perjantai 21. huhtikuuta 2017

New Yorkin shoppailut!

Hello ihanat!💜 Tänään esittelen teille New Yorkin ostoksistani, joita kertyi ihan kiva määrä. Pahoittelen joidenkin kuvien huonoa laatua, olen hiukan surkea kuvailemaan ostoksia 😄 
Meikkejä ja kosmetiikkaa tuli ostettua Nykistä melko paljon. Tuo tikkari on kuvassa muuten vain 😃Oon tykästynyt Sephoraan ja sieltä mukaani tarttui Sephoran puuteri, peiteaine sekä pari kulmakynää. Tuo toinen kulmakynä on ihan tavallinen ruskea, mutta toisessa on kimalletta ja sitä on tarkoitus laittaa kulmien alle. Liityin Sephoran kanta-asiakkaaksi ja sain mukaani Tarten poskipunan sekä nestemäisen huulipunan. Nuo on mun kaksi lempparituotetta nykyään! Lisäksi sain Burberryn voiteen, jota en ole vielä edes testannut. New Yorkissa oli paljon apteekkeja, joista sai lääkkeiden lisäksi mm. meikkejä ja kosmetiikkaa ja sieltä ostin tuon NYC merkkisen meikkivoiteen, jonka olen kokenut perus hyväksi meikkivoiteeksi. Tuo Wet n Wildin punainen huulipuna on myös apteekista ostettu. Pretty as a peach tuotteet ostin Bath & Body Works liikkeestä. Tuoksu noissa tuotteissa on ihan taivaallisen hyvä. Tuohon settiin kuului vartalosuihke, vartalorasva sekä käsidesi.
Tykästyin New Yorkin matkalla kovasti tämän väriseen vihreään ja muutama tämän värinen vaate tuli ostettua😊 Tämän paidan ostin Rainbow nimisestä liikkeestä ja se on ollut kovassa käytössä, sopii mulle hyvin ja on kivan tuntuinen päällä.
Tämän paidan Charlotte Russe nimisestä paidasta ja ostin ihan vain Egyptin reissua varten ja ehkä kesällä voisin tätä myös käyttää. Tuo paita on kyllä hieno, mutta ehkei ihan arkena tule käytettyä. Lisäksi tuo on aika erilainen paita kuin mitä mulla yleensä on, mutta sopii kuitenkin yllättävän hyvin mulle😏
Matkamuistot ovat ihan parhaita! Olin yllättynyt miten kalliita matkamuistot Nykissä olivat, olen tottunut että magneetteja saa ihan eurolla, tuolla taisi saada kaksi magneettia 10 dollarilla tai jotain vastaavaa.. Mutta muutama magneetti tarttui mukaani sekä postikortteja, joita sai 10 kappaletta dollarilla. Lisäksi ostin tuon ihanan uuden lemppari kahvikuppini Century 21:sta sekä suklaata. Tuo Taylor Hall ukko saatiin ilmaiseksi kun mentiin New Jersey Devils peliin😀
Mulla oli hakusessa kevättakki ja etsin tätä ihan etsimällä. Ekaksi ajattelin ostaa ihan perus mustan takin, mutta koska tykästyin niin paljon vihreään niin nähtyäni tämän takin päätin heti ostaa tuon Burlingtonista. No pitkän etsinnän jälkeen aloin huomata, että vastaavia takkejahan on kaikkialla.. Ja on myös täällä Suomessa🙊Mutta mitä pienistä, tämä takki on juuri täydellinen kevääseen!
Mun jokainen hame ja mekko on lyhyt. Joten oli jo aikakin ostaa maxihame! Tuo hame on niin kiva mun päällä(vaikka kuvaa varten olin laiska enkä jaksanut silittää🙎) ja tuo väri on mun mieleen. Ehdottomasti kesällä aion käyttää, vaikka ovat lyhyemmät hameet enemmän mun juttu. Tuon hameen löysin myös Charlotte Russesta. Sukkiksia tulee aina ostettua ja noissa sukkiksissa on kivaa raitaa kun tarkkaa katsoo. Nuo ostin Century 21:sta ja pakko sanoa, että ovat 20 dollarin sukkikset jotka sain tyylii jollain 5 dollarilla. Oon muutaman kerran käyttänyt ja vaikuttavat kyllä kestäviltä.
Nuo kahdet ensimmäiset housut hommasin ihan vain koska tarvitsen tuollaisia rennompia housuja niin kotiin kuin ulkoiluun. Nuo oli mulla myös mukana Egyptin reissulla ja ajattelin kesällä myös käyttää noita. On nuo olleet jo Suomessakin käytössä, ovat nimettäin niin mukavaa materiaalia, että! Molemmat ostin Burlingtonista edullisesti, olisikohan olleet 5 dollaria per housut. Ja ylläri taas vihreää! Nuo housut ovat niin kivat ja olleet ahkerassa käytössä. Ainoa miinus on, että eivät oikein sovi mun vihreän takin kanssa. Housut ostin Old Navyn nimisestä liikkeestä. 
Nämä kolme ovat kuitenkin ehkä mun lempiostokseni New Yorkista😍 Tarvitsin uudet sandaalit kesäksi ja hiukan mietin onko noilla mukava kävellä pidempään, vaikka sovittaessa olivatki mukavat. Mun pohdinnat osottautuivat kuitenkin turhiksi, kun nuo olivat mulla käytössä Egyptissä ja olivat oikein mukavat ja kivat sandaalit! Odotan jo kesää ja noiden käyttämistä. Mulla on muutama ihan kiva lompakko, mutta ihan kiva ei riittänyt ja kun näin tuon suloisen lompakon oli se vain pakko ostaa! Tuo väri, rusetti sekä lompakon koko tekivät muhun vaikutuksen. Sandaalit sekä lompakon ostin Rainbow nimisestä liikkeestä. Koko reissun suosikki ostokseni on kuitenkin tuo reppu! Tuo kuuluu niihin rakkautta ensisilmäyksellä ostoksiin! Tuo on täydellinen juuri mulle, niin mun tyylinen ja niin ihana. Olen käyttänyt tuota reppua niin reissussa kuin arjessakin enkä usko, että täydellisempää reppua on. Century 21:sta löysin tuon repun ja sekin oli alennuksessa puoleen hintaan.

Mitä tykkäsitte ostoksista?😊 Haluatteko seuraavaksi lukea kuulumisiani vai seuraavista matkakohteista? Mulla on kolme päivää vapaata ja kaikkea kivaa tulossa, joten toivotan oikein ihanaa viikonloppua kaikille!😘

12 kommenttia:

  1. Toi reppu pisti mullakin heti silmään näistä sun ostoksista :D Aivan ihana! ♥ Mulla on hakusessa joku kiva reppu ja tollasen kelpuuttaisin itselleni kyllä milloin vain :)

    Ihana kasa kosmetiikkaa<3 Sephora on kieltämättä hyvin koukuttava kauppa :D Bath & Body Worksistä löytyy ihan superkivoja tuotteita ja ai vitsit niiden tuoksua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo reppu on kyllä vaan niin söpö ja ihana :D<3 Toivottavasti löydät jonkun kivan repun!:) En ole vuosiin käyttänyt reppua ja nyt taas haluan vaan käyttää reppua!

      Mä oon myös tyytyväinen mun kosmetiikka ostoksiin :) Sephora on ihana kauppa, aion tulevaisuudessakin ostaa sieltä meikkejäni. Ja Bath&Body Worksin tuotteet ovat niin ihanan tuoksusia, olisin voinut ostaa ne kaikki!<3

      Poista
  2. voi miten ihania ostoksia, varsinkin nuo vikan kuvan jutut pisti mulla silmään! <3 tosi ihania ja sun näköisiä :) ja hei, maksihame!! hauskaa nähdä sulla sellainen, eli kuvia odotellessa ;) ja en osaa päättää kumpi postaus ensin, uudet matkakohteet kiinnostaa valtavasti mutta niin myös sun kuulumiset <3 pahoittelut kun en oo harjoittelusta, töistä ja koulusta johtuen ehtinyt laittaa viestiä, mutta yritän tänä viikonloppuna ehtiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Nuo viimeisen kuvan ostokset ovat myös mun lempparit :) Kiva kun oot tuota mieltä! Juu pitää kesällä viimeistään ottaa kuvia tuo maxihame päälle, yllättävän hyvin se sopii mulle :D Ja pitää itse tässä miettiä kummasta tekee ensimmäiseksi postausta. Eei se mitään, vastaile kun kerkeät <3:)

      Poista
  3. Oi vitsit mitä ostoksia, varsinkin toi reppu ja lompakko ♥ Tuollainen vihreä on just nyt myös mun mieleen, en ois ikinä uskonut että tykästyisin siihen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Nuo on kyllä ihanat <3 Juu tuo vihreä on mullekki sellainen väri, josta en uskonut innostuvani, mutta nykyään tykkään siitä tosi paljon :D

      Poista
  4. Onpas kivoja ostoksia, tuo viimeisimmän kuvan reppu on kyllä todella ihana! <3 Niin kiva kuosi ja tuo on niin näpsäkän kokoinenkin :) Itsekin etsin tässä jotain vähän hienompaa reppua, saa nähdä tuleeko sellainen jossain vaiheessa vastaan.

    Mä lukisin mielelläni postauksen seuraavista matkakohteista, mutta jään silti innolla odottelemaan, mitä aiot julkaista seuraavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo reppu on kyllä niin ihana ja juuri sopivan kokoinen(mahtuu kaikki tarvittava) <3 Toivon, että löydät jonkun kivan repun!

      Katsotaan tosiaan mistä postailen seuraavaksi ;)

      Poista
  5. Tosi kivoja ostoksia! Omaa silmää miellyttivät etenkin nuo paidat, aivan ihania <3

    http://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Voi miten kivoja ostoksia, tuo rusetti lompakko/laukku on ihana! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥