maanantai 24. heinäkuuta 2017

Ihana päivä Hangossa!

Moii! Vaikka rakastankin matkustaa ulkomaille, niin on meillä täällä kotimaassakin oikein ihania paikkoja kuten Hanko! Olen lapsuudessani ja nuoruudessani matkustellut ympäri Suomea, mutta kun perheeni matkusti Hankoon niin en ollut silloin mukana. Kun alettiin Sofian kanssa suunnitella jotain reissua täällä kotimaassa tuli mulle heti mieleen Hanko😙 Meidän piti lähteä Hankoon jo aikaisemmin, mutta silloin oli tietenkin huono sää. Tälläkään kertaa sää ei ollut mikään paras, mutta meitä hiukan pilvinen sää ei haitannut yhtään.

Hankoon oli noin 1,5 tunnin matka per suunta ja se meni nopeasti höpöttäessä. Meillä ei ollut mitään suunnitelmia reissulle, mentiin vaan fiiliksen mukaan. Aluksi käytiin katsomassa Hangon casinoa sekä rantaa. Jos olisi ollut ihan hellesää olisi ollut mukava mennä uimaankin. Lähdettiin kiertelemään ympäri Hankoa ja löydettiin mukava ravintola nimeltään HanDeli. Syötiin siellä herkulliset kasvishampparit. Suosittelen tuota paikkaa jos haluaa hyvää hampparia😋
Hangossa kauneinta olivat nuo vanhat puutalot, etenkin vaaleanpunaiset😍 Noita taloja tulikin ihasteltua koko reissun ajan. Tuollaisessa olisi myös ollut mukava majoittautua. Mitään ihmeellisiä nähtävyyksiä Hangossa ei ole, mutta mielestäni oikein kaunis kesäkaupunki! Lisäksi ihmisiä ei ollut liikenteessä juuri ollenkaan, joten ihan rauhassa saatiin kävellä ympäriinsä.

Lopuksi käytiin vielä venesatamassa juomassa kahvit ja syömässä kakkua. Oli oikein mukava reissu, kyllä kotimaassakin on mukava reissata silloin tällöin, mutta kyllä sydän kaipaa aina maailmalle💗 Tuollainen minireissu ystävän kanssa kuitenkin piristää arkea kummasti eli varmasti vielä lähden reissuun täällä kotimaassakin😏
Oletteko te käyneet Hangossa?😊

36 kommenttia:

  1. Ihana lueskella sun blogista myös tällaisia kotimaan kohteita ja pikku reissuja 8) ♥ Mä en ole koskaan käynyt Hangossa, mutta tekisi mieli, varmasti upea paikka. Etenkin rannalla olisi mukava käväistä:) Kylläpä haluan nyt johonkin kotimaan reissulle! Ollaankin suunniteltu miehen kanssa pientä shoppinki/hegailureissua päiväseltään esim Jyväskylään vielä tällä lomalla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! :) Aina välillä tulee tehtyä reissuja myös täällä kotimaassa! Hanko on oikein ihana kesäkaupunki, suosittelen! Rannalla olisi kyllä kiva ollut olla enemmänkin, ei vain oikein ollut rantasää :D Ja kuulostaa hyvältä sun suunnitelmat :)<3

      Poista
  2. Oi miten upeita kuvia! Vautsi, Hanko näyttää kyllä tosi kauniilta paikalta :) En oo siis koskaan itse siellä käynyt, mutta oon jotenkin nyt tänä kesänä innostunut ihan uudella tavalla Suomessa reissaamisesta. Siihen varmasti vaikuttaa se, että poikaystäväni tykkää kierrellä Suomessa :D Hankoon voitaisiinkin ehkä koittaa suunnata nyt, kun mullakin alkaa vihdoin tän viikon jälkeen loma!

    Oot ihan hurjan taitava kuvaamaan, sun kuvia on aina niin ilo katsella kun ne on poikkeuksetta tosi kauniita<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda! <3 Hanko on kyllä kaunis paikka :) Kiva kuulla, että oot innostunut reissailemaan, yhdessähän se on tosi mukavaa! Hankoa suosittelen, uskon että tykkäät :) Voi, että kiitos paljon! <3 Ihana kuulla tuollaista!

      Poista
  3. Matka meni hujauksessa höpöttäessä, eli siis mun selostaessa hyvä veli-systeemiä ja politiikkaa hahahah :D Menikö överks? Meni. Palataan pe takas mansikoihin, vähemmän politiikkaa, enemmän marjoja ja "kesää" ;) Oli kiva reissu, vaikka sää oli mitä oli, pian uusiksi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, sun höpötykset on kyllä ihan parhaita :D Pe palaillaan mansikoiden kera ;)<3 Ja niin oli, kiitos sulle :)

      Poista
  4. siis mä en oo KOSKAAN käynyt Hangossa! :o oon kuullut siitä valtavasti hyvää, se on kyllä varmasti aivan ihana kesäkaupunki :) onhan se sitä jo näiden upeiden kuvienkin perusteella <3 täytyisi ehdottomasti joskus ottaa suunnaksi, kun vaan ehtii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanko on kyllä ihana kesäkaupunki, kannattaa joskus käydä kun tulee tilaisuus :)<3 Uskon, että tykkäät!

      Poista
  5. Enpä ole koskaan Hangossa käynyt, mutta kuvien perusteella vaikuttaa oikein kivalta paikalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanko on tosi kiva kaupunki, jos tulee joskus mahdollisuus käydä niin suosittelen :)

      Poista
  6. Hanko on kyllä aivan ihana kesäkaupunki, ehdottomasti yksi lempparipaikkojani Suomessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Kiva kuulla, että säkin tykkäät Hangosta <3

      Poista
  7. Oih miten ihania kuvia! Tonne on kyllä pakko joskus itsekin päästä <3

    VastaaPoista
  8. Oon käyny Hangossa kerran elämäni aikana ja se oli joskus perheen kanssa kun olin ala-asteella. Eli "vähän aikaa" on kulunu siitä, kun oon siellä viimeks käyny :D Sillon kun käytiin siellä, oli muistaakseni ihan kamala sää. Tuuli tosi kovaa ja sato myös :/ Tuolla olis kiva käydä sillon kun on hieno sää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, kiva kuulla että säkin oot käynyt Hangossa :D Harmi tosin kun oli huono sää :/ Hyvällä säällä varmasti kivempi, vaikka olihan tuo kuitenkin ihana reissu vaikkei sää ollutkaan mikään paras :)

      Poista
  9. Hitsi, siitä onkin pitkä aika, kun olen viimeksi käynyt Hangossa! Pitänee ehkä syksyreissu tehdä sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta!:) Syksylläkin varmasti upea :)

      Poista
  10. Ihanan näköstä ja kyllä kotimaan matkailukin rentouttaa! Varsinkin kun Suomi on niin iso alue että esim pohjoisesta etelään matkustaessa maisemat kerkeää vaihtua niin paljon että voi jo kuvitella olevansa kauempana reissussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Ja oikeassa oot! Suomi on kyllä niin iso ja täällä on vaikka ja mitä :D Vielä kun olisi auto jolla reissata, no ehkä joskus :)

      Poista
  11. Tosi ihania kuvia! Nuo puutalot näyttävät niin näteiltä😍 Itse en ole Hangossa käynyt vaikka suht lähellä asunkin ja monena kesänä on ollut tarkoitus siellä käydä. Saas nähdä jos tänä kesänä ehtisi vai jääkö taas ens vuoteen.. 😅

    Sara V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!<3 Nuo puutalot olivat kyllä niin kauniita :) Kannattaa kyllä ehdottomasti mennä jos on vaan aikaa ja tilaisuus ;)

      Poista
  12. Olen niin samaa mieltä siitä, että kotimaassakin riittää ihania kohteita! <3 En ole käynyt koskaan Hangossa, vaikka rannikkoa on kyllä muuten tullut koluttua ihan aikuisiälläkin aika moneen kertaan; Helsinki, Turku, Uusikaupunki, Rauma, Pori, Naantali, Vaasa.. Omia suosikkejani ovat ehdottomasti Suomen kohteista Koli (voisiko se olla poissa listalta!?) upeine järvimaisemineen sekä Naantali kauniine merimaisemineen - vesi on vaan se jokin, mikä iskee aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! <3 Monissa kivoissa kaupungeissa oot kyllä käynyt :) Mäkin oon joskus käynyt noissa paitsi vissiin uudessakaupungissa en ole käynyt? :D Mä haluaisin joskus käydä Kolilla ja Naantalissa taas uudelleen :) Kaikki merimaisemat kyllä iskevät myös muhun <3

      Poista
  13. Oi tuolla on niin ihanan näköistä! Taas uusi kohde minne pitää päästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!<3 Suosittelen kyllä Hankoa, niin kiva paikka :)

      Poista
  14. Vaaleanpunaiset talot on niin ihania <3

    VastaaPoista
  15. Hanko on kyllä aivan ihana paikka, olisi kiva päästä sinne taas käymään! Mun viimeisin reissuni on tapahtunut joskus vuosia sitten, joten ehkä olisi aika päivitellä tätäkin asiaa ja tehdä pieni reissu sinne. Nuo vaaleanpunaiset talot ovat kieltämättä todella ihanan näköisiä <3 Näistä sun kuvista huokuu ihana seesteisyys, näitä ei voi kuin ihailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Toivottavasti pääset piakoin taas käymään, aina on hyvä syy lähteä reissuun :) Mä tykkään myös niin paljon noista vaaleanpunaisista taloista! Kiitti paljon <3

      Poista
  16. oi miten kivoja kuvia :-) Mä en oo itseasiassa ikinä käynyt Hangossa, ehkä ensikesänä sinne on heitettävä reissu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!:) Suosittelen kyllä jos et oo käyny, mullekkin oli positiivinen yllätys!

      Poista
  17. Hanko näyttää kyllä aivan ihanalta paikalta! Täytyisi päästä käymään joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanko on tosi ihana paikka!<3 Ja suosittelen kyllä :)

      Poista
  18. wau mitä kuvia! Hankoon olisi niin ihanaa päästä itsekin, oon koko kesän koittanut vinkua Makelta, että joko mennään :D Nyt alkaa vaan aika loppumaan kun kohta on jo elokuu :O Mutta ehkä me vielä ehditään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Toivottavasti pääset piakoin Hankoon, kyllä varmasti kerkeette ;)<3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥