sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Split Day 6

Moikka :) Split postauksista tää on nyt tokavika, mutta voi olla käytän jossain postauksissa vielä kuvia tuolta. Mulla on kyllä aivan kamala matkakuume sekä kamala ikävä tonne :( Varsinkin kun Suomessa helteet kestää sen 1-2 päivää. No mutta palataan vielä parin viikon takaisiin tunnelmiin :)

Olin jo aikasemmin katsonut, että Splitissä on Marjan puistomaa, joka vaikutti kauniilta paikalta. Ja sitä se myös oli. Päivä oli tosi kuuma ja kiivettävää oli, mutta oli ne maisemat kyllä aivan huikeat. Krkan puiston jälkeen paikka jossa oikeesti näin sen kaiken kauneuden mitä en ole ennen nähnyt. Perhoset ja sudenkorennot lenteli, oli kauniita kukkia sekä merta.
Toi kiipeeminen ja kävely oli kyllä raskasta, mutta sen arvosta. Mua harmittaa kun hävitin ton kuvissa näkyneen lippiksen, se oli niin kiva ! En tiedä yhtään kuinka pitkällä oltiin, mutta jossain vaiheessa oli pakko kääntyä takaisin päin. Oltais haluttu käydä siellä alhaalla muutamalla rannalla, mutta ei riittänyt ihan suunnistustaidot eikä kyllä voimatkaan. Ton jälkeen maistui kyllä jätski !

Splitissä jalkapallo näytti olevan tärkeä, koska Hadjuk Split logoja oli ympäri kaupunkia joka paikassa. Jos kyseisellä joukkueella olisi ollut peli, olisimme sitä varmasti menneet kattomaan. Söin tona päivänä näköjään taas tonnikalapihviä(nam!) ja risottoa. Risotot oli kyllä tuolla todella maistuvia !

Huomasin, että tältä päivältä oli hiukan vähemmän kuvia kuin muilta, koska mun kamerasta oli akku loppumassa tona päivänä. Tuolla matkalla mulla tuli piiiitkästä aikaa mun pisamat esiin. Voi vitsi ne oli söpöt ! Mitä mieltä te ootte ? Näkyy vähän tossa kuvassa mikä on otettu läheltä, mutta livenä ne vielä paremmin. Harmi ku tulee esiin vain auringossa.. 

Vielä on siis yksi Split aiheinen postaus tulossa, mutta olen pahoillani niille keitä matkailu ei kiinnosta. Mun mielestä on ihana myöhemmin käydä lukemassa mitä on puuhaillut ja katsella kuvia :) Mun matkapostaukset eivät ole loppumassa vieläkään ;) Mutta seuraavaksi ehkä jotain muuta kuin matkailua. Kivaa alkavaa viikkoa kaikille !

12 kommenttia:

  1. Nää sun matkapostaukset on aivan ihania. ♥ Ja voi kun suloiset pisamat! :D Mulle ei koskaan oo tullu, edes auringossa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla että tykkäät! :) Pisamat on niin söpöjä (: Aa harmi :/

      Poista
  2. Ihania kuvia taas, tuolla on niin kaunista! Oot kyllä saanut näillä postauksilla aikaan sen, että oon jo kattonut lentoja Kroatiaan, heh :D Näyttää vaan niin ihanalta ja kuulostaa käymisen arvoiselta paikalta :) Ihanat noi sun pisamat, niin söpöt ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! <3 Kiva kuulla, näiden postauksien avulla haluan myös inspiroida ihmisiä matkustamaan ! Ja kiitti, mäki tykkään :)

      Poista
  3. Ihania kuvia, nää siun kuvat ovat kyllä huikeita olleet viime aikoina! <3 Pisamat ovat söpöjä, täällä kanssa tulleet näkyviin selkeämmin kun ehdin jo yhtenä päivänä palaa auringossakin.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mäkin tykkään :) Oispa aina tälläsiä :D Joo ne on kyllä söpöjä, kiva kuulla että tulivat esiin, harmi vaan että paloit :S

      Poista
  4. Mun mielestä pisamat on kans kivoja, mullakin tulee kesäisin esiin :)) Ihana tunnelma tuossa viimeisessä kuvassa, voi kun pääsis ulkomaille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiva kuulla ! :) Kiitos, toivottavasti pääset pian <3

      Poista
  5. söpöö et kehut pisamiis ku yleensä ihmiset vaan valittaa ku ne näkyy :'D ihana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D Jos mul olis kokoajan, vois olla että valittaisin, mutta on ne söpöi mun mielestä :)

      Poista
  6. Tuttuja maisemia.. tuli ikävä tuonne. :D Yhyy. Itsekään en viimeksi Splitissä ollessa jaksanut kävellä Marjan-mäen huipun lisäksi toiselle puolen rannalle, oli sen verran kuuma. Mut viime visiitillä tuolla oli jalkapallopeli. Äänet kantautui stadionilta vettä pitkin meidän apartmaniin ja kaduilla oli himmeet bileet pelin jälkeen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma, ikävä jo nyt :D Aijaa, olisi siinä kyllä ollut liikaa kävelemistä. Vähänkö oon kade, me oltais just haluttu päästä tohon jalkapallo tunnelmaan :) Ehkä joskus !

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥