torstai 6. elokuuta 2015

Berliini Day 3

Mau :) Tänään on vuorossa kolmas päivä Berliinissä. Oltiin jaettu nähtävyydet osiin ja kolmas päivä oli omistettu Olympiastadionille, Berliinin muurille sekä shoppailulle :) Alotettii päivämme täyttävällä ja maittavalla aamupalalla niinkun joka aamu. Nutella on ihan parasta ! Olympiastadionille oli lyhyt matka junalla meiltä ja olihan se suuri ja mahtava. Viellä kun olisi ollut joku peli siellä, niin olisi ollut kyllä kiva;) Mutta oli myös kiva kokemus päästä käymään siellä. Sisäänpääsy oli seitsemän euroa ja sai rauhassa kierrellä stadionia. Olihan siellä Hertha Berlinin fanikauppakin !
Stadionilta suunnattiin kohti East Side Gallerya eli Berliinin muuria. Se oli ehdoton juttu minkä halusin nähdä, koska no ne kuvat.. ! Ne oli niin upeita. Ja kauniita. Mun suosikki oli ehdottomasti mustavalkoinen kuva, jossa on poikia sekä tuo kyyhkykuva, niin kaunis. Harmi kun noita kuvia on töhritty jollain tusseilla.. Päälläni mulla oli toi kukkamekko, se on kyllä ihan mun suosikkivaatteita. Rakastuin siihen Splitissä ensisilmäyksellä ja onneksi se oli mulle sopiva :)

Muurilta lähdettiin suunnistamaan Alexsanderplazia, jossa oli tarkoitus mennä shoppailemaan. Kyllähän mä meninkin, mutta vain Primarkkiin. Olin käynyt kerran aikaisemmin Primarkissa Lontoon reissullani ja tykästyin siihen. Se oli niin suuri ja aivan liian täynnä ihmisiä. Me oltiin siellä reilu kaksi tuntia. En osannut päättää mitä vaatteita mä edes etsisin sieltä ja lopuksi sieltä lähti mukaan vaikka mitä. Palailen asiaan vielä ostospostauksen myötä, mutta shoppailut jäi siltä osin siihen, koska löysin sieltä kaiken mitä halusinki ja enemmän :D Illalla käytiin viellä syömässä sekä drinkeillä. Toi ravintola oli viihtyisä, oltiin käyty siellä edellisenäkin päivänä jäätelöllä ja kaljalla :)
Palaillaan, vielä olisi muutama postaus tulossa Berliinistä :) 

8 kommenttia:

  1. Toi mekko on niin ihana <3 sopii sulle tosi hyvin:) Primark on kyllä ihan mahtava kauppa, aina löytyy vaikka mitä :D harmi etten pystynyt tuomaan kauheesti Lontoosta mitään :/ ens kerralla sitten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on, mäki tykkään siitä tosi paljon :) Ja jep, pitäis ottaa oma matkalaukku sille kaupalle pelkästää :D Ehkä joskus se saatais myös Suomeen :)

      Poista
  2. Tosi kivoja kuvia! :) Tuo mekko sopii sulle kuin nakutettu, oot niin kaunis. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <3 :) Itekkin tykkään tosi paljon tosta mekosta !

      Poista
  3. Voi että Niina minä tykkään näistä sinun lomapostauksista! Varsinkin kun on paljon kuvia - tuntuu että itse olisi käynyt myös lomalla! Kiitos! <3
    Asiasta toiseen...paljonko sinun tulee otettua kuvia per reissu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! <3 Ihana kuulla :) Tulin iloseks :) Nyt oli joku reilu 1000 kuvaa, mutta niissä on kyllä niitä epäonnistuneitaki jonku verran joukossa :D Mut yleensä noin tuhat suunnilleen.

      Poista
  4. Onpa kauniita kuvia ja vitsit miten hienot kristallikruunut! :) Ois aika siistit, pitäs vaan isompi talo olla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Joo se oli ihan huikee, koko ravintiola täynnä noita :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥