lauantai 27. elokuuta 2016

Lissabonin ostokset

Moikka pitkästä aikaa! Mulla on ollut paljon kiireitä ja oon ollut tosi tyytyväinen mun päätökseen perustaa tämä matkablogi. Tällä hetkellä oon työharjottelussa aivan ihanassa ja tosi mielenkiintoisessa paikassa. Kyseessä on siis psykiatrisen poliklinikan kotikuntoutus mielenterveys potilailla! Siinä työ mistä tykkään ja jossa viihdyn. Nyt kuitenkin itse asiaan eli Lissabonin ostoksiin. Vaikka tämä on matkablogi, on shoppailu osa mun matkoja. Ja nämä ovat olleet tykättyjä ja toivottuja postauksia blogissani, joten siinä myös yksi syy miksi näitä joka matkan jälkeen tulee!
Tuo tyyny! Ihanaihanaihana. Rakastan sitä! Tuo on mun yksiä käytetyimpiä hymiöitä ja niin mua kuvaava hymiö sillon kun harmittaa/kyllästyttää/vihastuttaa :D Ale-Hop 8e. Tuo kyltti "Follow your dreams" oli ihan heräteostos, mutta sopii niin hyvin mun elämään. Primark 1,50e. Rakastan noita pillimukeja enkä voinut vastustaa kun näin tuon kauniin perhosmukin edessäni! Primark 4e.
Etsin kovasti farkuja Primarkista, mutta ei löytynyt oikein mitään kivoja. Kunnes nämä tulivat vastaan ja vielä alessa. Todella mukava farkut päällä ja kivan värisetkin :) Primark 8e. Hametyttönä halusin myös uuden hameen ja tälläinen raidallinen tyllihame tuli vastaan alessa ja olihan se pakko kotiuttaa! Pull&Bear 4e.
Tuo kukkapaita on ollut mun suosikkipaitoja tänä kesänä! Se on paitsi todella kaunis niin myös kevyttä kangasta ja siksi kesällä tosi mukava päällä. Primark 10e. Tuo musta paita oli niin kivan näköinen etten voinut vastustaa sitä. Tuon paidan kanssa on vaan vähän vaikea yhdistellä oikein mitään + en tiedä kauheesti missä käyttäisin noin avonaista paitaa. Mutta eiköhän sille käyttöä löydy! Pull&Bear 13e.
Batmaaan! Oon Batmanfani+ rakastan pitää pelkkiä paitoja päällä kotona ollessa. Tälläinen yöpaita oli siis mulle tarpeen ja vielä niin kivan näköinenkin :) Primark 7e. Tuo mekko oli hyvä ostos! Mun mekot tuppaa olemaan aika sellaisia hienoja, ei oikein mitään arkikäyttöön tai rentoja(Vaikka silti niitä arkenaki käytän:D) Tämä mekko on juuri tehty arkikäyttöön. Todella yksinkertainen, mutta silti niin kiva ja rento! C&A 10e.
Sukkiksia mulla ei voi olla liikaa! Ostin kolme paria sukkiksia, yhdet ruskeat ja kaksi paria mustia. Ei kovin kestäviä nämä, mutta ei hintaviakaan. Primark 2,50-4e. Pompulat mulla katoaa aina johonkin, joten ehkä nämä 50 kappaletta riittävät jonkin aikaa :D Primark 1,50e. Nuo kauniit unisieppari korvikset olivat vaan niin kauniit etten voinut vastustaa. Ale-Hop 3e. Sitte tuo kukkaro! Se on kuin mulle tehty. Pari lempiväriä samassa, leopardi+ tuo teksti(Let your smile change the world but never let the world change your smile). Täyttä rakkauttaAle-Hop 3e. 
Toki uusi laukku ja kengät pitää joka reissulta ostaa! ;) Tuo laukku on aivan ihana! Olisin halunnut kovasti tuollaisen roosan/vaaleanpunaisen värisenä, mutta ei löytynyt. Onneksi musta on aina varma valinta. Primark 14e. Halusin uudet tennarit kun jalat olivat niin huonossa kunnossa ja nämä tuntuivat hyviltä jaloissa. Tulee vähän mieleen Vanssit. Primark 6e.
Sitten pakolliset turistikrääsät! Tällä kertaa ostettiin postikortteja, magneetteja, sytkäri sekä tuollainen söpö ratikkakoriste! Näitä sai joka nurkan takaa ja hinnat olivat siinä 0,50cent-3euroa suunnilleen.

Tälläisiä ostoksia tällä kertaa! Mitäs tykkäsitte? :)

24 kommenttia:

  1. Ei vitsi tykkään paljon tosta kukkatopista, batman paita on niin cool ja kukapa ei haluis emoji tyynyä! :D Kiva postaus ♡

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäät! :) Ja niinpä, emoji tyynyt on ihan parhaita :D Kiitti paljon! <3

      Poista
  2. ihania ostoksia ♥ mun lemppareita oli kukkatoppi, unisiepparikorvikset, kukkaro ja laukku! ♥ tosin kaikki muutkin oli kyllä oikein kivoja :) kiva kun esittelet täällä ostoksiakin, mä tykkään kovasti ostospostauksista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja kiva, että löyty lemppareita näiden joukosta ja muutenkin tykkäsit ostoksista! :) Ja juu aion esitellä aina jos on aihetta juuri matkoilta ostettuja juttuja.

      Poista
  3. Kivoja ostoksia oot tehnyt! Eivätkä todellakaan ole hinnalla pilattuja :) Ihastuin jotenkin tuohon vaaleanpunaiseen kukka- sekä mustaan nyöritoppiin! Vaikka tuo nyöritoppi ei kamalaan suurkulutukseen tulisikaan, oli se silti mukavan halpa ja varmasti joskus tulee sentään käytettyä.

    Tuo ensimmäisen kuvan hymiötyyny :-D Ihana! Mäkin tarvitsisin sellaisen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tosi kivoja ostoksia tuli kyllä tehtyä :) Ja vielä melko edullisiakin moni. Nuo topit on kyllä molemmat ihania <3 Ja juu kyllä varmasti jossain kohtaa tulee sitä toppia käytettyä! Ja haha tuo tyyny on ihana :D <3 Noita saa kyllä netistä varmasti tilattua!

      Poista
  4. Haha eikä toi hymiö on yksi munkin käytetyimpiä :D Mäkin haluun tollasen tyynyn!! Aivan ihania ostoksia muutenkin<3 Toi kukkapaita on niiin kiva ja kukkakuosi on kyllä muutenkin mun mieleeni :) Batmanpaita kelpaisi mullekin, ihana tollanen kotihengailupaita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee samiksia! :D Toi hymiö on jotenkin niin hauska! Netistä saa tilattua noita myöskin :) Ihana kuulla, että tykkäsit ostoksista <3 Mäkin tykkään tuosta kukkapaidasta ja muutenkin kukkakuosista. Juu tuo Batmanpaita on niin kiva kotipaita :)

      Poista
  5. Tosi ihania ostoksia! ♥ Toi kukkatoppi on varsinkin tosi nätti, ja toi laukku! ♥ Toi hymiö on kyllä niin käytetty mullakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tuo kukkatoppi on kyllä tosi kaunis ja laukku myöskin ;) Ja hauska kuulla, mullakin toi hymiö on ahkerassa käytössä :D

      Poista
  6. Kivoja ostoksia, tuo kukkatoppi on varmaan suosikkini ja sitten tuo pussukka, jossa luki hymystä :) Kenkiä en uskaltaisi aivan noin halvalla ostaa, mutta hyvä jos oli mukavat jalalle, eikä siinä paljon menetä, jos ne vähän käytön jälkeen ei olekaan enää ihan istuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kiva kun löyty juttuja mistä säkin tykkäsit! Juu, ihan muuten vaan ostin nuo kengät kun oli edulliset ja ajattelin jalkakivuissa niitä käyttää, mutta samapa mitkä kengät olivat kun sattu jalkoihin kuitenkin :D

      Poista
  7. Todella ihania ostoksia ja ihan sun näköisiä :) Itse ihastuin varsinkin tuohon kukkatoppiin sekä mustaan laukkuun ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nää on kyllä suurimmaks osaks just mun tyylisiä :) Kiva kuulla, että tykkäsit noista!

      Poista
  8. Tosi kivoja ostoksia <3 Sukkikset on aina tarpeen ja laukut ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Jep, sukkiksia tarvii aina!:) Eikä laukkujakaan voi olla koskaan liikaa;)

      Poista
  9. Oi miten ihania juttuja kaikki♥ Erityisesti tykästyin noihin kahteen paitaan :') Jotenkin niin ihania ja tyylikkäitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nuo paidat on kyllä niin ihania, tykkään kans :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥