D Budapestissä olisi niin kiva käydä, katsotaan vähän mihin aika riittää ja näin <3

      Poista
  4. Heips! Onpa sulla ihana blogi, jään kiinnostuneena seurailemaan :) Käytiin muutama vuosi sitten Wienissä ja tahtoisin ehdottomasti käydä Itävallassa uudemman kerran. Käytiin meiän reissulla myös Salzburgissa, mikä oli Sound of Music fanina mulle pakollinen kohde. Budapest on ehdottomasti paikka jossa haluaisin käydä ja toi Bratislava kuulostaa myös mielenkiintoiselta!

    http://saraoonav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Oii, kiitos paljon! <3 Mäkin kävin katsomassa sun blogia ja tykästyin :) Kiva kuulla myös, että oot käynyt Wienissä! Mä kiinnostuin kyllä nyt kovasti tuosta Salzburgista, pitääkin miettiä jos siellä kävisi:) Budapestia suosittelen kyllä lämmöllä, aivan ihana kaupunki! <3 Bratislava vaikuttaa myös mielenkiintoiselta kohteelta :)

      Poista
  5. Upeita kuvia! Ihania reissuja sinulla tulossa, olen niin kade!

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Wien on ihana, mun mies on asunut siellä niin ollaan käyty sukuloimassa siellä pari kertaa :) Ja Tukholmaan tekis kyl itekin mieli lähtee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, tosi kiva kuulla! <3 Ja Tukholmaan onneksi pääsee melkein milloin vaan :)

      Poista
  7. Oi oikein mielenkiintoiset kohteet teillä edessä, tosiaan kannattaa välillä matkustaa niihin ei niin must see kohteisiin koska ne osaa yllättää! Pitää laittaa korvan taa;) Yritin omaa miestä houkutella Tukholmaan (tekis mieli niiiiin hirveesti päästä käymään) jos laivalla olisi käyty samalla, mutta hän ei halunnut:( Menemme siis Helsinkiin yhdeksi päivää.... Noo onneksi tuo Rodos odottaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nyt on kyllä mielenkiintoisia kohteita tulossa! :) Ja oot oikeessa, ne yleensä osaa yllättää hyvällä tavalla. Toivottavasti saat miehesi jossain vaiheessa suostuteltua ;) Lentäen pääsee myös edullisesti ja mitä parasta, vain alle tunnissa :D Onneksi teillä on kuitenkin Rodos tulossa!

      Poista
  8. Oioi ootte kyllä valinnut mielenkiintoisia kohteita :) KeskiEuroopan kaupungit on vaan niin kauniita, Wieniin ja Budapestiin haluaisin kovasti itsekin<3 ja toi on kyllä hyvä matkustaa välillä paikkoihin mistä ei oo niin paljoa haaveillut, niistä tulee ihan parhaita reissuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samaa mieltä! :) Munkin mielestä juuri nuo Keski-Euroopan kaupungit ovat niin kauniita, Budapest etenkin <3 Nyt oon aika paljon matkustellut semmosiin mistä en oo ns. haaveillut ja ne on kyllä yleensä parhaita reissuja :)

      Poista
  9. Wien ja Bratislava on kyllä kivoja kohteita! :D Oon ollut sielä joskus nuorempana porukoiden kanssa, mutta tekis kyllä mieli lähtee uudestaan reissuun! Ala-asteella meijän saksan opettaja aina kehui Wieniä ihan simona, niin siitä on jäänyt sellanen "must see"- kohde mulle, heh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon, että ovat! :) Kiva kuulla, että oot käynyt ja tykkäsit niin että lähtisit uudelleenkin :) Haha eli oli opettajankin mieleen :D

      Poista
  10. Itsekin oon lähdössä käymään Slovakiassa elokuussa interraililla! Tarkoitus olisi käydä tekemässä päivävaellus vuorilla ja sitten pistäytyä Bratislavaan pariksi päiväksi :) Mukavaa reissua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kuulostaa tosi siistiltä! :) Kiitti paljon ja mukavaa reissua myös sulle <3

      Poista
  11. Tosi ihanilta kuulostaa nää reissukohteet! Wieniin olen itse tahtonut jo pidemmän aikaa mennä käymään, mutta vielä ei ole tullut sopivaa hetkeä vastaan. Tukholmassa näistä kolmesta olen käynyt ja se oli kyllä ihan peruskiva kaupunki, vaikkei sen suuremmin mua sytyttänytkään :D Vanhakaupunki oli kyllä tosi ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä :) Toivottavasti pääsisit reissamaan vielä Wieniin, se vaikuttaa kyllä kauniilta kaupungilta <3 Tukholma on mun mielestäni jotenkin vaan niin kiva kaupunki, en osaa selittää :D Oon käynyt siellä niin usein ja aina vaan tykkään. Etenkin se vanhakaunki on ihana! :)

      Poista
  12. Hei kivalta kuulostaa nää tulevat reissut! 🌸 Jos kiinnostaa käydä lukemassa Amerikan matkailusta, mulla tulossa postauksia sieltä ! 🇺🇸

    Emmasiniblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Ja mielelläni luen postauksia Amerikasta!

      Poista
  13. Hei mä kävin just Bratislavassa ja Wienissä ja asun Tukholmassa. Eli täsmälleen samat kaupungit! :D Oon tekemässä lähiaikoina postausta Bratislavasta ja Wienistä, toivottavasti ne ehtii ulos ennen teidän reissua niin voit mahdollisesti sieltä bongailla vinkkejä! Millon teidän reissun ajankohta on? Ja toki oon instaan postaillu kuvia kaikista kolmesta kaupungista - mulla on tapana uuteen kohteeseen mentäessä selata muiden instaamia kuvia sieltä ja ettiä kauniita paikkoja, jotka haluan itsekin nähdä ja kuvata. :D Mut jokatapauksessa hurjan hyvää reissua teille!! :) Ja kannattaa muuten kattoa flixbus.com sivulta busseja esim. Bratislava-Budapest välille, toi väli tais olla halvimmillaan 8e (mitä aiemmin ostaa ja ''huonompi'' yhteys niin sitä halvempi) eli jos haluutte säästää rahasta mukavuuden/bussissa istuttujen tuntien kustannuksella niin Flixbus on kätevä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kiva sattuma, että juuri samat matkakohteet!:) Seurailenki sun blogia eli innolla odotan sun postauksia! Nyt onkin jonkun verran tullut luettua postauksia noista kaupungeista. Lähdetään elokuun puolella eli aikaa tässä on vielä, varmasti jotain postausta kerkeän sun blogista lukea;) Instassa aloin myös seuraamaan sua ja kävi katsomassa sun ihania reissukuvia:)<3 Kiitti paljon! Ja heii kiitos myös tuosta vinkistä :) Ei oo kyllä pahan hintainen tuo 8 euroa!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥