tiistai 6. joulukuuta 2016

Hei mitä kuuluu?

Moikka ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Tänään ajattelin kertoa teille hiukan mun kuulumisia. Kaikenlaista ollut tässä ja ajattelin perinteiseen sydän tyyliin kertoa mitä mulle kuuluu :)

Rooma. Meidän matka on enää viikkojen päässä kun vielä hetki sitten siihen oli puoli vuotta aikaa! Matkan suunnittelua tulee tehtyä joka päivä ja aika hyvin ollaan jo selvillä Roomasta, kiitos ihanien blogien joista saa paljon tietoa :) Tämä matka saa hymyn joka päivä huulille, Rooma on ollut niin pitkään sellainen paikka jossa haluan ehdottomasti käydä.

Musiikki. Yksi päivä jonkin aikaa sitten kuuntelin yhtä bändiä joka on auttanut mua paljon. Se bändi oli Sum 41. Samana hetkenä mietin miten siistiä olis päästä katsomaan tuota bändiä livenä ja nyt on lippu maaliskuulle odottamassa! Jännää mennä yksin johonkin keikalle. Olin myös hetki sitten katsomassa Mikael Gabrielia ja olihan se aika ihana myös livenä.

Rohkeus. En tiedä mitä tähän kohtaan olisin laittanut, mutta mielestäni rohkeus sopii hyvin. En halua enää elää elämää niin, että en voi tehdä asioita koska jännitän. Mä oon kova jännittämään ja aina tarvinnut elämääni jonkun turvaksi johonkin. Nyt haluan tehdä asioita myös yksin. Haluan mennä keikalle yksin, haluan matkustaa yksin joskus tulevaisuudessa ja muutenkin ylittää itseni.
Jane. Muutamia viikkoa sitten Janen takajalat halvaantuivat ja tästä asiasta mulla on ollut todella kova huoli ja muutenkin paha mieli. Olen käynyt monta kertaa viikossa äidilläni jumppaamassa ja hengailemassa Janen kanssa ja parhaamme tehdään, että saadaan koiramme kävelemään taas. Toivon sydämestäni, että tämä onnistuu ja Jane tulee taas kuntoon.

Työ. Jee, olen saanut keikkaa myös lähihoitajana! Olen ollut tästä innoissani, koska saan vihdoin tehdä työtä johon olen itseni kouluttautunut. Etsin jatkuvasti oman alani keikkatöitä ja kerron teille luultavasti lisää töistäni kun se on ajankohtaista.

Läheiset ihmiset. Mulla on ihanin poikaystävä, paras perhe ja huippu ystävät! Mitään muuta ihminen ei voi oikeasti toivoa. Vaikka välillä on vaikeaa, niin on ihana kun on kulta kenen kainaloon kärpertyä, perhe jolle soittaa ja ystävä ketä nähdä. Oon niin onnellinen ihmisistä mun ympärillä.

Lukeminen. Oon iloinen kun nyt on aikaa enemmän lukea kun ei bloggaile niin usein eikä oo koulua. Oon lukenut aika paljon omaa alaani liittyviä kirjoja. Nyt oon lukenut mm. Kimmo Takasen Tunne lukkosi sekä saman kirjailijan toisen kirjan, Päästä irti. Molemmissa todella hyvää työskentelyä itsensä kanssa, suosittelen! Luin myös Error mielenhäiriöitä kirjan, joka liittyi paljonkin omaan alaani, koska nimensä mukaan siinä käsiteltiin mielen erilaisia häiröitä.

Tälläisiä kuulumisia tällä kertaa, palaillaan taas Helsinki aiheisen postauksen kanssa, johon saitte jo esimakua muutamasta kuvasta tässä postauksessa!♥

14 kommenttia:

  1. Olipas ihana lukea sun kuulumisia Niina<3 :) Oon niin kateellinen tosta Rooman matkasta! Rooma on ehdottomasti kaupunki, jonne haluan itsekin päästä käymään :) Itse asiassa tossa joku aika sitten kattelin viikonloppumatkoja juurikin Roomaan, ehkä mä keväällä sellaisen toteutan :) Ja hei, sun reissupostauksia odotellessa ;D

    Sum 41 on ollut myös mulle joskus aikoinaan aika tärkeä bändi ja ne biisit on auttaneet mua jaksamaan vaikeina aikoina :) En ookaan itse asiassa pitkään aikaan kuunnellut heidän biisejä, pitää varmaan fiilistellä taas joku päivä. Toivottavasti Janen jalat saadaan taas toimimaan, voin vain kuvitella kuinka kamala tilanne toi on teille :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, ihana kuulla! <3 Rooma on kyllä niin upea kaupunki, en malta enää odottaa matkaa :D Toivon todella paljon, että pääset matkustamaan Roomaan <3 Varaile ihmeessä matka, sinne pääsee edullisestikkin ;) Juu postauksia on varmasti tulossa :D

      Juu Sum 41 on niin ihana bändi <3 Kannattaa kuunnella :) Mä toivon kanssa, mutta on tässä onneksi edistystä tullut!

      Poista
  2. Olipa ihana postaus ♥ Tuo rohkeus -kohta pisti ajattelemaan, sillä itsekin olen kamala jännittäjä joka asiassa! Tosin viime vuosien aikana olen ylittänyt itseni useasti, kun olen lähtenyt mukaan sellaisiin juttuihin ja tehnyt asioita yksin, mitä en joskus osannut kuvitellakaan tekeväni :) Voi, onpa ikävä tuo Janen halvaantuminen - toivottavasti kuntoutuksesta olisi niin paljon apua että hän voisi vielä kävellä ♥ Ihanan tunnelmallisia nämä kuvat, mukavaa joulunaikaa sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Juu mä oon kanssa kova jännittämään, mutta nykyään oon kyllä paljon rohkeempi kuin ennen :) Todella hienoa kuulla Tuuli, että oot ylittänyt itsesti! Mä toivon myös samaa Janen kohdalla todella paljon <3 Kiitti ja samoin sinne! :)

      Poista
  3. Ihania kuvia ♥ Tuo laukku on niin kaunis! :) Paljon on mukavia juttuja sulla ollut lähiaikoina ja mukava lukea niitä blogistakin. Ihanaa, että käyt jumppaamassa Janea. Uskon, että ajan ja kuntoutuksen avulla tulee edistystä edes hitusen ja Jane pääsee takaisin jaloilleen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Tuo laukku on kyllä niin kaunis :) Juu kaikenlaista on ollut tässä viime aikoina, kivoja ja ei kivoja juttuja. Kuntoutus on kyllä auttanut jonkun verran onneksi <3 :)

      Poista
  4. Ihana postaus, kiva lukea sun kuulumisia taas ♥ Oon niin pahoillani tosta Janen tilanteesta, onneksi sillä on maailman parhain tuki vieressä<3 Ihana laukku sulla muuten näissä kuvissa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon <3 Niin mäkin olen, mutta parhaamme tehdään :) Juu tuo laukku on ihana <3

      Poista
  5. hyvä postaus ja varsinkin tuo rohkeus on kyllä niin hyvä ja totta. Itsekkin yrittänyt opetalla elämään täysillä ja niin että uskaltaisi ylittää niitä omia rajoja välillä :) Voi raukka Jane :/ toivottavasti tulee kuntoon<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos kovasti! <3 Tuo on kyllä sellainen taito jota tarvitaan ja elämässä on juuri tärkeää elää täysillä! :) Ja toivotaan, että tulee, on se jo parempi <3 :)

      Poista
  6. voi ei tuo janen tilanne, toivottavasti parantuu<3 Muuten kivoja kuulumisia ja kivoja kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivotaan <3 On se jo onneksi parempi :) Kiitti paljon!<3

      Poista
  7. Oi että, tästä postauksesta tuli kyllä niin hyvälle mielelle! ♥ Ihana tietää, että sulla on mennyt hyvin ja kohta lähdettekin jo Roomaan! Toivottavasti teidän reissustanne tulee hyvä ja mieleenpainuva :) Todella ihania kuviakin olit laittanut tähän, nuo kaksi viimeisimpää ovat kyllä mun ehdottomat lempparit. Ne on niin kauniin tunnelmallisia.

    Ja lukemisesta sen verran, että mulla olisi pari kirjaa, jotka saattaisivat kiinnostaa sua aika paljon! Liittyvät mielenhäiriöihin sekä muihinkin sairauksiin, joista voisit ehkä saada myös jotain irti :)

    Jenny Downham - Ennen kuin kuolen
    Jeffrey Eugenides - Virgin Suicide: Kauniina kuolleet
    Torey Hayden - Auringonkukkametsä

    Kannattaa lukaista, itse oon tykännyt jokaisesta, vaikka ovatkin omalla tavallaan hyvinkin ahdistavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! <3 Juu uskon, että reissusta tulee yksiä parhaimpia, Rooma on aina ollut sellainen paikka missä haluan käydä <3 Kiitti kovasti, mäkin tykkään noista kuvista :)

      Heii kiitti paljon vinkeistä, Torey Haydenin kirjat on mun lemppareita ja pitääkin lukea tuo Auringonkukkametsä jossain aiheessa. Myös nuo kaksi muuta pitää pistää muistiin ja lukaista jossain vaiheessa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥