lauantai 26. marraskuuta 2016

Upea Tukholma osa 2

Moikka! 💗 Tänään jatketaan taas Tukholma aiheisella postauksella. Meidän toinen päivämme alkoi herkullisella aamupalalla. Aamupalasta mulla ei ole valitettavasti kuvaa, mutta se oli täyttävä ja myös melko monipuolinen. Sitä olen aina miettinyt, että miksi joka paikassa pitää tarjota kahvia, joka maistuu oikeesti ihan myrkylle :D Mun aamuun kuuluu aina kahvi, mutta ulkomailla juon yleensä muutaman huikan kahvia ja se jää sitten siihen.

Hotellimme sijaitsi hyvällä paikalla, joten jätimme laukkumme hotelliin ja lähdimme kävelemään kohti keskustaa. Ulkomailla jalat kävellään aina kipeäksi, mutta mielestäni kävellen näkee kaikista parhaiten kaupungin. Tukholmassa jouluvaloja ei ollut vielä niin paljon esillä, joka harmitti, mutta onneksi joulukoristeita oli jonkun verran kuitenkin :) Käytiin Sephorassa heti kun se aukesi ja mä en ostanut mitään! Olen päättänyt, että en osta edes ulkomailta mitään mitä en oikeasti tarvitse. Näin säästää suuren summan rahaa eikä tarvitse stressata onko matkalaukku liian täynnä. Olisihan tuolla kaupassa ollut vaikka mitä ihanuuksia, mutta ehkä ensi kerralla sitten ;)
Tukholmassa oli paljon upeita rakennuksia joita oli mukava kuvailla! Pyörittiin ympäri keskustaa kuvaten ja päädyttiin jostain syystä taas vanhaan kaupunkiin. Haluttiin Sofian kanssa johonkin mahdollisimman korkealle kuvaamaan kaupunkia ja löydettiinkin sellainen paikka kuin Katerine Hissen. Tuo nimi vähän hämää, koska hissi ei ole tällä hetkellä käytössä. Paikkaan pääsee kuitenkin kätevästi myös kävellen, toki tuolla oli hiukan liukasta tuolloin kun aurinko lämmitti maata. Välillä mummotkin meni mun ohi kun kävelin niin hitaasti etten kaadu:D Mutta tuo paikka oli siitä kiva, että sieltä näki oikeasti hyvin koko Tukholman ja sieltä oli hyvät maisemat! Suosittelen :)

Lähdettiin aikaisin kohti lentokenttää, koska haluttiin käydä sielä syömässä Maxissa. Kaikki Maxit joita nähtiin keskustassa olivat aivan täynnä. Olihan toki se lentokentäkin, mutta sinne pääsi istumaan jopa! Max on mun mielestä maailman paras pikaravintola, sieltä saa todella hyviä hamppareita ;) Kasvishamppareitakin oli neljää eri vaihoehtoja, joista yksi oli vegaaninen. Aika siistiä mun mielestä! Käykää siis ihmeessä siellä jos menette Tukholmaan tai teillä on välilasku Arlandassa. Paljon parempi kuin perinteinen McDonals tai Burger King.
Meidän lento oli vähän myöhässä, mutta ei se haitannut. Aika meni nopeasti kentällä hyvässä seurassa ja odotinkin innolla kotiin pääsyä. Vaikka rakastan olla matkalla, on mun sydän aina Helsingissä ja kotona💖

Jos teillä on jotain kysyttävää reissusta niin kysykää ihmeessä! Ihanaa viikonloppua kaikille😍

23 kommenttia:

  1. niin ihania juttuja ♥ tykkään niin tukholmasta ja näistä ihanista talvisista ja jouluisista kuvista! en oo kuullutkaan maxista, mutta houkuttaa kyllä päästä testaamaan raflaa :) ja tuo on kyllä tosi hyvä periaate olla ostamatta reissustakaan mitään turhaa, tai sellaista mitä ei oikeasti tarvitse. reissussa kun on aina se vaara että iskee ostohulluus, ja tulee ostettua ihan liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ihana kuulla, että tykkäät! Juu jos tykkää pikaruuasta, suosittelen ehdottomasti Maxia :D Juu mulle tulee just tuo ostoshulluus matkoilla, mutta nyt olen päättnyt etten osta kuin sellaisia mitä tarvitsen tai sattuu oikeesti joku ihana tuote kohdalle :)

      Poista
  2. Oi miten ihania kuvia oot napsinut! Noi Starbucksin kakkupalat näyttää aina ihan taivaallisilta:D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! <3 Ja juu ne myös on ihan taivaallisia :D

      Poista
  3. Ihan valtavan kauniita kuvia taas kerran Niina! Sulla vaan on silmää tolle valokuvaukselle<3 :) Mä en oo koskaan kuullutkaan tosta Maxista, mutta täytyy ehdottomasti mennä syömään sinne joskus, kun taas pääsen Tukholmaan :)

    Haha aika jännä toi kahvi :D Mulla taas on kokemusta ulkomailla lähinnä laihasta kahvista. Nykissä olessa opin vihdoin juomaan kahvia ja meidän hotellissa se olikin oikeesti hyvää, mutta Miamissa kahvi muistutti oikeesti lähinnä teetä. Siis niin vetisen makuista ettei oo tosikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitti Linda kovasti kehuista! <3 Oon otettu :) Joo kannattaa mennä mikäli pikaruuasta tykkää ;) Joo siis joka paikassa jossa olen kahvia juonut ulkomailla se on ollut sellaista kamalaa myrkkyä :D Ei tosin liian laimeekaan kahvi oo mistään kotoisin! Kiva kuulla, että opit vihdoin juomaan kahvia, mä uskon että Nykissä voisikin olla hyvää kahvia:)

      Poista
  4. Ihania kuvia <3 Mä oon ollu niin laiska, etten oo päässy vielä edes editoimaan noita kuvia... :( Oli kiva vaan käppäillä ympäriinsä, ja pakko sanoa, ettei väsyttäny oikeasti ollenkaan! Ja se Maxin hamppari... Oon hehkuttanu sitä varmaankin kymmenelle eri henkilölle, ihanaa, että veganismi leviää pikaruokaketjuihin asti! <3 Ja siinä oot kyllä oikeassa, että vaikka kuinka onkin ihanaa matkustaa, oma koti on aina paras ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ja heii on sulla vielä hyvin aikaa ;) Noniin oli, se on ihan parasta! Maxissa oli kyllä niin hyvää hampparia, että.. :D <3 Toivottavasti pääsen taas joku päivä syömään sitä! Tuo on kyllä kiva, että vegaanisia tuotteita alkaa saamaan joka paikasta :) Koti on aina paras!

      Poista
  5. Oi vitsit miten ihania kuvia :) Sä saat Tukholmankin näyttämään vain koko ajan kiinnostavammalta :D Teijän reissu kuulostaa kyllä niin kivalta, vaikka olittekin tukholmassa aika vähän aikaa :) En oo ikinä kuullutkaan noista Maxeista, täytyykin joskus käydä kun tuonne suunnalle eksyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ja Tukholma on kiinnostava kaupunki ;) Reissu oli todella onnistunut ja kaksi päivää riitti hyvin tuolla meille! Juu kannattaa käydä ehdottomasti :D

      Poista
  6. Arvaa vaan alkoiko mun Tukholma-kuume paheta näitä kuvia katsellessa, oot saanut niin ihanan tunnelman niihin ikuistettua ♥ Meen kohta yksin käymään siellä katselemassa joulukoristeita :D Mä en ole aiemmin kuullut tuosta Maxista, täytyy varmaan kanssa joskus kokeilla kyseinen paikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! <3 Eikun reissua varaamaan Tukholmaan ;) Tuolla on varmasti nyt upeat joulukoristeet esillä! Maxiin kannattaa ehdottomasti mennä jos tykkää pikaruuasta, sieltä saa nimettäin tosi hyvää sellaista :)

      Poista
  7. Tukholma on kyllä niin upea paikka!<3 Muuttaisin kyllä ehdottomasti tuonne :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Juu sama juttu, muuttaisin tuonne tai Englaniin jos olisi mahdollisuus :)

      Poista
  8. Ihania kuvia! <3 Kyllä se Tukholma on hyvin kaunis paikka, vaikka aika perinteinen matkakohde se kieltämättä on. Ihana kuitenkin tietää, että teillä oli kivaa Sofian kanssa! :) Voisi itsekin ottaa jonkin äkkilähdön, koska reissu Tukholmaan ei tosiaankaan maksa paljon. Ja kiitos tuosta vinkistä! Itse en oo ikinä oikein lämmennyt Burger Kingille tai Mäkkärille muutenkaan niin kiva kuulla vinkkejä joistain sellaisista pikaruokapaikoista, joista en oo aiemmin kuullutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Niin, onhan se aika perinteinen, mutta sitäkin mukavampi kohde :) Meillä oli kyllä tosi mukavaa <3 Kannattaa ehdottomasti katsella edullisia lentoja, niitä on aika usein esim. tuolla Norwegianilla! Hihi, eipä mitään :)

      Poista
  9. Ihania maisemakuvia! Kyllä kannatti kivuta korkealle :)

    VastaaPoista
  10. Jälleen kerran niiiiin kiva matkapostaus, Niina! ♥

    VastaaPoista
  11. Oh my gosh, awesome photos *-*
    Lovely blog, really! I'm following you! Follow back?***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥