lauantai 22. lokakuuta 2016

Alppipuistossa

Moikka! Ja ihanaa lauantai iltaa kaikille :) Syksyn kauneus alkaa lähenemään loppuaan ja kohta on aika toivottaa talvi tervetulleeksi. Mä en itse jotenkin tykkään yhtään talvesta. En kylmyydestä, lumesta enkä varsinkaan pimeydestä. Välillä talvella on kaunista, mutta suurin osa ajasta on vain loskaa ja märkää. Onneks mulla on talvelle muutama reissu tulossa joten pääsee vähän toisenlaisiin paikkoihin :)

Tänään näytän teille vähän mun ottamia kuvia Alppipuistossa. En oo tainnut koskaan käydä kyseissä puistossa. Eihän tuo puisto tavallaan mikään ihmeellinen ole, mutta nyt siellä oli todella kaunista. Puut olivat täynnä erin värisiä lehtiä ja tuolla oli helppoa ja mukavaa kuvailla. Etenkin nuo punalehtiset puut olivat mun lemppareita :) Nuo kuvat musta eivät ole mun osaltani ihmeellisiä, mutta laadultaan ja taustaltaan ne ovat mun mielestä tosi onnistuneet! Tuo tausta ei näyttänyt yhtään miltään ilman kameraa. Vasta kun alettiin ottamaan Jasun kanssa kuvia, tajuttiin miten upea tuo tausta on. Paljon väriä ja tuo silta sopii hyvin kuviin :)
Mulla on rehellisesti sanottuna paljon kiireitä elämässä. Koulussa on menossa iso projekti jota pitää tehdä ja mun pitää saada ahmittua itseeni paljon tietoa, että osaan jakaa sitä sitten eteenpäin. Onneks meillä on todella mielenkiintoinen projekti ja aihe kiinnostaa mua, joten itsensä takia jaksaa opiskellakkin. Mulla on enää ensi viikko koulua ja siihen lisäksi muutama päivä muuta kouluun liittyvää ja sitten se on ohi. Ajattelin pitää sekä perheelle että kavereille erikseen valmistujaiset alku-ja loppuvuodesta! Kyllä mä ne oon tainnut ansaita :)

Ajattelin postailla teille tässä lähiaikoina myös pari "Helsinki aiheista" postausta jossa suosittelen teille paria tapahtumaa joissa kävin nyt viikonloppuna ;) Siihen asti oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

19 kommenttia:

  1. Nää kuvat onnistu niin hyvin ♥ Tuolla puistossa oli kyllä niin kaunista, harmi että kohta kaikki lehdet alkaa olla tippuneet ja tulee vuoden rumin ja pimein aika :( tää syksy ois voinut jatkua vielä hetken pidempään, ois saanut enemmän kuviakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onnistu, onnistuneet kuvat on kyllä ihan parasta! :D Ja tuo puisto oli yllättävän kaunis <3 Jep, sanoppa muuta :/ Tää syksy on mennyt niin nopeesti! Onnwks on näitä kauniita kuvia kuitenkin muistona ;)

      Poista
  2. Oi, ihania syksykuvia ja sellaista rentoa syystunnelmaa! :) Tsemppiä vielä viimeisiin opiskelujuttuihin ja kiireen keskelle! :) Todellakin oot sitten kaiken aherruksen jälkeen valmistujaiset ansainnut :) Vielä kun jaksat hetken puristaa, niin sitten helpottaa ja joulukin tulee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon kehuista ja tsempeistä <3 Juu kyllä ne valmistujaiset jokainen ansaitsee, jopa minäkin :D Ja aika menee onneksi niin nopeasti ettei enää kauaa! :)

      Poista
  3. nämä kuvat on niiiin kauniita ♥ sun ihanat punaiset hiukset sopii niin kivasti syksyn lehtien pariksi :) heh, täällä ei oo syksyn kauneinta aikaa hetkeen näkynyt.. :D oon nytkin kuhmossa, ja täältä kauniit lehdet tippui jo aikoja sitten :'DD ensilumikin oli jossain päin kuhmoa viime yönä satanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja juu nyt tajusinkin, että niin sopiikin! :D En ookkaa kiinnitänyt ennen mitään huomiota tohon. Voieii, harmi kuulla, että siellä on talvi jo noin lähellä :D Mutta ei oo kauaa niin on täälläkin! :/

      Poista
  4. Todella kauniita kuvia ♥ Näissä tulee todella upeasti esille syksyn kaikki kauneimmat värit :) Ja tuo kupolipaviljonki on ihana, mutta harmittaa kuinka se on sotkettu noilla graffiteilla :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Munkin mielestä näissä kuvissa on kauniit värit :) Juu täällä pitää aina sotkea kaikki "graffiteilla", olis edes hienoa taidetta :D

      Poista
  5. Paljon onnea valmistumisen johdosta!♥

    Puistoissa on kiva käydä vaikka ihan joka päiväistä olekaan. Ihailen aina Tampereella Hämeenpuistoa ja välillä käyn sielä kävelemässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihan vielä en oo virallisesti valmistunut, mutta tosi lähellä se jo on :) Puistoissa on kyllä kiva käydä kävelyllä!

      Poista
  6. Oi miten upeita kuvia Niina!<3 Näyttää ihanalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Juu tuolla puistossa oli kyllä tosi kaunista :)

      Poista
  7. Voi miten ihania kuvia! :) Helsinki-postaus kuulostaa kivalta, koska itekin tykkään käydä erilaisissa tapahtumissa ja messuilla, joten jännityksellä odotan, missä olet käynyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu postausta on tulossa juuri tapahtumista :)

      Poista
  8. Kauniin syksyisiä kuvia! ♡ Olisi kyllä ollut aivan mahtavaa käydä itsekin tuossa puistossa, näyttää nimittäin niin nätiltä paikalta :) Tsemppiä vielä loppurutistuksiin koulun kanssa! Kyllä sä olet valmistujaiset ansainnut, vaikuttaa nimittäin siltä, että olet tehnyt kovasti töitä sen eteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Juu tuo puisto on kyllä yllättävän kaunis, pitää keväällä viimestään mennä uudelleen tuonne :) Kiitos, enää muutama hassu päivä jäljellä! Juu kyllä mä oon tainnut ansaita ja tehnyt paljon koulun eteen töitä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥