tiistai 6. syyskuuta 2016

My Summer Memories

Heippa! :) Nyt on jo syyskuu ja pakko se on sanoa hyvästit kesälle. Joka vuosi syksy tulee aivan liian nopeasti ja kesä on kuin hetkessä ohi. Tämä kesä tuntui muutenkin menevän tavallista nopeammin enkä kerennyt oikein rentoutumaan. Sen sijaan juoksin kokoajan paikasta a paikkaan b ja tein kamalasti kaikkea! Nyt kerron teille hiukan mun kesän parhaimpia muistoja sekä ajatuksia tästä kesästä, kuuluihan siihen reissaaminen aika oleellisesti! :)

Suomessa matkustelin tänä kesänä tavallista enemmän. Käytiin perheen kanssa Porvoossa sekä Särkänniemessä. Porvoossa en ollut käynyt vuosiin, joten oli mukava käydä siellä. Siellä oli söpöjä pikku putiikkeja ja muutenkin kaunistaMyöskään Särkänniemessä en ollut käynyt pitkään aikaan, joten oli hauska käydä siellä perheen kanssa:)
Mulla oli kesällä kuukausi lomaa kahdessa eri osassa, mutta kuten sanoin ei rentoutumiselle oikein jäänyt aikaa kun olin kokoajan menossa :D Kävin kesällä kolmessa eri saaressa, Vallisaaressa, Kaunissaaressa sekä Suomenlinnassa. Vallisaari oli täysin uusi tuttavuus, mutta tykästyin siihen :) Kaunnissaaren reissusta oli kulunut myöskin vuosia ja se oli nimensä mukaan todella kaunis paikka. Meri oli kuin ulkomailla olisi ollut. Suomenlinna on joka vuotinen perinne eikä se koskaan petä. Hyvä seura, eväät, kamera ja aurinko riittää tekemään päivästä täydellisen! Kävin myös tutustumassa Alppiruusunpuistoon, jossa oli paljon kukkia sekä kasveja. Se oli hyvä paikka kuvailuun ja ensi vuonna sinne voisi taas mennä. Myös Hernesaarenrannassa tuli käytyä useamman kerran, se on paikka mun mieleen :) Lisäksi keskustassa tuli muutenkin vietettyä paljon aikaa, kävin testaamassa myös Löylyn, mutta en oikein lämmennyt sille.. Kaivarissa tuli käytyä myös monesti, tykkään niin paljon siitä koko alueesta.

Parhaimpia muistoja ovat myös Blogimiitti sekä Weekend. Blogimiitissa oli ihana nähdä muita bloggaajia ja myös nämä blogikaverit olivat yksi syy miksi halusin jatkaa bloggaamista. Haluan edelleen kirjoittaa teille ja lukea teidän blogejanne! Weekend oli myös aivan huippu, kaksi päivää onnellisuutta, tanssimista, ehkä vähän juomistakin, parasta seuraa ja nauramista Muistan tuon viikonlopun aina.

Vietin kesällä paljon aikaa rakkaan kanssa sekä tietenkin nähden ystäviä ja perhettä. Oli enemmän aikaa ja aina kun oli aikaa halusin viettää sen tärkeiden ihmisten parissa. Myös Jane(koirani) oli meillä hoidossa yli viikon ja koti tuntui jälleen kodilta. Sain luettua jopa pari kirjaa sekä katsottua vähän tv-sarjoja :D Heinäkuussa juhlittiin myös mun äidin miesystävän synttäreitä mukavassa paikassa sekä kävin muutaman kerran baarissakin juhlimassa ;)
Kesä ei olisi mitään ilman muutamaa ulkomaanreissua! Kesäkuussa käytiin kolmivuotis päivän kunniaksi Tallinnassa päiväristeilyllä. Tallinna on jo niin nähty paikka, mutta tykkään kovasti siitä vanhasta kaupungista. Olisin halunnut myös Tukholmaan, mutta sinne pääsen onneksi vielä tänä vuonna ;) Jokin Tallinnassa kuitenkin vetää puoleensa, onhan se kivaa vaihtelua kun pääsee vähän eri paikkoihin. Lissabonin reissu oli ehdottomasti kesän kohokohta. Lissabon oli niin mukava ja rento kaupunki täynnä nähtävää. Vieläkin ikävöin sinne takaisin :D

Tälläinen oli mun kesäni :) Voi olla, että unohdin jotain, mutta tässä nämä oleellisimmat jutut. Aivan liian paljon ohjelmaa, mutta toisaalta nautin kesästäni aivan täysin!

34 kommenttia:

  1. Sun kesä on vaikuttanu kyl tosi ihanalta ja tapahtumarikkaalta :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, totta!<3 Oli kyllä ihana kesä täynnä ohjelmaa :)

      Poista
  2. Ihana postaus ♥ Kiva että teit tälläsen :) sun kesä kuulostaa tosi ihanalta ja onnistuneelta, vaikka onkin ollut vähän kiire ja menoa koko ajan :) Ihania kuvia valitsit tähän<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Ihana ku tykkäsit! Kesä oli kyllä onnistut,vaikka kiirettä riitti :) Ja kiitos, nää kuvat tuo hyviä muistoja mieleen!

      Poista
  3. Ihana muistelupostaus! ♥ :') Rakkaat kesämuistot auttaa mua usein selviämään pimeän talven läpi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!<3 Ja oot niin oikeessa! Monesti jään muistelemaan mennyttä kesää, matkoja ja muuta :)

      Poista
  4. Ihania kesän muistoja ja reissuja ♥ Toivottavasti pääset myös Tukholmassa käymään :) Itsellä olisi tarkoitus keretä syyskuun jonain viikonloppuna sinne, mutta nopeasti alkanut kaikki viikonloput jo täyttymään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä<3 Ja juu reissu Tukholmaan on tulossa talvella :) Juu viikonloput on itsellänikin aina töitä tai muuta menoa:D Toivotaa, että pääset reissuun!:)

      Poista
  5. sähän oot ehtinyt tehdä ihan valtavasti kaikkea! ♥ voi miten tylsältä mun kesä kuulostaakaan kaikkeen tuohon verrattuna :'DD varmasti tuo sun kesä on ollut oikein ikimuistoinen, ja ihanasti oot ehtinyt reissaamaankin! :) mäkin rakastan tallinnan vanhaa kaupunkia, ja aion suunnata sinne syksyllä, vaikka siellä on paljon tullut käytyäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oon, vähä liikaakin kaikkea :D Ja Jenni, ei toistensa kesiä kannata vertailla, sullakin oli varmasti ihania juttuja kesässäsi <3 Ja todella ihana kesä ollut, nuo reissut olleet ihan parhaita juttuja :) Ja kiva kun oot menossa Tallinnaan, se vanha kaupunki on tosi kaunis!

      Poista
  6. Sun kesään mahtui kyllä tosi paljon kaikkea aivan ihanaa<3 Blogimiitti oli yksi munkin kesän kohokohdista, oli ihan mahtavaa päästä näkemään teitä kaikkia! :) Weekend festarit olis kyllä kruunanneet mun kesäni, mutta ensi vuonna uusi yritys ;D Tosi kauniita kuvia koko postaus täynnä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin mahtui!:) Ja se oli ihana päivä, odottelen jo seuraavaa<3 Ja toivottavasti ensi kesänä pääset Weekendiin, se on tosi mahtava kokemus! Kiitos Linda <3:)

      Poista
  7. Siun kesä kuulostaa kyllä tosi onnistuneelta, ja ehdit ainakin tekemään paljon kaikkea! :) Varsinkin nuo reissut kuulostavat ihanilta, niissä pääsee aina näkemään ja kokemaan <3 Oli kyllä ihana päästä näkemään blogimiitissä, toivottavasti nähdään pian uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kesä oli onnistunut ja kaikkea tuli tehtyä :) Reissut olivat ihania, lämmöllä muistelen<3 Ja nii oli, mäki toivon että nähdään pian uudestaan:)

      Poista
  8. Sun kesä näyttää super kivalle! :) Ihania maisemakuvia tässä postauksessa<3 Mukavaa syksyä! :) Xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kesä oli nii ihanaa aikaa :) Kiitos paljon! Ja samoin sinne<3

      Poista
  9. Tosi kivalle kuulosti sun kesä ja paljon oot kerennyt reissuja tekemään! :) Blogimiitti oli kyllä yksi munkin kesän kohokohdista, toivottavasti päästään viettämään uutta sellaista pian! Super kivaa syksyä sinne! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kesä oli todella kiva ja paljon kerkesi tekemään kaikkea :) Ja mä toivon kans, että tulee uusi blogimiitti, edellinen oli nimettäin nii ihana! Samoin mukavaa syksyä sinne <3

      Poista
  10. sulla oli varmasti mahtava kesä ja lomat :) vitsi että tulee ikävä kesää kun katsoo nuita kuvia, nyt on jo niin kylmää ja syksyistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli!:) Ja mullaki on nii ikävä kesää :( <3

      Poista
  11. Sulla on riittänyt kyllä puuhaa kesäksi :) Oisko mahdollista että voisit tehdä Tukholmasta ( ja vaikka joka paikasta missä reissaat) sellaisen postauksen, missä voisit kertoa millasia pieniä vaate jne putiikkeja siellä on ja mitä suosittelet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Ja heii voin koittaa tehdä! Ihana vinkki. Mä vaan yleensä käyn vähä isommissa kaupoissa ostoksilla, mutta voin koittaa tehdä ainaki Tukholmasta sekä aina välillä jos tulee vaan vastaa semmosia :)

      Poista
  12. Ihanan tapahtumarikas kesä sulla! :)

    Käy kurkkaa mun blogia!

    // Linda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kesä oli kyllä todella tapahtumarikas ja ihana :) <3

      Poista
  13. Sun kesä kuulostaa kyllä tosikivalle ja kuvista huokuu hyvä fiilis!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihana kuulla, että kuvista huokuu hyvä fiilis sinnekkin! :)

      Poista
  14. Ihastuttavan näköinen ja kuuloinen kesä ollut sulla, oikein menevältä vaikuttaa! Ja voi kyllähän sitä tulee ikävä taas kesää:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, oli tosi paljon kaikkea kivaa tekemistä!:) Ja niin mullakin on ikävä kesää <3

      Poista
  15. Niin ihania kesäkuvia<3 Sulla on ollut ihan huippu kesä<3

    VastaaPoista
  16. Voi ihana postaus ja ihania kuvia ! <3 Sulla kuulostaa olleen ihana kesä! Mie en hirveä kesäihminen kyllä ole, mutta pakko todeta samaa, että tänä vuonna se oli kuitenki jotenki liian äkkiä ohi! No mut hei, onneksi se tulee joka vuosi takaisin ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Kesä oli kyllä niin ihana :) Juu kesä meni tosi nopeasti, en itse oikein pysynyt perässä :D Ja niinpä, onneksi se tulee aina uudestaan <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥