tiistai 7. maaliskuuta 2017

Tiistain positiiviset

Heii! Tänään kerron teille hiukan mun kuulumisia ja tämän hetken iloisia juttuja!😙 Tässä on aika paljon ollut kaikenlaista, mutta haluan keskittyä ehdottomasti niihin hyviin juttuihin. Joten eiköhän aloiteta!
💜Egypti. Mainitsinkin, että lähden Egyptiin työmatkalle. Tarkemmin sanottuna lennämme Luxoriin ja olemme neljä päivää Niilin risteilyllä. Sen jälkeen lennämme vielä Kairoon kolmeksi päiväksi. Lähden siis ensi viikolla ja hiukan alkaa jännittämään! En ole koskaan ennen ajatellut Egyptiä matkakohteena, joten mielenkiintoista lähteä sinne. Tämä ei ole mulle lomamatka, vaan teen töitä kokoajan, mutta todella kiva kokemus mulle!😊

💜Ripsienpidennykset. Mulla oli kausia kun halusin kovasti ripsienpidennykset ja sitten taas en halunnutkaan. Mutta nyt päätin, että mä kokeilen niitä ja kyllä mä oon tykännyt todella paljon! Nämä ovat todella kauniit ja helpot.

💜Kissakahvila. Käytiin Jasun kanssa viime viikolla kissakahvila Helkatissa. Kahvila oli oikein viihtyisä ja siellä sai herkullista ruokaa sekä silitellä suloisia kisuja. Pitää mennä ehdottomasti uudelleen😻
💜Uudet työt. Aloitin viime viikolla työt vanhusten parissa ja olen iloinen kun nyt vähän pidempi aikainen sijaisuus. Ja tykkään työskennellä vanhusten kanssa. Lisäksi mulla on myös toinen työ kehitysvammaisen tytön tukihenkilönä, joka on myös mielenkiintoista työtä. Eli töitä riittää, mutta se on vaan hyvä asia!

💜Oliivinvihreä. En ole varma onko oikea sana oliivinvihreä vai maastonvihreä, mutta olen ihastunut nyt kyseiseen väriin. Se on mun mielestä jotenkin ihana väri😄 Nykistä tuli ostettua sen värisiä vaatteita ja se on jotenkin kivaa vaihtelua mustalle, harmaalle ja valkoiselle.

💜Kukat. Kukat piristävät niin paljon arkea ja nyt olen ostanutkin paljon enemmän kukkia kuin yleensä. Tulppaanit ovat niin keväisiä ja ruusut ovat mun ikuisia suosikkeja.
💜Kosmetiikka. Oon nyt ostellut aika paljon kaikkea kosmetiikkaa. Sain myös lahjaksi pitkään haaveilemani Urban Decay Naked 3 paletin, joka on ollut aina käytössä kun on ollut tarvetta luomivärille! Myös Organic Shopin tuotteet ovat päässeet testiin ja olen aivan ihastunut😍

💜Hieronta. Oon käynyt nyt muutaman kerran hieronnassa ja siitä on ollut oikeesti apua. Tulee niin hyvä olo ja kivut ovat helpottuneet.

💜Tulevat matkat. Ollaan suunniteltu Joonaksen kanssa reissuja toukokuulle ja kesäkuulle. Toivotaan, että ne toteutuvat. Matkojen suunnittelu on niin ihanaa ja niistä haaveileminen vielä ihanempaa😊

Mukavaa tiistaita kaikille! 💕

14 kommenttia:

  1. Ihana postaus ♥ Tuli niin hyvälle fiilikselle :) Oli niin kiva käydä sun kanssa tuolla kisukahvilassa, mennään joskus uudestaankin<3 Ja edelleen ihan huippujuttu toi Egyptin työmatka ja muut työt mitä oot saanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi ihana kuulla että tuli hyvä fiilis :)<3 Jep, oli kyllä tosi kiva käydä siellä ja mennään ihmeessä uudestaakin! Tuo Egypti ja muutenkin työt on kyllä niin kiva juttu :)

      Poista
  2. Siis apua, EGYPTIIN! Ihana kohde, mitenköhän tämä on mennyt multa ihan ohi. Ihanaa matkaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kuin maininnut vaan siitä yhdessä postauksessa eli ei ihme jos meni ohi :D Kiitti paljon!<3

      Poista
  3. Super ihania juttuja ♥ Mä ostin maanantaina myös tuon Organic shopin vadelmakuorinnan kun sitä oli viimein tullut ja eilen tesmasin, voi vitsi miten IHANA se oli <3 Ja äskettäin kuolasin Urban Decay Naked 3 palettia nettikaupasta haha, pitäisiköhän pistää itse tilaukseen se smoky paletti, kun mulla kuitenkin on vielä Naked 2 hyvin jäljellä - tosin siinä Naked 3 paletissa on muutamia aivan ihania mitä ei kakkosesta löydy 8)
    Ja itse olen muuten ekaa kertaa menossa maanantaina ottamaan ripsienpidennykset - ne oli joskus vuosia sitten haaveissa mutten uskaltanut ottaa kun pelottaa että oma ripsi menee kököksi, mulla on kuitenkin aika näyttävät räpsyt kun pistää ripsarin. Reissussa haluan kuitenkin mennä helpolla niin käyn moiset nyt ottamassa sinne ja noh.. testataan, jännittää;) Hei en malta odottaa mitä reissuja te olette suunnitelleen ♥ Kerro ihmeessä pian meillekin;)<3 Ihanaa viikkoa Niina ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Tuo vadelmakuorinta on kyllä niin ihana, aion varmaan myös muitakin tuotteita kokeilla kun tykästyin niin noihin tuotteisiin:) Tuo Naked 3 paletti kannataa ehdottomasti hankkia jos on yhtään tarvetta sellaiselle paletille! Siinä on tosi ihania sävyjä <3 Niissä taitaa olla jonkin verran eroja, mutta tosiaan suosittelen :)

      Oii, toivotaan että tulee kivat ripset! Mä itse olen ainakin tykännyt näistä, nämä ovat kauniit ja helpot :) Reisussa on kiva kun ei tarvitse juurikaan meikata kun on nuo ripset. Kannattaa ainakin kokeilla, uskon että sulle sopii hyvin ja tykkäät :) Hihi, kerron sitten kun on varailtu noita matkoja ja on varmoja juttuja! Kiitos samoin sinne <3

      Poista
  4. Ihanan positiivinen postaus. Egypti olis kyllä mielenkiintoinen kohde, toivottavasti nautit, vaikka onkin työmatka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Egypti vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, uskon että tykkään :) Kiitti <3

      Poista
  5. Ihanan positiivinen postaus, tätä oli kiva lukea! :) Vooi, miekin haluaisin taas tuonne kissakahvilaan, se oli kyllä ihana paikka kun viime syksynä siellä kävin ♥ Ripsienpidennykset helpottavat kyllä huomattavasti arkea ja sopivan mittaisina ne ovat todella nätit :) Vihaan vain sitä vaihetta ennen huoltoa kun ripsiä alkaa kunnolla tippumaan ja siellä täällä on muutama pitkä haiven sojottamassa eri suuntiin :D Tuo työmatka Egyptiin kuulostaa mielenkiintoiselta, samoin teidän reissusuunnitelmat tulevalle kesälle! Toivottavasti saatte ne onnistumaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, kiitos paljon! Ihana kuulla <3 Ainiin nyt muistinkin, että säkin oot käynyt siellä :) Se on kyllä ihana paikka, pitää mennä uudelleen joku kerta. Ripsienpidennykset helpottavat kyllä mun arkea paljon ja ovat mielestäni nätit :) Mulla ei oo kauheesti ripset tippuneet, vaan pysyneet siisteinä :) Harmi, että sulla ei oo yhtä hyvin pysynyt :/ Tuo työmatka on kyllä mielenkiintoinen ja toivon kanssa, että saadaan tulevat reissut onnistumaan <3 :)

      Poista
  6. Oi että työmatka Egyptiin kuulostaa kyllä ihan huikealle! Ja kiva kuulla, että paljon muutakin mukavaa on sulla meneillään nyt :)

    VastaaPoista
  7. Voi miten kiva postaus ja täällä myös yksi ripsipidennys fani, nyt olen pitänyt niistä pienen tauon ja pakko saada ne takaisin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Ripsienpidennykset ovat kyllä tosi kivat, toivottavasti saat ne pian takaisin!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥