tiistai 21. helmikuuta 2017

Unelmieni kaupunki

Hello! Ja mukavaa alkanutta viikkoa. Palattiin sunnuntaina meidän reissusta ja vitsi oli kyllä huikee reissu! Kaupunki täynnä elämää, valoloistoa, ystävällisiä ihmisiä, toinen toistaan upeampia paikkoja. Sanat ei riitä kuvaamaan New Yorkkia. Enkä tiedä edes mistä alottaisi? Mulla on niin paljon kerrottavaa matkasta, varmaan kyllästymiseen asti😁 Enkä mä pitkää aikaa kerkeä kotona olemaan kun lähden noin kolmen viikon päästä Egyptiin töiden merkeissä. Aika siistiä, vaikka tuo reissu ei ole mulle loma vaan oon periaatteessa kokoajan töissä. Mutta puhutaan tänään kuitenkin New Yorkista😊

Tästä tulee tälläinen fiilistelypostaus, myöhemmin tulee enemmä infoa matkasta. Lennot sujuivat hyvin, vaikka kahdeksan tuntia koneessa oli hiukan tylsää. Kattelin leffoja, kirjoitin postauksia, luin kirjoja ja olin vaan. En ole ennen matkustanut Euroopan ulkopuolelle, mutta vaikka Amerikkaan asti matkustettiin, en tuntenut olevani edes kovin kaukana kotoa. New York tuntui heti niin tutulta eikä edes niin suurelta. Johtuu varmaanki siitä kun niin monissa elokuvissa ja sarjoissa nähnyt kaupunkia sekä tietenkin mun unissa😉
Pari ensimmäistä päivää kärsin aikaerosta. Ensimmäisenä aamuna herättiin viideltä pirteänä ja seiskalta oltiin jo menossa. Illalla väsytti ihan kamalasti ja toisena päivänä oli huono olo. En antanut tuon rasituksen kuitenkaan vaikuttaa matkaan. Täällä Suomessa mulla ei oo ollut mitään ongelmia aikaeron kanssa.

Aluksi oli vaikee uskoa, että mä tosiaan oon New Yorkissa. Ihmettelin kaupungin vilinää, tuijottelin korkeita taloa ja otin miljoona kuvaa. Joka kerta tää kuvien valitseminen on hankalaa, koska haluaa säästää tuleviinki postauksiin niitä hyviä kuvia jne.. Ei sitä vieläkään tajua, että tuolla mä tosiaan olin. Aika meni niin nopeasti! Kuin yhdessä hetkessä. Mä nautin jokaisesta hetkestä, jopa niistä vaikeista. Me kerettiin tekemään reissulla kaikki mitä haluttiin ja vielä enemmänkin! Kerron seuraavassa New York postauksessa enemmän missä kaikkialla käytiin jne😊

New Yorkissa mut yllätti korkea hintataso, vaikka tiesinkin Nykin olevan kallis. Ystävälliset ihmiset olivat kaupungissa yksiä parhaimpia asioita! Saatiin hyvää palvelua kaikkialla ja mulle jäi hyvä vaikutelma amerikkalaisista. Haaveilen jo uudesta reissusta Amerikkaan😍 Myös uudet paikat, semmoiset mistä en ollut kuullutkaan tai nähnyt missään yllättivät mut. Suloiset oravat ja kauniit graffitit olivat reissulla myös mun mieleen. Ja ne kaikki kaupat! En voinut ees kuvitella sellaisia tavaramääriä. No onneksi saatiin kaikki tavarat sentään takaisin Suomeen, tuli hiukan shoppailtua🙈 Ruoka New Yorkissa oli ihan hyvää, mutta kallista! Käytiin monesti vain halvoissa paikoissa ja nyt on kyllästyminen pizzaan ja hamppareihin.
Sää oli vaihteleva. Välillä oli kylmä, välillä lämpimämpää. Onneksi vain yhtenä päivänä satoi ja meillä oli sopivasti vaatetta mukana joten pärjättiin hyvin. Haluaisin kyllä joskus kokea esimerkiksi keväisen New Yorkin, voisi olla hiukan erilaista kuin nyt. Turisteja oli mun mielestä aika vähän kaikkialla ja kaupungillakin tuntui olevan suhteellisen vähän porukkaa. Eli helmikuussa on ihan jees aika matkustaa Nykiin!😙

Me käveltiin joka päivä todella paljon ja jalat olikin kipeänä. Ei tuo reissu kauhean rentouttava ollut, mutta sain kokea mun pitkäaikaisen unelman vihdoinkin, vielä mun rakkaan kanssa💗Ikävä kaupunkiin on kova, mutta nyt tiedän ettei mitkään unelmat ole mahdottomia. Palaillaan taas reissupostausten parissa!

18 kommenttia:

  1. Oi vitsit<3 Tää postaus oli aivan ihana vaikka toikin mulle ihan äärettömän suuren kaipuun päästä takaisin tonne :D Tossa kaupungissa on vaan sitä jotain, mitä ei pysty edes sanoin kuvaamaan. Jotenkin kaikki on niin suurta ja "ihmeellistä" tuolla :D Mäkin kiinnitin huomiota siihen, kuinka ystävällisiä ihmiset tuolla olivat :) Tonne täytyy ehdottomasti päästä vielä joskus takaisin ja muutenkin Jenkeissä olisi niiin monta eri paikkaa, missä haluaisin päästä käymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mulla on myös tuonne niiin kova ikävä :(<3 Ja oon samaa mieltä, tuossa kaupungissa on sitä jotain ja se pitää vain itse kokea ;) Munkin mielestä kaikki oli suurta ja ihmeellistä, mutta samalla myös tuttua ja turvallista. Ihmiset tuolla olivat niin ihania <3 Mä toivon myös, että pääsisin tässä jossain vaiheessa takaisin ja haluaisin käydä myös muualla Jenkeissä!

      Poista
  2. voi apua tuo pikku orava on maailman söpöin!!! ♥♥ ihan huikee kuva, vau! muutenkin tosi ihania kaikki nämä reissukuvat, en malta odottaa lisää :') teidän reissu vaikuttaa niin onnistuneelta, ja ihanaa kun sait toteuttaa pitkäaikaisen unelmasi :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii on!! <3 Siis se oli niin suloinen, söi vaan ja poseeras samal :D Tuolla oli ihan erilaisia oravia kuin Suomessa, paljon isompia ja joteki suloisempia. Olin niin innoissani niistä haha :D Kiitti paljon, ihana kun tykkäät <3 Ja lisää on tulossa ;) Mä oon myös tosi happy kun vihdoin pääsin tuonne!

      Poista
  3. Oi niiin ihania kuvia ja oon niin onnellinen sun puolesta, kun oot saanut kokea sun unelmien kaupungin ♥ Innolla lueskelen enemmänkin postauksia nykistä ja haaveilen omasta reissustani sinne sitten joskus :) Tuo hintataso on kyllä varmasti korkea varsinkin niillä suosituimmilla alueilla ja varsinkin noin isoon kaupunkiin mahtuu monen hintaisia juttuja :/

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <3 Mä oon myös todella onnellinen kun vihdoin pääsin tuonne :) Enemmän postauksia on ehdottomasti tulossa, haluan inspiroida muitakin matkustamaan tuonne! Juu hintataso on korkea, mutta kyllä niin edullisiakin ruokapaikkoja ja kauppoja sitten löytyi :)

      Poista
  4. Ihanaa, että tulit jo näin nopeasti kirjottelemaan teidän reissusta, näitä postauksia on nimittäin odotettu ♥ Ihania kuvia valitsit tähän, oon kyllä niin kade tosta reissusta! Mutta myös onnellinen sun puolesta, että vihdoinkin sun unelma toteutui :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oli ihan pakko tulla! :) Ja kiitti, koitin valita mahdollisimman hyviä kuvia. Kyllä sä vielä tuonne pääset, usko mua <3 Ihana kuulla :)

      Poista
  5. Ihanaa ihanaa ♥ Mahtavia kuvia ootkin räpsinyt, aij että mä haluan tuonne takaisin:D Vaikka sitä tietää etttei tuollainen loma niin rentouttava ole, niin silti sinne vaan halajaa takaisin.:) Lisää postauksia ja juttuja Nycistä odottelen innolla! Lisäksi mua alkoi toi Egypti kiinnostaa, siitä olisi hauska kuulla miksi sinne, jos vaan saat kertoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, kiitti kovasti! <3 Toivottavasti päästään vielä molemmat tuonne takaisin :) En tunne, että olisi juurikaan jäänyt jotain näkemättä, haluan vain kokea kaiken uudelleen :D Juu rentouttava ei ole, mutta kaikkea muuta sitten <3 Lisää postauksia on tulossa! Ja lähden Egyptiin asiakkaan avustajaksi :)

      Poista
  6. Voi oon niin iloinen että pääsit toteuttamaan unelmasi ja sait kokea Nykin! <3 Teidän matka kuulostaa kyllä ihan huipulta, ja instan puolella jo kuolasinkin kaikkia niitä ihania kuvia :D Hyvä palvelu on kyllä sellainen asia, mihin kiinnittää huomiota ulkomaillakin, ja sen puuttuessa ei vaan tee mieli enää mennä samoihin paikkoihin.. Kiva että teille oltiin kuitenkin koko ajan ystävällisiä ja siulle jäi amerikkalaisista hyvä fiilis :) Ja vitsi tuo orava-kuva!! Ihana :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon Tuuli, tosi ihana kuulla! <3 Matka oli kyllä ihana ja haha Instaa tuli kyllä lisättyä tavallista enemmän kuvia :D Juu mä tykkään hyvästä palvelusta ja tuolla todellakin sai sitä hyvää palvelua :) Toki siellä saadaan palkka tipistä, eli jos olet törkeä tai muuta niin turha odottaa hyvää tippiä :D Mutta tosiaan kaikki oli ystävällisiä ja muuallakin kuin ravintoloissa/kaupoissa amerikkalaiset olivat ystävällisiä ja alkoivat monesti höpöttelemään vaan jostain :) Tuo orava on ihan paras, en kestä!!<3

      Poista
  7. oooo mitä kuvia!! Tuonne on kyllä pakko päästä joskus!!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Toivottavasti pääse tuonne vielä <3

      Poista
  8. Vautsi mitä kuvia! <3 Ihana kuulla, että teidän reissunne meni hyvin, eikä tapahtunut mitään dramaattista! Jäänkin tänne innolla odottelemaan tulevia matkapostauksia tästä teidän New Yorkin reissusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Reissu meni hyvin ja eikä mitään sen kummempaa tuolla tapahtunut :) Jee kiva kuulla!

      Poista
  9. ihania kuvia kyllä :) Mahtava että oot päässyt käymään tuolla. Vois olla myös keväällä/kesällä hienon näköinen kaupunki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja niin on! Mä uskon myös, että keväisin/kesällä on vielä hienompaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥