tiistai 16. toukokuuta 2017

Tarinat ihollani

Mauu!💜Kyselinki teiltä hetki sitten kiinnostaisiko postaus tatuoinneistani ja montaa teistä kiinnosti aihe, joten ajattelin kertoa teille enemmän mun tatuoinneista. Oon jo nuoresta saakka tykännyt paljon tatuoinneista ja aina tiennyt, että mulle tulee niitä useampi. Mulle ideat tulee paljolti omasta elämästä ja ihan netistä katselen kuvia inspiraatioksi. Tällä hetkellä mulla on neljä tatuointia ja syksylle mulla on yksi suunniteltuna. Oon halunnut sen tatuoinnin jo vuosia, mutta en ole tiennyt mihin. Nyt vihdoin keksin paikan sille enkä malta odottaa!

Mulle tatuoinnit on nimenomaan tarinoita mun iholla. Ne ovat kauniita ja tapa ilmaista itseäni. Oon miettinyt mun tatuointeja melko kauan enkä oo ottanut vaan koska joku on hieno vaan, koska sillä on mulle merkitys. Mietin myös mitä mieltä olen tatuoinnista esimerkiksi kymmenen vuoden päästä ja miltä se silloin näyttäisi. Ja kyllä näen itteni silloin jo melko tatuoituna :D En kyllästyny yleensä mihinkään helposti ja ihailen mun tatuointeja joka päivä ja tykkään kaikista tosi paljon! Tykkään enemmän mustaharmaista tatskoista kuin värillisistä. Haluaisin ehkä joskus jonkun värillisen kuvan, mutta mustaharmaat kuvat ovat enemmän mun juttuni😊 Kaikki tatuointini olen käynyt ottamassa Voodoo Tattoossa Helsingissä. Mua ei sillee tatuoinnit ole sattuneet, enemmän se tuntuu vaan vähä oudolta😄
Aloitetaan mun ensimmäisestä tatuoinnista jonka otin 17-vuotiaana. Olin miettinyt pitkään, että haluan tähtiä selkään ja tuo kuva on ihan netistä otettu. Sen jälkeen olenkin suunnitellut yhdessä tatuoijan kanssa tatskani, koska haluan niiden olevan uniikkeja. Mutta tuo tähtitatuointi on todella kaunis ja siinä on mulle tärkeitä asioita. Isoin tähti merkitsee rakkautta ja pienemmistä tähdistä yksi merkitsee perhettä, yksi lemmikeitä, yksi ystäviä ja yksi harrastuksia kuten musiikkia, matkustamista, kirjoittamista ja valokuvausta.
Toinen tatuointini on mulle henkilökohtaisin ja tärkein. Muistan aina päivän keväällä 2010 kun sain idean tuosta tatuoinnista jonka kävin ottamassa sitten 2013 talvella. Tuona päivä kun sain tuon idean olin juuri saanut silloisen poikaystäväni takaisin ja tajusin miten periksiantamaton ihminen olen. Tajusin, että selviän mistä vaan elämässä ja tulen vielä olemaan onnellinen. Tatuoinnissa kyyhky merkitsee sitä etten luovuta helposti. Ruusut kuvaavat hyviä asioita elämässäni ja piikkilanka taas huonoja. Tätä tatskaa olisi tarkoitus "jatkaa" eli tehdä toinen tatska viereen, joka liittyy tavallaan samaan aiheeseen, mutta eri tavalla. Tämä tatska muistuttaa mua aina, että älä luovuta!
Kolmas tatuointi on myös todella tärkeä ja samalla surullinen. Se on muistotatuointi kahdeksalle lemmikilleni ketkä olen menettänyt eli Tipsulle, Fionalle, Pupulle, Nancylle, Daisylle, Codalle, Celestylle ja Janelle. Olin miettinyt jo aikaisemmin jonkulaista muistotatuointia ja Janen kuoltua päätin ottaa tatuoinnin. En halunnut tassuja tai muuta vastaavaa, vaan olin pitkään miettinyt enkelin siipeä. Tuo helmikoru tuli tuohon, koska halusin että jokainen tuollainen isompi helmi olisi yksi lemmikeistäni ja tuleehan tuosta helminauhasta vähän kuin kahdeksan. Tykkään kovasti tuosta merkityksestä sekä tatuoinnin paikasta tuossa nilkan kohdalla. Tuo timantti on tuossa koriste, mutta kyynel merkitsee surua.
Neljäs ja uusin tatuointi liittyy vahvasti matkustamiseen. Matkustaminen on mun rakkaus ja intohimo. Haluan nähdä paljon maailmaa ja matkustaa eri paikkoihin. Maailmankartta on mun mielestäni upea ja kompassi sopii hyvin siihen. Oon jo pitkään halunnut reiteen tatuointia ja tuo sopi mielestäni hyvin tuohon. Halusin myös, että tällä tatuoinnilla on syvällisempi merkitys. Tässä kuvassa tuo kompassi kuvaa myös sitä miten etsin paikkaani elämässä enkä ole vielä löytänyt sitä. Maailmankartta taas kuvaa sitä, että jokaiselle on oma paikkansa elämässä. Nuolet merkitsevät vaikeista asioita ylipääsyä ja miten paljon matkustaminen on mua auttanut elämässä. Onpa vaikea selitys, mutta toivottavasti tajuatte😉

Tällä hetkellä mulla on siis yksi varma kuva mielessä, mutta haluaisin niin paljon lisää! Haluan kuitenkin miettiä kuvia jonkun aikaa, koska ne ovat sitten siinä oikeesti aina. En ole kyllä sitä stressannut miltä ne näyttävät kun olen vanha, se on mielestäni turhaa. Tatuointia en kuitenkaan ottaisi vain koska se on kaunis tai hieno, vaan haluan sillä olevan jonkinlainen merkitys. Tykkään pienistä yksityiskohdista ja miten esimerkiksi yksi helmikin voi merkitä niin paljon💕

Minkälaisia tatuointeja sulla on ja minkälaisia haluaisit?

32 kommenttia:

  1. Vau, miten kauniita tatuointeja! <3 Mulla ei oo itellä vielä yhtään, mutta oon haaveillut, että jossain kohtaa otan pienet tähtitatuoinnit kuvastaan jokaista osavaltiota missä oon Usassa käynyt. Nyt mulla olis 4 käytynä, mut elän toivossa et niitä olis jossain kohtaa enemmän, mitä vois sitten tatuoida kerralla :) Tää on vasta ajatuksen tasolla, mut kuvastais mun ikuista ihastusta usaa kohtaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!<3 Ja oii miten kiva idea!:) Varmasti tulee lisää vielä osavaltioita ja ihana miten kuvastaa Usaa:)

      Poista
  2. Mielenkiintonen postaus! :) Mulla ei vielä ole yhtäkään tatuointia, mutta jossain vaiheessa haluaisin jonkun pienen tatuoinnin nilkkaan. Haluun kans että sillä tatuoinnilla on joku merkitys, joten sit kun keksin jonkun hyvän idean niin meen kyllä heti ottaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!:) Pienet tatuoinnit on ihania ja mä haluaisin myös sellaisen jossain vaiheessa. Nilkka on myös mun mielestä kaunis paikka tatuoinnille :) Ja kannattaa ottaa just on hyvä idea ja merkitys itselleen.

      Poista
  3. sun tatuoinnit on valtavan kauniita, varsinkin nuo kaksi viimeistä ja uusinta on niin kauniita <3 tuo muistotatuointi on todella kaunis ja herkkä, ja siinä on kauniita ajatuksia taustalla. ja tuo viimeinen on vaan todella upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos kovasti Jenni!<3 Tuo muistotatuointi saa mut aina herkistymään, voi miten ikävöinkää mun palleroita:(<3 Tuo uusin tatska on kyllä upee munki mielestä :)

      Poista
  4. Vau todella ihana ja mielenkiintoinen postaus, ihanan rohkeasti avasit tatuointiesi tarinan blogissakin. Upeita kaikki ♥
    Mulla on vain yksi tatska, käsivarressa/olkapäässä kiinaksi rakkaus, jonka oot kyllä saattanut blogissakin huomata. Monihan varmaan tietää sen olevan kiinaa ja sen vuoksi merkki on helppo selvittää, mutta sen salaperäisyys kiehtoo silti. Moni kysyy mitä se meinaa ja tarkoittaa :D No se nyt tarkoittaa ylläri sitä rakkautta juurikin, mutta noh onhan siinä ihan syväkin tarina jota en ole kertonut kuin harvalle.
    Toinen tatska olisi suunnitelmissa, se piti ottaa jo pääsiäisenä mutta enpä uskaltanut vaikka siis eihän tatska satu sinänsä:D Pikkulintuja olisi saatava muutama, juurikin ehkä tuohon olkaan missä sulla on nuo tähdet, sattuiko siihen??:') ♥
    Kuinka nuo pisteet pysyy nuissa viimeisissä tatskoissa? Yhteen mielessä olevaan tulisi pisteitä mutta mä vähän epäröin kuinka ne pysyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kuulla!<3 Tuli hyvälle mielelle kommentistasi :)

      Juu oon huomannut sun tatuoinnin ja miettinyt tarkottaisko sen esimerkiksi horoskooppimerkkiäsi :) Tuollaiset tatuoinnit on kyllä kivoja missä merkitystä ja tekstin tarkoitusta joutuu hiukan pohtimaankin ;D Ihana ku siinä on myös tuollainen syvällisempiki tarkoitus :) Kuulostaa tosi kivalta tuo sun miettimäsi tatuointi, toivottavasti saat otettua siihen piakoin! Ja ei sattunut muistaakseni paljoa, jotkut tietyt kohdat tuntuivat ikäviltä, mutta ei muuten :) Ja mulla on kolmessa tatuoinnissa noita pisteitä, en muuten ees tiedä miks tykkään niistä niin paljon, ne on vaa kiva lisä tatuointiin :) Mutta siis on pysyneet hyvin, uusin on vasta parantumassa joten en osaa sanoa, mutta kahdessa muussa on kyllä pysynyt hyvin!

      Poista
  5. Vaikka toi tähti onkin suoraan netistä, niin musta se on hieno! Simppeli, kaunis ja siinä on kiva tarinakin taustalla :) After all kaikki sun tatskat on nättejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!<3 Munki mielestä se on hieno :) Ja kiva kun tykkäät, kiitos vielä!

      Poista
  6. Vähän ihana postaus, kiva oli kuulla sun tatuointien tarina :) Mulla löytyy vain yksi tatuointi ja ne on koiran tassut nilkassa. Merkkaavat mulle tosi paljon ♥ Iskee hirvee tatuointi kuume!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kun tykkäsit:)<3 Nilkassa olevat tatuoinnit on mun mielestä nii kauniita ja tassut suloisia vaikken itelleni niitä haluakkaa:) Juu mullekki iskee aina tatskakuume ku nään kuvia tai puhun aiheesta :D

      Poista
  7. Ihanaa kun kirjoit tän postauksen<3 Oli tosi mielenkiintoista lukea noita tarinoita ja ajatuksia, mitä sun tatuointien takana on :) Mä tiedän ihmisiä, jotka ottaa niitä tatuointeja ihan vaan sillä perusteella, että sattuvat pitämään ko. kuvasta, mutta itsekään en voisi ottaa tatuointia, jollei sillä olisi jokin vähän syvempi merkitys. Tatuointeja multa itseltäni ei vielä löydy, mutta suunnitteilla olisi ottaa ainakin yksi vesivärityylillä tehty tatska toiseen käteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii kiitti paljon, tosi kiva kuulla, että oot tuota mieltä!<3 Mä tiedän myös eikä siinä mitään vikaa ole:) Mutta itse tykkään juuri, että on merkitys. Nuo vesivärittyliset on todella kauniita, uskon että siitä tulee hieno!

      Poista
  8. oi kivoja tatuointeja, varsinkin tuo viimenen upea!! Mulla on linnut olkapäässä ja oon jo suunnitellut 4seuraavaa tatuointia, kuhan vaan raha tilanne niin yksitelle nniitä toteuttaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Juu oonki nähnyt kuvista sun tatskan, se on nätti:) Kuulostaa kivalta, varmasti saat ne toteutettua!

      Poista
  9. Ihania tatuointeja! :) Tykkään tatuoinneista muilla ihmisillä, mutta ne ei silti taida olla ihan mun juttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on vähän sama monen asian suhteen, näyttää muilla hyvältä muttei mulla. Onneks tatuoinnit kuitenkin sopii mulle :D Sullekkin voisi kyllä hyvin sopia sellainen siro tatska :)

      Poista
  10. vau on kyllä hienoja tatuointeja ja oli tosi kiva lukea niiden tarina ja se että niillä on oikeesti sulle paljonkin merkitystä :) Tuo kolmas, enkelin siipi varsinkin on todella kaunis<3 Mulla ei oo yhtään tatskaa (vielä) :D En oo uskaltanut ottaa vaikka pitkään oon jo miettinyt, oon myös miettinyt muutaman paikan varmaksi mihin ottaisin mut mun mieli on niin vaihteleva etten osaa valita muutamista vaihtoehdoista ihan varmaksi minkä kuvan/ tekstin haluaisin :D haha, jospa mä vielä joku päivä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ihana kun tykkäsit :) Tuo enkelin siipi on munkin mielestä niin kaunis, jotenkin herkkä! Ja heii kannattaa miettiä rauhassa ja uskaltaa ottaa :) Muakin aina vähäsen jännittää, mutta mitään en oo katunut. Onneksi on elämä aikaa eikä ole kiire ottaa tatskaa ;)

      Poista
  11. Siulla on kyllä kauniita tatuointeja, ja oli mielenkiintoista lukea tarinoita niiden takaa :) Tuo maailmankartta tatuointi on kyllä superhieno, samoin ihana idea tuo muistotatuointi menetetyille lemmikeille <3 Itse en osaa tällä hetkellä kuvitella itselleni tatuointeja, mutta ehkä vielä joskus jos keksin jonkun hyvän idean! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli! <3 Todella kiva saada tälläistä kommenttia! :) Ja aina on hyvä aika ottaa tatuointi, ei sillä mikään kiire oo jos ei ole ideaa. Sitten kun se tulee niin sen kyllä tietää :)

      Poista
  12. Ihana ja mielenkiintoinen postaus ♥ Mukava lukea sun ajatuksia omien tatuointiesi takaa, sillä niillä on kaikilla sulle suuri merkitys ja ovat tärkeitä muistutuksia niistä sun saavuttamista asioista :) Itsellä ei ole tatuointeja enkä luultavasti koskaan hanki, mutta jos ottaisin niin sillä täytyisi kanssa olla erittäin suuri merkitys omassa elämässäni!

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! <3 Mun mielestä on ihana kun nuo kuvat ovat aina muistuttamassa mua jostakin :) Ja koskaan ei tiedä jos tuleekin sellainen olo, että haluaa tatuoinnin ;)

      Poista
  13. Sun tatuoinnit on kyllä niin ihania, rakastan varsinkin tota lintutatskaa ♥ Näillä on vielä niin ihanat tarinatkin ja suuri merkitys :) Tuntuu, että kaikki ottaa nyt kauheasti tatskoja, omakin tatskakuume taas noussut :D nooo jos sitä tänä vuonna sais yhen otettua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon ihana! <3 Nuo tarinat ja tatskat ovat kaikki niin tärkeitä mulle :) Ja heii eiku ottamaan! Mullakin meni hetki ennen kuin aloin taas ottamaan lisää :D

      Poista
  14. Kaikki aivan ihania, mutta varsinkin tuo matkustelu tatska iskee muhun!! Itselläkin on jo mielessä matkusteluun liittyvä kuva, jonka haluaisin mustata iholleni. Mutta katsoo milloin saan aikaiseksi varttua aikaa sitä varten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Matkusteluun liittyvät tatuoinnit ovat kyllä upeita :) Toivottavasti saat pian varattua ajan!

      Poista
  15. Oi että, nuo kaikki tautoinnit ovat niin kauniita ja ihania ♥ Itselläni ei vielä ole yhtään tautointia näin alaikäisenä mutta haaveissa on todellakin hankkia niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!<3 Ja kyllä tatuointeja kerkeää hankkimaan, hyvä niitä on miettiä jonkin aikaa:)

      Poista
  16. Vau mitä tatuointeja! Ja ihania tarinoita niiden takana<3

    Elli

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥