maanantai 13. helmikuuta 2017

Rooman ostokset

Heippa! Ja terkkuja New Yorkista😊 Unohdin tosiaan kokonaan viime postauksessa kertoa, ettĂ€ lĂ€hdetÀÀn reissuun piakoin. Mutta tÀÀllĂ€ ollaan ja ihanaa on! Jos haluatte seurata meidĂ€n reissua, niin Instagrammista löydĂ€tte mut nimimerkillĂ€ ddeepstar 😉Mulla on niin paljon postauksia tulossa, ettĂ€ pÀÀtin julkaista tĂ€mĂ€n luonnoksissa olleen postauksen vaikka olenkin matkalla. TiedĂ€n, ettĂ€ ostospostaukset ovat suosittuja ja monia kiinnostaa mitĂ€ bloggaajat matkoiltaan ostavat. Joten katsotaan mitĂ€ reissulta tarttui mukaani😊
Olen vasta nyt tykĂ€stynyt Sephoraan, hiukan hitaasti, mutta sitĂ€kin varmemmin! Aion ehdottomasti kĂ€ydĂ€ Sephrossa jatkossakin, sillĂ€ tuo Sephoran oma merkki on mielestĂ€ni todella hyvĂ€. Mulla ei ole yhtÀÀn huultenrajauskynÀÀ, joten tuollainen tuli enemmĂ€n kuin tarpeeseen. Tuo kynĂ€ on todella hyvĂ€, kestÀÀ huulilla hyvin. Ostin saman sĂ€vyisen huulipunan kynĂ€n kanssa. SĂ€vy on ihana, mutta huulipunan lĂ€htiessĂ€ pois huulilta nĂ€yttĂ€vĂ€t huulet hiukan hassuilta😁 Myös ripsari tarttui mukaan ja olen tykĂ€nnyt siitĂ€. SillĂ€ saa pitkĂ€t ja tuuheat ripset nopeasti! Kynsilakan ostin Yves Rocherilta, tuollainen neutraali sĂ€vy on hyvĂ€ mulle vaikkei nyt enÀÀ tulekkaan niin usein kynsiĂ€ lakattua.
TĂ€mĂ€n ihanan paidan ostin Zuiki nimisestĂ€ liikkeestĂ€! Oon Star Wars fani ja tĂ€mĂ€n paidan nĂ€htyĂ€ni nappasin sen heti mukaani😍 Tuo R2-D2 on vaan niin suloinen!
Zara on toinen kauppa johon olen nyt vasta tykĂ€stynyt. Tuo hame on siis Zarasta ja niin kiva!😊TyylikĂ€s, mutta rento. Sukkahousut ovat TezenistĂ€, josta saa hyviĂ€ sukkahousuja edullisesti.
MÀ tarvitsin jotain juhlavampaa jouluksi. En tiennyt Alcott nimisestÀ kaupasta Roomassa mitÀÀn, mutta nÀhtyÀni tÀmÀn neuletakin(vai miksiköhÀn tuota kutsuisi) nÀyteikkunassa halusin tÀmÀn! Jopa yksi nainen liikkeessÀ tuli kysymÀÀn mistÀ tuon löysin.Muutamissa juhlissa tuota kÀyttÀnyt ja tuo on juuri sopivan juhlava sekÀ sopii niin hameiden kuin housujenkin kanssa.
Tottakai perus turistin matkamuistot! Tuo pyrypallo on niin suloinen, olisi pitĂ€nyt alkaa kerĂ€mÀÀn noita jo aikaisemmin, mutta nyt on ainakin yksi muistona😊 MeillĂ€ on jÀÀkaappi ihan tĂ€ynnĂ€ magneetteja, mutta kyllĂ€ sinne vielĂ€ muutama mahtuu!

MitĂ€ tykkĂ€sitte ostoksista? Olen todellakin vĂ€hentĂ€nyt ostamista, mutta New Yorkissa se ei taida olla ihan niin helppoa😄 Palaillaan ihanat!😘

16 kommenttia:

  1. Sephoran meikit on ihan Ă€lyttömĂ€n hyviĂ€!♥ Ihana ostopostaus :')

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja ostoksia! Varsinkin toi paita on ihan mahtava :D
    MÀkin oon alkanut lÀmpenemÀÀn tolle sephoralle ja sinne on pakko paukata heti kun seuraavaksi reissuun pÀÀstÀÀn :) kiva kuulla kehuja tosta niiden omasta merkistÀ :) pitÀÀkin sitte ostaa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi paita on kyllÀ niin paras:D
      Sephora on todella hyvÀ kauppa ja tuo Sephoran oma meikki on mun mieleen :) Joten suosittelen, hinnaltaan ei edes kamalan kalliita, mutta kuitenkin hyviÀ meikkejÀ.

      Poista
  3. voi miten ihania ostoksia ♥ hame ja tuo neuletakki varsinkin nĂ€yttÀÀ aivan ihanilta!! :) myös sephoran meikit on kyllĂ€ kivoja, voi ettĂ€ haluaisin sephoraan ostoksille. voin vaan kuvitella mitĂ€ kaikkea ihanaa sĂ€ new yorkista löydĂ€t ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!<3 Ne on molemmat tosi ihania :) Sephoran meikit on myös mun mieleen, toivottavasti pÀÀset pian sinne;) Ja kyllÀ tÀÀltÀ aika ihania juttuja on löytynyt<3

      Poista
  4. Kaikki on ihan tÀydellisiÀ ostoksia <3 *_*

    VastaaPoista
  5. oi kivoja ostoksia!! Varsinkin tuo hame aivan ihana<3 jaaa uuuu en malta oottaa sun postauksia nykistÀ1!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Tuo hame on kyllÀ ihana<3 Ja postauksia on tulossa!

      Poista
  6. Oii kiva, ettÀ teit postauksen, vaikka ootkin lomalla :) Kivoja ostoksia, noi meikit himottais muakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!:) TÀÀ oli luonnoksissa ja mulla on postauksia tulossa nii halusin vihdoin julkaista tÀmÀn;D Ja kiitos!:)

      Poista
  7. EikÀ, miten ihana hame!! <3 Ihanaa reissua teille ja kuulumisia tÀÀllÀ odottelen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!!<3 Ja kiitos paljon, kiva kuulla ettÀ odotat!;)

      Poista
  8. Tosi kivoja ja kÀytÀnnöllisiÀ ostoksia! Tuo R2-D2-paita on aivan mielettömÀn suloinen, ja voisin myös itselleni kaapata tuollaisen jos jostain löytÀisin :D Toivottavasti me pÀÀstÀÀn nÀkemÀÀn tuosta juhlavasta neuletakista parempaa kuvaa jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Juu tuo paita on ihana, tuollaisia varmasti löytyy jostain! Ja eiköhÀn tuo neuletakki joissain mun kuvissa vielÀ esiinny:)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥