lauantai 18. maaliskuuta 2017

New York Top 10

Moikka! Ja terveiset Egyptistä😊 Ei ole matka mennyt ihan suunnitelmien mukaan ja kaikkea ikävääki on sattunut. Jokainen päivä on ollut täynnä ohjelmaa ja tulee nähtyä paljon kaikenlaista, joka on kyllä kiva. Pääsette kuulemaan reissusta enemmän myöhemmin, silkä nyt tämän postauksen aiheeseen, joka on top 10 juttua New Yorkista. Olisin voinut listata enemmänkin, mutta mun mielestä tuo kymmenen on hyvä määrä. Muutama sama tuli kuin Roomastakin, mutta ei se haittaa😉
1. Ystävälliset ihmiset
New Yorkissa oli todella ystävällisiä ihmisiä. Palvelu oli kaikkialla hyvää ja kaikkialla kysyttiin aina mitä kuuluu ja juteltiin niitä näitä. Myös muualla kuin asiakaspalvelussa amerikkalaiset olivat ystävällisiä ja rupesivat höpöttelemään. Mulle tuli vähän sama fiilis kuin Englannissa, kun sielläkin on niin ystävällisiä ihmisiä😙
2. Juustokakut
Mä rakastan juustokakkuja ja oikeestaan kaikkia kakkuja! New Yorkissa sai niin herkullisia kakkuja, että parempia en ole syönyt koskaan missään😋 Myös muut herkut kuten Cupcaket olivat tosi hyviä!
3. Shoppailu
New Yorkkia ei turhaan sanota shoppailijan paratiisiksi, sitä se todellakin on! Kauppoja on joka lähtöön ja myös edullisia vaateliikkeitä löytyy kadun varsilta. Vaatteita on kaupoissa niin paljon, että aikaa niiden koluamiseen menee tuntikausia😁 Mun lempikauppoja New Yorkissa olivat Sephora ja Century 21. Kauppoja tuolla on kyllä niin paljon, että varmasti löytyy kaikille jotain.
4. Lätkäpelit
Mä olen enemmänkin futisfani kuin lätkäfani, mutta olihan nuo NHL-pelit ihan huikea kokemus😯 Käytiin katsomassa kahta eri peliä ja molemmissa oli hyvä tunnelma sekä itse pelit jännittäviä. Kyllä suosittelen jos Amerikkaan menee niin käy katsomassa ainakin yhden lätkäpelin!
5. Luistelu
En ollut luistellut vuosiin ennen kun luistelin pitkästä aikaa Nykissä. Oli hieno kokemus luistella Central parkissa pilvenpiirtäjien keskellä😏Tykästyin myös luisteluun, se oli oikeesti aika hauskaa!
6. Auringonlaskut
Näimme muutaman ikimuistoisen auringonlaskun Nykissä ja ne olivat sellaisia hetkiä, jotka muistan varmasti aina! Ne olivat niin kauniita hetkiä kun aurinko laski pilvenpiirtäjien taakse😍Eli ehdottomasti kannattaa etsiä mukava paikka jossa ihastella auringonlaskua.
7. Nähtävyydet
New Yorkissa oli niin paljon nähtävää ja koettavaa! Mä tykkäsin nähtävyyksistä, koska niitä oli niin paljon ja ne olivat myös niin tunnettuja sekä kauniita. Chrysler Building oli pilvenpiirtäjistä mun lemppari. Tykkäsin myös Central parkista, Brooklyn Bridgestä ja oikeestaan kaikesta😄Vaikea sanoa muutamaan suosikkia kun kaikki oli niin kaunista ja jännittävää.
8. Karkkikaupat 
Jos Nykissä on paljon vaatekauppoja niin on myöskin karkkikauppoja! Olen karkin ystävä ja tuolla on niin ihania karkkikauppoja😛Jonkun verran tuli ostettua myös niitä karkkeja, mutta enemmän kävi vaan ihastelemassa niitä suloisia karkkikauppoja.
9. Puistot
Vaikka New York on täynnä pilvenpiirtäjiä ja rakennuksia, niin siellä on ihanasti tehty pieniä puistoja keskelle kaupunkia. Me pysähdyttiin muutamia kertoja jonkin puiston penkille lepuuttamaan jalkoja. Oma suosikkini oli City Hall Park, se oli niin kaunis ja täynnä suloisia oravia!🙉
10. Tunnelma 
Kaupungissa oli mielestäni ihana tunnelma! Ei yhtään niin kiireinen kuin olin luullut eikä ihmisiä ollut mitenkään liikaa. Mitenkään liian rento tunnelma ei ollut, mutta kuitenkin mukava. Ihmiset iloisia, kaupunki niin täynnä elämää ja jokainen hetki ikimuistoinen💕

12 kommenttia:

  1. Allekirjoitan noi ystävälliset ihmiset ihan täysin. Joka puolella oli niin ystävällisiä ihmisiä, paitsi asiakaspalvelutilanteissa niin ihan kadullakin :) Meidän Miamin hotellin respassa oli ehkä ystävällisimmät aspat ikinä, en oo koskaan aiemmin saanut yhtä hyvää palvelua mitä siellä!

    Tosta shoppailusta oon ehkä sen verran eri mieltä, että mun mielestä Nykissä oli jotenkin tosi vähän varsinaisia vaatekauppoja. Tai niitä siis oli pilvin pimein ja joka toisessa kadunkulmassa komeili H&M, Zara tai Forever 21, mutta mun mielestä ne kaupat oli just niitä samoja aina :D Toki sitten löytyi niitä kalliimpia merkkivaatekauppoja pilvin pimein, mutta ehkä me ei vaan osattu bongata niitä vaatekauppoja sieltä, kun löydettiin aina vaan niitä samoja tiettyjä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuolla oli kyllä niin ystävällisiä ihmisiä! :) Ihana kuulla, että tekin saitte hyvää palvelua kaikkialla! New York on täynnä vaatekauppoja, ne pitää vaan löytää. Mäkin ihmettelin missä ne on, mutta ympäri kaupunkia on semmosia katuja mistä löytää :) Esim Brooklynissa todella iso ostoskatu.

      Poista
  2. Voi NYC! <3 Olis niin hirveä hinku takas... hyvä postaus<3

    VastaaPoista
  3. Nää vinkkipostaukset on ihan huippuja. Ite oon järkyttävä jääkiekkofani ja jos joskus jenkkeihin asti päädyn niin se, että mennään änäri peliin on ensimmäisenä listalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan peliä. Se oli mullekkin todella upea kokemus vaikken ole edes lätkäfani :D

      Poista
  4. Nää on kyllä niin kivoja postauksia ♥ New York kuulostaa koko ajan vain enemmän käymisen arvoiselta paikalta, pakko päästä! Mä varmaan sekoaisin noissa karkkikaupoissa kun oon tällänen kunnon herkkuperse :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Juu New York on todellakin käymisen arvoinen paikka <3 Mä voin kuvitella jo sut sekoomassa tuolla :D

      Poista
  5. Ihania kuvia ja oli myös ihana lukea sun lemppariasioita tuolta matkalta :) Tällaiset postaukset on mun mielestä todella mielenkiintoisia, koska on kiva tietää, mitä mieltä reissaaja on tietynlaisista asioista. Katsotaan jos itse tulen koskaan kokemaan reissua New Yorkiin, oma sydän kun halajaa takaisin Japaniin niin paljon!

    Olisi myös kiva nähdä, mitä kaikkea sulta lähti mukaan tuolta! Ostospostaukset on mun mielestäni aina niin kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! <3 Ihana kuulla, että tykkäsit :) Mä tykkään itse myös vastaavista postauksista, nämä ovat mielenkiintoisia! Suosittelen kyllä New Yorkkia, se on ihana paikka <3 Uskon miten paljon haluat takaisin Japaniin :)

      Juu pitää tehdä ostospostaus jossain vaiheessa! Oon samaa mieltä :)

      Poista
  6. Sun kuvat on vaan niiiin upeita *_* <3 Tekis niin mieli lähtee nykkiin uudestaan *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Niin munkin tekisi mieli lähteä, niin ihana kaupunki :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥