maanantai 9. maaliskuuta 2015

Madrid ostoksia

Moikka ja mukavaa maanantaita :) Nyt päästään vihdoin näihin Madrid ostoksiin ! Mähän olisin voinut ostaa sieltä vaikka mitä. Siellä oli aika edullista ja paljon valikoimaa. Harmitti tosiaan kun ei enempää ollut rahaa mukana, mutta ihan tyytyväinen olen ostoksiini :)
Mulla on jo yksi leopardi huivi, mutta tää oli vaan nii kivan värinen ja mun tyylinen, että oli pakko ostaa :) Hintaki oli vain 3 euroa. Kaupan nimeä en muista, joku Ale tai vastaava.
Oon jo jonkin aikaa halunnut mustaa peruslaukkua, johon saisin kaikki siististi mahtumaan ! Tykästyin heti tähän laukkuun :) Hinta oli 23 euroa ja Bo nimisestä kaupasta.
Käytiin Real Madridin pelipäivänä Realin kaupassa. Itselläni lähti mukaan muki 10 eurolla ja 5 eurolla kalenteri :)
Tietenkin oli pakko ostaa kaikkea Madrid sälää, postikorteja ja magneetteja. Noita kojuja oli keskustassa paljon ja kortit halpoja, n. 0,25centtiä ja magneetit n. 3euroa.
Mun verkkarit oli hiukan hajonneet, joten päätin, että ostan jotain hyödyllistäkin. Nää oli ainoo ostos jonka ostin niin, että olisin saanut nämä Suomestakin. Hintaa oli 10 euroa ja nämä siis H&M:ltä. Muut ostokset oli semmosista kaupoista jota ei Suomessa ole :)
Tää Tezenis oli mun lempikauppoja Madridissa ! Tezenistä on ympäri Eurooppaa paitsi ei tietenkää Suomessa:D Sieltä löytyy pääsääntöisesti alusvaatteita, mutta myös jonkin verran perusvaatteita. Hinta 2,90e.
Tää hame on ihana, mutta en oikee oo keksinyt mihin tän yhdistäisin. Ostin tän OKEYSI nimisestä kaupasta, alesta 9 eurolla.
Kun näin noi avaimenperät, halusin heti ostaa ne! Toinen oli siis mun siskolle ja toinen mulle. Mä oon Elsa ja se Anna :) Harmi, että mun siskolla ei oo vielä avaimia, mutta sitte kun on, oon aina muistuttamassa sitä. Hinta oli 8 euroa. Korvikset oli musta nätit ja kevyet, pidän tähdistä. Hinta 5 euroa. Nää molemmat semmosesta korukaupasta kun Claire's.
Käytiin jossain kaupassa, jossa kaikki makso 1,50e ! Ostin sieltä vaa muutaman tarpeellisen jutun eli vartalorasvan ja hiuslakan. Molemmat olleet hyviä tuotteita käytössä. Kaupan nimeä en muista.
Suklaata, suklaata.. ! Olis pitänyt ostaa enemmän, noi syötiin heti :) Tosin tuli Madridissaki syötyy hiukan suklaata... :p
Mun uusi lempparipaita ! Tää on myös aikasemmin mainitsemastani Tezenista ja oli alessa 5,90e.
En omista mitään kukkavaatteita, joten jo oli aikakin :) Tämä paita myös Tezenista ja hinta 10 euroa.
Kenkiä Madridissa oli vaikka kuinka paljon! En omista melkein kuin mustia kenkiä, joten nää on kivaa vaihtelua:) Hinta oli 10euroa ja kaupan nimeä ei tiedossa.
Nää saappaat on mun mielestä tyyllikkäät ja semmosii vaatteita mulla ei liikaa ole ! Vetoketjuista tykkään etenkin :) Hinta noin 10euroa ja samasta kaupasta kuin ylemmät kengät.
Ja niin... Tieteki lisää leopardia :) Yks nainen sai nää myytyä mulle, kun kattelin näitä muuten vaan :D Hinta noin 10 euroa ja jostain niistä Madridin kenkäkaupoista:)

Kauheet selitykset ja perustelut ostoksille :) Itse tykkäsin kaikista mitä ostin. Innostuin myös täällä kotimaassa ostelemaan vaatteita, teen niistä jossain vaiheessa podtauksen:) Mitäs tykkäsitte ostoksista? 

8 kommenttia:

  1. ihanat noi leopardikengät :) Muuten tuota oreosuklaata saa myös laivalta! Ei tarvitse madridiin asti lähteä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Ja juu niin saaki, en oo käynyt vaa laivalla nyt ku viimeks syksyllä :D Mutta pitää kyllä ens kerralla ostaa, toivottavasti tulis Suomeeki !

      Poista
  2. Kiva postaus ja tosi ihania vaatteita! :) On just sun näkösiäki :3

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia, mä niin rakastan ostospostauksia ♥ Toi kukkatoppi on ihana, voisin ryöstää sen ;) ja noi mustat kengät ja leoparditennarit ♥.♥
    suklaata, paikallisia herkkuja ym. kannattaa aina hamstrata kunnolla jos tykkää :D mulla oon vieläkin jäljellä liverpoolinkarkkeja ja viron tuomisia, ihme että oon saanu pidettyy näppini erossa niistä näin hyvin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiedän sen, oon huomannut ;)) Ja se on kyllä söpö :p No joo ois pitänyt ostaa enemmän, en vaa halunnut just siks ku noiki meni heti, niin olisin vaa syönyt joka päivä suklaata haha :D Ja hyvin oot saanut kyllä pidettyy näppis erossa ;)

      Poista
  4. Ihania ostoksia ja paljon sie olet löytänyt kaikkea! <3 Ihan ovat siun tyylisiä, varmasti pääsevät kaikki käyttöön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin oonki, oli kyllä kivoja kauppoja :) Moni juttu ollut kyllä jo käytössä !

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥