maanantai 23. tammikuuta 2017

Rooma Top 10

Moikka!💕 En ole ennen tehnyt tĂ€llĂ€istĂ€ postausta matkoilta, mutta mielestĂ€ni tĂ€ssĂ€ on todella kiva idea. Eli kerron teille mun top 10 suosikki juttua Roomasta. Voi olla, ettĂ€ tulevaisuudessa teen myös vastaavia postauksia. Mutta aloitetaan!😊
1.Maisemat 
Roomassa oli niin paljon kauniita maisemia ja tÀssÀ on yksi mun suosikkini. Nuo sillat ovat niin kauniita! TÀmÀ kuva on otettu Castel Sant'Angelon vierestÀ, Tiber joen varrelta. TÀhÀn voisi mainita vielÀ tuon lÀmpöisen sÀÀn joka oli viimesinÀ pÀivinÀ.

2.Valot 
Roomassa joulu nĂ€kyi mielestĂ€ hyvin. Joulukuusia oli useassa paikassa ja upeita valoja nĂ€kyi myöskin. TykkÀÀn joulussa juuri kauniista valoista, joten nuo olivat ilo mun silmille😊

3.Panna Cotta
Olen tainnut hehkuttaa tuota Tonnerellon Panna Cottaa jo muutaman kerran, mutta tuollainen annos kelpaisi tĂ€nne vaikka heti!😋JĂ€lkkĂ€rit ja jÀÀtelö olivat muutenkin herkullisia Roomassa, suosittelen.

4.Villa Borghese
MÀ pidÀn kovasti luonnosta ja melkein jokaisessa reissussamme olen hinkunut johonkin puistoon! Villa Borghese on iso ja nÀyttÀvÀ puisto ja siellÀ pÀÀsee hyvin karkuun kaupungin hÀlinÀÀ. Tuolla oikeesti saa olla rauhassa. Tai ainakin me saatiin. Puistossa voi vuokrata pyörÀn, suunnata piknikille tai ihastella suloisia lintuja.

5. Sephora
Olen kĂ€ynyt muutaman kerran aikaisemminkin Sephorassa enkĂ€ ole ennen ostanut sieltĂ€ mitÀÀn. Nyt hakusessa oli muutama juttu ja tuoltahan ne löytyivĂ€t. En oikein ymmĂ€rrĂ€ kalliiden meikkien pÀÀlle, mutta Sephoran oma merkki Sephora on mielestĂ€ni hyvĂ€ ja meikit myös melko edullisiakin. KyllĂ€ tuonne suunnataan taas ensi reissulla, taisin vĂ€hĂ€n ihastua😍

6.A.S Roman peli
TÀstÀkin olen ennen maininnut, mutta kÀytiin tosiaan katsomassa Roomassa myös jalkapalloa. Musta on tullut itsestÀnikin pieni futisfani ja tÀmÀ oli kolmas kerta kun olen ulkomailla kattomassa futista. Varmasti menen myös tulevaisuudessa! PelissÀ oli ihan hyvÀ tunnelma vaikkei tÀynnÀ ollutkaan.

7. Rakennukset
MĂ€ fanitan myös rakennuksia! Olin missĂ€ tahansa, ihastelen vaan kauniita rakennuksia, oli ne nĂ€htĂ€vyyksiĂ€ tai ei. Oli hiukan vaikea valita kymmeniĂ€ kauniiden rakennusten joukosta tĂ€hĂ€n yhtĂ€ kuvaa, mutta valitsin tĂ€mĂ€n vaaleanpunaisen. Roomassa oli paljon nĂ€itĂ€ rakennuksia ja mĂ€ tykkĂ€sin😊

8. NÀhtÀvyydet
TÀmÀkin kaunis riemukaari kuului yksiin suosikki nÀhtÀvyyksiini Roomassa. Olen sanonut tÀmÀnkin aikaisemmin ja sanon vielÀ kerran.. Roomassa nÀhtÀvyyksiÀ riittÀÀ ja koko kaupunki on suuri nÀhtÀvyys. Varmasti jÀi meiltÀkin upeita nÀhtÀvyyksiÀ nÀkemÀttÀ, mutta jos tykkÀÀt nÀhtÀvyyksistÀ, tykkÀÀt Roomasta.

9. Auringonlasku
Tuo auringonlasku on mun mielessÀ varmasti aina. Olen myös auringonlaskujen ystÀvÀ, ne ovat vaan niin ihania hetkiÀ. Ja romanttisia. Roomassa on varmasti monta hyvÀÀ paikkaa katsoa auringonlaskua, mutta suosittelen kapuamaan Espanjalaisten portaiden huipulle.

10. YstÀvÀlliset ihmiset
Olin valmistautunut, ettĂ€ Roomassa olisi törkeitĂ€ ihmisiĂ€ ja huonoa palvelua. No ei ainakaan meidĂ€n kohdalla! Saatiin aina hyvÀÀ palvelua, tĂ€ssĂ€kin kuvassa tarjoilija nappasi kameran multa ja halusi ottaa meistĂ€ kuvan😊 Kaikkialla saatiin hyvÀÀ palvelua ja vaikka italialaiset osaavat olla törkeitĂ€, niin osaavat he myös olla ystĂ€vĂ€llisiĂ€ ja antaa hyvÀÀ palvelua.

16 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus!! + aivan ihastuttavia kuvia :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Mukava kuulla, ettÀ tykkÀsit :)

      Poista
  2. Ihana tiivistelmÀ kaikesta kivasta! Tosi ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus, tĂ€llĂ€istĂ€ listaa oli kiva lukea :) Ihana tuo auringonlasku, ei ihme, ettĂ€ se löytyy tĂ€stĂ€ postauksesta ♥ Noi rakennukset myös on tosi kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ihana kuulla ettÀ tykkÀsit! :) Tuo auringonlasku oli niin kaunis <3 Ja Roomassa oli paljon kauniita rakennuksia :)

      Poista
  4. TĂ€mĂ€ oli mun mielestĂ€ todella kiva tiivistelmĂ€ teidĂ€n reissustanne ja kaikesta siitĂ€, mistĂ€ itse pidit :) TĂ€llaisia voisi lukea tulevaisuudessa teidĂ€n muistakin matkoista! Ja sanon tĂ€mĂ€n (niin kuin lĂ€hes aina), mutta nĂ€mĂ€ kuvat on aivan ihania! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestÀ tÀmÀ oli hyvÀ tiivistelmÀ meidÀn matkasta ja aion varmaankin jatkaa nÀiden tekemistÀ :) Kiva kun tykkÀsit <3 Ja voii kiitos paljon! :)

      Poista
  5. Oi ihana postaus ♥ Tuo panna cotta nĂ€yttÀÀ Ă€lyttömĂ€n herkulliselle♥♥ Ja vĂ€hĂ€nkö ihana tarjoilija tuossa viimeisessĂ€ kohdassa :) Usein kuulee puhuttavan, ettĂ€ jossain on palvelu huonoa ja ihmiset törkeitĂ€, mutta sitten ne osaakin yllĂ€ttÀÀ :D Auringolaskut ja rakennukset ovat aina myös mun mieleen :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tuo panna cotta oli niiin hyvÀÀ, nam! :D Ja tuo tarjoilija oli tosi mukava, niinkuin muissakin paikoissa :) Ja meidÀt tuo hyvÀ palvelu yllÀtti kyllÀ tosiaankin, halusin ehdottomasti kumota tuon vÀitteen ettÀ italialaiset olisivat törkeitÀ! MÀ tykkÀÀn kanssa kovasti auringonlaskuista ja rakennuksista :)

      Poista
  6. Roomassa olisi kyllÀ kiva kÀydÀ! Kuulostaa ainakin hyvÀltÀ matkakohteelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rooma on matkakohteena todella ihana, suosittelen! :)

      Poista
  7. olipa hyvÀ postaus ja ihania kuvia!!:))

    VastaaPoista
  8. Aivan IHANA postaus, tĂ€llaisen voisin itsekin alkaa toteuttaa aina lomilta 8) Ja mikĂ€pĂ€ siinĂ€ jos palaa menneisiinkin matkoihin ja listaa top 10 juttua. Voin kyllĂ€ samaistua nĂ€ihin, etenkin maisemat, rakennukset ja nĂ€htĂ€vyydet Roomassa on se juttu unohtamatta sitĂ€ erilaista sanoinkuvailematonta tunnelmaa mikĂ€ on lĂ€hes koko ajan kun kaduilla kĂ€velee ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Heii sultakin olisi kiva lukea vastaavaa postausta, joten tee ihmeessÀ! :) Ja mukava lukea, ettÀ pystyt samaistumaan, juuri nuo kolme asiaa tekevÀt Roomasta niin ihanan <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥